Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

Restaurant i AarhusAarhus er kendt som smilets by. Én af grundende til, at smilene er lidt bredere i den jyske hovedstad, er uden tvivl, at du ikke skal kigge længe efter lækre steder at stille sulten.

På den kulinariske front boomer Aarhus for tiden mere end nogensinde før, og det har besøgende fra både ind- og udland i den grad også fået øjnene op for. Byen kan nemlig tilbyde en bred vifte af spændende og meget varierede restauranter i særklasse, som tilsammen er med til at skabe et helt unikt restaurationsmiljø. Uanset om du er til klassiske danske retter, fransk bistro-stemning, italienske delikatesser eller østens spændende krydderisammensætninger, finder du en restaurant, der matcher din smag. Byen har nemlig spisesteder fra alle verdenshjørner, der kan passe til ethvert budget.

Udover at dine smagsløg i den grad kan blive tilfredsstillet, når du går ud og spiser i Aarhus, kan du også nyde dit måltid i den hyggeligste omgivelser. Det helt særlige ved Aarhus er nemlig den gode stemning, som hviler over byens mange hyggelige kvarterer i og omkring centrum. Uanset om du slentrer ned ad de brostensbelagte gader i Latinerkvarteret, suger det pulserende liv til dig ved åen eller nyder den afslappede atmosfære på Jægergårdsgade, vil du kunne finde restauranter i samtlige områder, som vil give dig en helt unik oplevelse – både når det gælder smag og stemning.

Udbuddet af lækre restauranter i Aarhus er enormt, og det kan virke overvældende, særligt hvis du ikke har stort kendskab til byen. Derfor har Forbrugemagasinet.dk sat sig for at guide dig til, hvor du med fordel kan spise på dit næste besøg i den jyske hovedstad. Vi har vurderet en lang række restaurant og udvalgt ni spisetider, som vi i kan anbefale.

🔥 Tjek dagens spisedeals ud hos Early Bird

Til Early Bird

 1. Stor smag til lave priser hos Restaurant LAVA

  Restaurant LAVA logoVil du nyde dit aftensmåltid i hjertet af Aarhus, bør du uden tvivl slå dig ned ved åen, som er fuld af restauranter og cafeer. Det er dog særligt én restaurant, som skiller sig ud fra mængden i det populære område. Restaurant LAVA er en unik perle, der på bedste vis forener hyggelige omgivelser med høj service og store smagsopleveler – og så får du det hele til yderst fornuftige priser. Her kan du sidde med udsigt til den skønne Åboulevard, hvor stemningen altid er i top, og nyde et lækkert måltid, hvor der i den grad er kræset for detaljerne.

  På menukortet finder du både klassiske og nytænkende retter, som uden tvivl vil behage de fleste smagsløg. Som noget helt særligt kan du hver aften få hele 3 veltilberedte retter fra bare 200 kroner, så du kan spise godt uden at sprænge budgettet. Den dygtige køkkenchef udarbejder desuden hele tiden nye retter, der er inspireret af sæsonens råvarer, så der er god grund til at komme tilbage igen og igen.


  Bestil bord herEarly Bird spisedeals

 2. Oplev kærligheden til maden hos Møf

  Restaurant Møf logoPå hjørnet af Vesterport i centrum af Aarhus finder du Møf, som er en restaurant, der i den grad brænder for at lade deres kærligheden til maden smitte af på deres gæster. Møf har nemlig et helt særligt øje for både at have respekt for årstidens råvarer og udnytte dem på spændende og innovative måder. Konceptet er enkelt og overskueligt, da menukortet består af blot tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, som dog alle leverer, både når det gælder smag og æstetik. Til hovedret kan det især anbefales at kaste sig over den lækre 300 grams kalve-ribeye med bearnaise, som altid er på menukortet, og som i den grad kan tilfredsstille enhver kødelsker.

  Du finder dog også en række andre innovative rettet, som både byder på alt godt fra havet og vegetariske valgmuligheder. Omgivelserne er ligeledes i top på Møf, som emmer af en cool, rustik og nordisk stemning, som i den grad afspejler stilen på menukortet.


  Bestil bord herEarly Bird spisedeals

 3. Mad med sjæl hos NO16

  Restaurant NO16 logoNO16 er en ny spiller på restaurantscenen i Aarhus. Selv vil stedet nok hellere kalde sig for en luksus spiseklub på grund af dets hele særlige koncept. Når du besøger NO16, er der nemlig en fast ankomsttid og sluttid, som samtlige gæster følger. I tidsrummet står den så på både aperitif og snacks ved velkomsten, en udsøgt 4-retters menu, friskbagt brød, vin og specialøl ad libitum samt fri kaffe og the til desserten. Med andre ord kommer der altså bestemt ikke til at mangle noget, når i slår vejen forbi NO16. Fordi menuen er bestemt på forhånd, kan der hver aften kredses om maden, som altid trylles frem af de friskeste råvarer, og det afspejler sig i den grad i smagen. Den gode mad kan desuden nydes i de smukkeste omgivelser, da NO16 er placeret på Europaplads ved vandet i centrum af Aarhus lige overfor DOKK1.


  Bestil bord herEarly Bird spisedeals

 4. Fransk mad og egen vin på Restaurant Olive

  Restaurant Olive logoHyggelige Restaurant Olive i Latinerkvarteret er især et populært sted for studerende og alle dem, der gerne vil have gourmet til lavpris. Den franske restaurant tilbyder nemlig som noget helt særligt, at du må medbringe din egen vin, så du kan nyde kokkens lækre retter uden også at skulle bruge penge på vinkortet, som ofte er den helt store udgift på restaurantbesøg. Maden er fransk med et dansk islæt, og stemningen er hyggelig og uformel, så alle føler sig velkomne. Er du studerende eller pensionist, kan du desuden nyde hele tre retter fra mandag til torsdag for bare 230 kroner, mens normalprisen er 260 kroner. Her kan du altså spise lækkert i hjertet af Aarhus til et prisniveau, hvor de fleste kan være med.


  Bestil bord herEarly Bird spisedeals

 5. Tapas i særklasse hos CANblau

  Restaurant CANblau logoCANblau i Aarhus holder til på Klostertorvet i centrum af byen, og her er du garanteret en social madoplevelse i særklasse. Konceptet er spansk tapas med fokus på delemad, da man gerne bestiller en række små retter til bordet, så alle får smagt lidt af det hele. På menukortet finder du klassiske tapasretter, men også en række originale opfindelser, som med garanti vil udfordre og behage dine smagsløg. Fælles for alle retterne er, at kvaliteten er i fokus, og de dygtige kokke går aldrig på kompromis med råvarerne. Uanset om du kaster dig over den lækre sortfodsskinke, en cremet svamperisotto med trøfler, pankopanerede rejer eller udvalgte spanske oste, får du en oplevelse ud over det sædvanelige hos CANblau.


  Bestil bord herEarly Bird spisedeals

 6. Mad og design i fokus hos Kähler Spisesalon

  Restaurant Kähler Spisesalon logoKähler er kendt for sin smukke keramik, der pryder mange danske hjem. Men brandet kan også noget, når det gælder store gastronomi. I Aarhus kan du derfor med fordel besøge Kähler Spisesalon i M.P. Bruuns Gade, hvor store smagsoplevelser på bedste vis forenes med design. Her har de dygtige kokke fokus på lokale råvarer og godt håndværk, så gæsterne altid får en oplevelse helt i top, når de træder indenfor i den hyggelige spisesalon. Menukortet er autentisk og overskueligt og udstråler en sans for kvalitet, som i den grad også kan smages på retterne, der naturligvis serveres på porcelæn fra Kähler.


  Bestil bord herEarly Bird spisedeals

 7. St. Pauls Apothek

  Restaurant St. Pauls Apothek logoVil du have en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige, er det et must at besøge det gamle apotek i Jægergårdsgade i Aarhus. St. Pauls Apothek brygger i dag ikke eliksirer, der kan kurere diverse sygdomme, men derimod lækre cocktails, som i den grad kan lindre din tørst. Her arbejder nogle af landets bedste bartendere og kokke på at sammensætte unikke drinks, som matches med lækre retter. Konceptet er nemlig at sammensætte god mad med de helt rette cocktails, som sammen kan skabe magi og tage smagsoplevelsen til helt nye højder. Maden er dansk med inspiration fra hele verden, og der er altid fokus på de bedste råvarer, der passer til den akutelle sæson. Her finder du uden tvivl medicinen, der sikrer en aften i særklasse.


  Bestil bord herEarly Bird spisedeals

 8. Unik Social dining hos Forlæns & Baglæns

  Er du vild med delemad, som du kan nyde med gode venner og familie, så er Forlæns & Baglæns stedet for dig. Den hyggelige restaurant ligger i Jægergårdsgade i Aarhus og byder på social dining, når det er bedst. Menukortet er inspireret af spansk tapas, og her finder du altid lækre skaldyrsanretninger, pølser, oste og meget mere, som kan nydes i byens hyggeligste omgivelser. Udover lækker mad er Forlæns & Baglæns også eksperter i at kreere lækre og spændende cocktails, og der er rig mulighed for både at nyde en drink før og efter maden.


  Bestil bord herEarly Bird spisedeals

 9. Dansk mad i højsædet hos Restaurant Kohalen

  Restaurant Kohalen logoI over 100 år har Restaurant Kohalen i Jægergårdsgaden kreeret lækker dansk mad til et utal af tilfredse gæster. På den veludrustede menukort finder du traditionelle klassikere såsom stjerneskud, stegte sild, pariserbøf og stegt flæsk med persillesovs, som alt sammen serveres i hyggelige og afslappede omgivelser af det venligste personale i byen. Det er da også det, der har sikret, at restauranten med den centrale beliggenhed efterhånden har fået kultstatus i byen og er blevet manges foretrukne spisested, når maden skal være dansk.


  Bestil bord herEarly Bird spisedeals

  En verden af smagsoplevelser venter på dig i smilets by, så hvad venter du på?

  🔥 Tjek dagens spisedeals ud hos Early Bird

  Til Early Bird

   

  Restaurant i Aarhus

  Leder du efter en restaurant med god sushi? Læs også Sushi: 5 gode sushi restauranter i Aarhus.

Anmeld

Skriv en kommentar

4 − 2 =