Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

ret nemt måltidskasser

Retnemt måltidskasser

Det er ikke altid nemt at få måltider på bordet, som er både sunde, varierede og lette at lave. Når hverdagen rammer, kan det nemlig knibe med tiden til både indkøb og planlægning. Netop derfor blev RetNemt måltidskasser til. Mange danskere vil nemlig rigtig gerne spise sund og lækker mad hver aften. Det er bare de færreste, der kan finde både tid og inspiration til det. Derfor har RetNemt Måltidskasser gjort det muligt at få god og varieret mad leveret lige til døren. For så bliver det med madlavningen i hverdagen pludselig ret nemt.

Se hvad det koster i tabellen nedenfor

Til priser

Kvaliteten i fokus

RetNemt Måltidskasser blev grundlagt i 2006. Lige siden har de markeret sig som en af de førende leverandører af måltidskasser til danskerne. Det skyldes uden tvivl deres øje for kvalitet. Det gælder alt selvfølgelig råvarerne og opskrifterne. Det afspejles dog også i leveringen og kontakten med kunderne. I dag arbejder hele 60 ansatte nemlig på at give hver en kunde den bedst mulig oplevelse. Det skal føles godt at lægge ansvaret for aftensmåltidet i RetNemt Måltidskassers hænder. Den høje kvalitet hænger også uløseligt sammen med deres valg af samarbejdspartnere. Når det kommer til leverandører af råvarer, arbejder RetNemt Måltidskasser nemlig kun sammen med dem, som deler deres værdier.

Se RetNemts sortiment her

En holdning til det gode måltid

Men hvilke værdier er RetNemt Måltidskasser så bygget på? Først og fremmest har virksomheden en klar holdning til mad og måltider. Maden skal altid smage godt og give lyst til mere. Samtidig skal den være nem at tilberede. Tid er nemlig en mangelvare i dagens Danmark. Derfor skal måltidskasserne være med til at få hverdagen til at hænge bedre sammen. Derudover skal maden være varieret. Mange falder i fælden med at gentage de samme måltider igen og igen. Dermed bliver det svært at udvide smagshorisonten for både store og små. Hos RetNemt Måltidskasser finder du derfor altid nye og spændende opskrifter, som byder på nye smage i forhold til sidste uge. Sidst men ikke mindst skal maden også være sund. Derfor indeholder måltidskasserne både gode kilder til kulhydrater, fedt, protein og fiber. Samtidig er der fokus på at bruge økologiske råvarer og mad markeret med nøglehulsmærket.

Masser af inspiration til ny madlavning

Hos RetNemt Måltidskasser vil de gerne udfordre deres kunder. Derfor indeholder måltidskasserne også opskrifter fra hele verden. Dermed er der masser af ny inspiration at hente. Og det kan være med til at gøre madlavningen til en fest. RetNemt Måltidskasser tror dog også på det frie valg. Derfor er det altid op til kunderne selv at vælge, hvilken type mad de vil spise. Derfor kommer retterne også i mange forskellige kategorier. Der er altså gode chancer for, at alle kan finde noget, der behager deres smag. Du kan blandt andet kaste dig over måltidskassen Eksotisk. Her får du opskrifter fra fjerne lande med eksotiske smage. Du kan også vælge Hav, som byder på børnevenlige retter med fokus på fisk. Hvis tid er afgørende før dig, findes der også måltidskassen Quick. Her er arbejdstiden skåret helt ned til max. 15 minutter. Derudover findes der også kasser med fokus på sundhed eller økologi. Du kan endda sammensætte din helt egen måltidskasse. Dermed er du sikker på, at der ikke er nogen sure miner rundt om bordet. Alle kan kort og godt blive mætte og glade med RetNemt Måltidskasser.

Lækker mad på en halv time

RetNemt Måltidskasser fungerer på den måde, at du får din måltidskasse leveret lige til døren hver uge. Heri finder du alle de friske råvarer, du skal bruge. Samtidig følger der også opskrifter med. Og de er skræddersyet efter dine behov. Råvarerne er nøje udvalgt og vil bestå af en hel del økologi. Alle måltiderne kan tilberedes på en halv time eller mindre. Dermed slipper du altså for at slide i køkkenet i timevis. Mængden af råvarer i kassen svarer til det antal dage og personer, du har valgt. Du undgår altså unødigt madspild.
Når du bestiller din måltidskasse via Retnemt.dk, vælger du først, hvor ofte du vil have mad. Derudover vælger du, om du vil have mad til 2, 3, 4 eller 6 personer. Derefter kan du vælge, hvilken type mad du vil have leveret. Du bestemmer endda helt selv, hvor og hvornår varerne skal leveres. Du får leveret senest kl 17, og det er ikke et krav at være hjemme. Maden leveres nemlig i en smart kølekasse. Det eneste, du derefter skal gøre, er at kaste dig over de lækre og nemme opskrifter. Der er ingen binding hos RetNemt Måltidskasser. Du kan altså melde dig til og fra uge til uge efter behov. Du kan ligeledes altid ændre på opskrifterne, hvis de ikke passer dig. Du får nemlig tilsendt næste uges retter ugen før levering via mail. Dermed har du tid til at overveje, om du vil ændre på en eller flere af dem. I alt er der over 800 opskrifter at vælge mellem, så du finder helt sikkert noget, du kan udskifte retten med.

Besøg RetNemt