Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Undgå røde knopper med den rigtige barberskraber

barberskraber

god-barberskraberVi kender det formentligt alle. Vi står i badet eller ved håndvasken i fuld gang med barberingen, men ender med røde knopper. Det ser hverken pænt ud eller føles særligt rart, da knopperne ofte irriterer huden og kan klø voldsomt. De røde knopper kaldes barberingsknopper og kan opstå overalt på kroppen efter barbering både hos mænd og kvinder. Hos mænd vil det ofte være ansigtet, der er udsat, hvorimod de fleste kvinder formentligt kan nikke genkendende til problemstillingen ved bikinilinjen.

Det er dog muligt at opnå en glat og fin barbering uden røde knopper, hvis du følger nogle simple råd og sørger for at anvende en barberskraber af god kvalitet. YOURshave er en helt ny dansk webshop, der har specialiseret sig i at fremstille barberskrabere af høj kvalitet til lavpris, som sikrer dig et perfekt resultat hver gang. Sammen med YOURshave har vi her sammensat en guide til dig, så du aldrig mere skal stå tilbage med tør hud, røde knopper og sviende rifter efter din barbering.

billig-barberskraber

Populær basispakke fra yourshave.dk

Undgå sløve blade i barberingen

En af de største synder, når det gælder barbering, er at benytte sløve barberblade, da det næsten med garanti vil føre til kløende hud fuld af røde knopper. Udover at den skal være skarp, er det også utroligt vigtigt at barberklingen er ren. Der kan nemlig samle sig en masse bakterier i klingen, når den bruges igen og igen. Når bakterierne kommer i kontakt med huden, kan det skabe betændelse i hårsækkene, som altså i sidste ende fører til de røde knopper, som vi alle så gerne vil undgå. Derfor bør du altid rengøre klingen efter brug og jævnligt skifte den ud.

blødgør-hudenFugt og blødgør huden

Det er også helt essentielt at forberede huden grundigt inden barbering. Derfor bør du altid bruge varmt vand til at fugte huden, inden du går i gang med barberskraberen. Varmen blødgør huden og hårene, så du opnår en mere skånsom barbering og dermed undgår knopper. Det gælder, uanset om du skal barbere dig i ansigtet, på benene, under armene eller i bikinilinjen. Du kan også optimere din barbering endnu mere ved at bruge sæbe eller barberskum, som beskytter huden og hjælper med at desinficere området, så du undgår betændelse i hårsækkene. Hvis du vil have en perfekt barbering hver gang bør du dog investere i en barberskraber, der har beskyttende midler indbygget i sig. Alle skrabere fra YOURshave har blade med både Aloe Vera og Vitamin E i, som beroliger huden og hjælper den med at hele hurtigt efter hver barbering.

røde-knopper-hud-barberingLad huden hele

Hvis uheldet alligevel er ude, og de røde knopper opstår, er det afgørende, at du lader dem hele. Der er i princippet tale om små åbne sår, som derfor skal have tid, før du igen kaster dig over barberingen. Det bedste du kan gøre er altså ikke at barbere dig igen, før rødmen forsvinder, og sørge for at fugte området med beskyttende fugtighedscreme uden parfume. Hvis du følger ovenstående råd, kan du dog nemt helt undgå røde knopper ved barbering.

Så længe du bruger den rigtige fremgangsmåde og naturligvis en skraber af god kvalitet, kan du komme ud af badet med en glat og fin barbering hver gang.

Hvor skal du købe din barberskraber?

Hos Yourshave.dk finder du måske Danmarks bedste barberskraber i markedet til den bedste pris. På nedenstående skema får du et overblik over skrabere hos de 3 mest populære barberskrabere.

 

Test af BarberklingenYourshaveBarberskabet

Barberklingen Yourshave Barberskabet
Håndtag Meget smalt og nærmest ingen gummi, så den smutter. Den ligger dårligt i hånden.

Længde 13.8 cm

 

 

 

 

Ergonomisk udformet og ligger stabilt i hånden, med god gummibelægning, så den ikke smutter.

Længde 15 cm

 

Lidt bredere end barberklingen.

Længde 13.7 cm

 

 

Blad 5 blade – smallere end både Yourshave og Barberskabet

 

5 blade god mellemrum mellem bladene

 

5 blade god mellemrummellem bladene

 

Påsætning af blade Duer ikke med våde hænder – skal ”ramme” indfræsninger.

 

Et tryk – uhyr let

 

 

 

Et tryk – uhyr let

 

 

 

Vægt håndtag med 1 blad 47 gram

 

 

54 gram

 

 

45 gram

 

 

Dameskraber De har ingen

 

 

Ja Yourshave har skraber kun til kvinder

 

De har ingen

 

 

Indpakning Flot indpakning

 

 

Kunne være bedre hvis man har fokus på det

 

Flot indpakning

 

 

 

Sortiment

Kun skraber og blade på abonnement

 

 

 

Kan købe flere pakker og med leveringsservice eller bare køb efter behov

 

Kun skraber og blade på abonnement

 

 

 

Pris 4 blade Kr. 99,-

 

 

Kr. 89,- men har også alternative blade med 3 knive til kr. 69,- for 4 stk.

 

Kr. 89,-

 

 

Mænd/Kvinder Kun til mænd

 

 

Både til kvinde og mænd

 

Kun til mænd

 

 

 

Besøg yourshave.dk

 

Anmeld

Skriv en kommentar

twenty − two =