Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Indretning Bolig og fritid

15 smukke rulleborde og serveringsvogne

De bedste rulleborde

For at gøre beslutningen nemmere for dig har vi har samlet 15 gode bud på rulleborde og serveringsvogne, som findes på markedet netop nu. Følger du denne inspirationsguide, er der større sandsynlighed for, at du finder et møbel, der passer perfekt til dit hjem.

Du finder følgende rulleborde og serveringsvogne i oversigten:

 1. Rullebord med bakke
 2. Klassisk rullevogn i glas og metal fra Living&more
 3. Eksklusivt rullebord fra Sackit
 4. Rullebord med Eg fra ILVA
 5. James Rullebord i bøgetræ
 6. Rullebord med flaskeholder og hylder
 7. Serveringsvogn i jern fra House Doctor
 8. Lille rullebord med glasplader fra Nordal
 9. Rullebord med serveringsbakke fra Sackit
 10. Elegant rullevogn i guld
 11. Enkel serveringsvogn i træ og stål fra Normann Copenhagen
 12. Funktionelt serveringsbord i hvid
 13. Rundt rullebord fra Cane Line i sort aluminium
 14. Tidløst rullebord i hvidt aluminium fra Cane Line
 15. Rullebord fra Normann Copenhagen med trædetaljer

1. Rullebord med bakke

Set hos: Sackit til 2999 kr. 3798,-

Derfor dette rullebord:

rullebord med bakkeRullebordet her repræsenterer lækkert design, når det er bedst. Bordet er et moderne, smukt og ikke mindst stilrent rullebord, som er helt i tråd med tidens trend. Bordet er udført i stål og designet i Danmark.

Bakken  foroven understøtter det luksuriøse udtryk. Form med de fire hjul giver et moderne look, som vil pynte i ethvert hjem. Rullebordet er beregnet til indendørs brug, men anvendelsesmulighederne er uendelige. Du kan lade bordet pryde i stuen med fine karafler, vaser eller planter, eller du kan bruge den til servering og anretning i køkkenet.

Mål: 680x550x520 mm
Materiale: Stål

Læs mere om rullebordet

2. Elegant rullevogn i guld

rullebord-guldSet hos: Coop shopping 699 kr.

Derfor dette rullebord:

Med sine rene linjer og slanke design fremstår dette rullebord moderne og trendy med sine tynde guldben ben og to bordplader i guldmetal. Bordet føles eksklusivt og vil pifte ethvert hjem op med sine fine detaljer.

Størrelse: B: 58 cm, H: 76 cm, D: 51 cm
Materiale: Metal

Læs mere om rullebordet

3. Klassisk rullevogn i glas og metal fra Living&more

Set hos: Coop shopping til 1099 kr.

Derfor denne rullevogn:

Rullebord med glasGlas og metal er altid et tidløst og klassisk valg i indretningen. Særligt i nordiske hjem passer materialevalget perfekt. Hvis det er din stil, bør du uden tvivl kigge nærmere på modellen Cross fra Living&more. Her får du et klassisk rullebord udført i stilrent glas og metal i høj kvalitet.

Selve bordets stativ er fremstillet af metal i sort, mens andre elementer er af glas. Og der er altså god plads på bordet, ligegyldet hvad du drømmer om at bruge det til. Det kan desuden let flyttes fra sted til sted på grund af de store hjul under bunden.

Mål: H: 80 cm, B: 50 cm, L: 36 cm
Materiale: Glas og metal

Læs mere om rullebordet

4. Eksklusivt rullebord fra Sackit

Rullebord SackitSet hos: Sackit til 2499 kr

Derfor dette rullebord:

Rullebordet fra Sackit har et tidløst og stilrent design, som gør det anvendeligt i alle former for hjem. Det flotte møbel er udført i Stål og har et enkelt men yderst funktionelt design. Bordet har to hylder, hvor der er god plads til alt fra tallerkner til flasker, planter og lysestager.

Som en ekstra smart detalje er der indbygget håndtag øverst på rullebordet, så du kan trækkebordet rundt. Du får et multifunktionelt møbel, som uden tvivl vil være en dekorativ tilføjelse til enhver stue, entre eller gæsteværelse. Designet er desuden slankt, så bordet ikke optager for meget plads, hvor end du vælger at placere det.

Læs mere om rullebordet

5. Rullebord med Eg fra ILVA

Set hos: ILVA til 699 kr.

Derfor dette rullebord:

sort hvid rullebordEr du på udkig efter et rullebord eller en serveringsvogn, som ikke sprænger budgettet fuldstændigt, er Santiago en fin og budgetvenlig løsning. Rullebordet er sort med to hylder og udført i et simpelt men stilrent design. Det er udstyret med to hjul, så det også er flytbart. Møblet er oplagt at bruge som sidebord i køkkenet eller spisestuen, eller som et dekorativt element i dagligstuen eller soveværelset. Mulighederne er uendelige men denne tidsløse model, som passer ind, uanset hvilken stil du foretrækker i indretningen.

6. James Rullebord

Set hos: ILVA til 999 kr.

Derfor dette rullebord:

rullebord med egetræLeder du efter et helt traditionelt serveringsbord, er modellen James et godt bud. Her er tale om et stort rullebord med af opbevaringsplads i et slankt og enkelt design. Bordet er udført i bøgetræ af høj kvalitet og har to hylder i sort og hvid, hvilket giver et tidløst og eksklusivt design. Bøgetræet tilfører en vis luksus og charme, som er værd at betale lidt ekstra for. Alle benene er udstyret med hjul, så du let kan flytte det fra rum til rum alt efter behov.

7. Unikt rullebord med flaskeholder og hylder

Set hos: Lammeuld til 974 kr.

Derfor dette rullebord:

rullebord-flaskeholderAlternativt og unikt må siges at være nøgleordene, når man skal beskrive serveringsbordet. Her er nemlig både skruet op for innovative løsning og moderne detaljer, som du ikke finder lignende andre steder. Selve rullebordets stativ er fremstillet af sort jern, som giver et slankt og elegant udtryk.

De tre bordplader er fremstillet af træfiner marmor, som er højeste mode netop nu, og som tilfører et eksklusivt look. Alle træpladerne r er et organisk materiale. Derfor er du sikker på at få et helt unikt møbel. Derudover er der gjort plads til flere flasker, som kan hænges i de moderne og smarte holdere, som tilfører et råt element og giver møblet masser af kant.

Mål: H: 90cm, B: 40 cm, L: 79 cm
Materiale: Jern, træfiner

Læs mere om rullebordet

8. Serveringsvogn i jern fra House Doctor

rullebord housedoctorSet hos: KitchenOne til 1212 kr.

Derfor dette rullebord:

Man bliver næsten hensat til et minimalistisk køkken, når man ser på rullebordet her fra House Doctor. Her er skruet op på det praktiske møbel, som kan give ekstra opbevarings plads i køkkenet, stuen eller i entreen. Rullebordet er lavet af jern i høj kvalitet, som er blevet sortpigmenteret.

Selve bordpladen har huler, der gør den anbendelig til våde ting. Rullebordet er ydermere udstyret med to hylder, så der er rigelig plads til alle dine ting. Bordet har fire hjul, så det let kan flyttes rundt og anvendes til servering.

Mål: H: 81 x 65 x40 cm
Materiale: Jern

Læs mere om rullebordet

9. Lille rullebord med håndtag og glasplader fra Nordal

Rullebord fra Nordal Derfor dette rullebord:

Med rullebordet her fra Nordal får du et enkelt og stilrent møbel, som ikke fylder meget i boligen. Bordet er lidt anderledes med sine elegante runde form, mens stativet i sortlakeret jern tilfører et mere rustikt præg. Bordet har god plads til opbevaring af flasker, glas, planter eller billeder på de to plader i gennemsigtigt glas, som tilfører et skud lethed og elegance. Rullebordet er perfekt til en lille bar i stuen eller som natbord ved siden af sengen. Bordet har desuden tre hjul og et håndtag, der gør det meget flytbart.

Mål: H: 65 cm, B: 44 cm, D: 56 cm
Materiale: Jern og glas

10. Rullebord med serveringsbakke fra Sackit

Rullebord med pladeSet hos: Sackit til 2999 kr.

Derfor dette rullebord:

Dette rullebord er et klassisk, enkelt og minimalist rullebord, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Bordet er udført i sortlakeret stål, mens den nederste hylde er en serveringsplade i lækkert træ. Øverst er der placeret endnu i hylde i sort, som tilfører en elegant lethed til hele vognen.

Samtlige fire ben er monteret medhjul, så bordet kan rulles frem og tilbage.

 • Mål: H680mm x Ø550mm
Læs mere om rullebordet

12. Enkel serveringsvogn i træ og stål fra Normann Copenhagen

Rullebord fra Normann CphSet hos: KitchenOne til 1295 kr.

Derfor denne serveringsvogn:

Normann Copenhagen er kendt for at producere lækkert boligtilbehør, som passer perfekt til den minimalistisk og skandinaviske stil. Det fremstår også tydeligt ved deres serveringsvogn Block table, som udemærker sig ved sit lyse og eksklusive design.

Bordpladerne er fremstillet af stål lakeret i en sart lysegrå farve, mens selve stativet er lavet af massiv ask. De fire hjul og de smarte træhåndtag øverst gør serveringsvognen utroligt mobil og nem at komme rundt med. Vognen vil både gøre sig godt som sidebord, sofabord eller som en moderne hjemmebar.

Mål: H: 64 cm, B: 35 cm, L: 50 cm
Materiale: Stål og ask

Læs mere om rullebordet

13. Funktionelt rullebord i hvid

rullebord funktioneltSet hos: KitchenOne til 1148 kr.

Derfor dette barbord:

Det ses tydeligt, at der er noget funktionelt-agtigt og klassisk over bordet, selvom det også er enormt moderne med sine fine detaljer. Det elegante bord er udført i metal, som giver et stilrent udtryk og praktisk at vedligholde. De smalle linjer og slanke design giver et let look og sørger for, at du nemt kan få plads til bordet i de fleste rum, ligesom de tre hjul gør modellen flytbar.

Mål: H: 88 cm, B: 43 cm, D: 42,6 cm
Materiale: metal

Læs mere om rullebordet

14. Rundt rullebord fra Cane Line i sort aluminium

Rullebord fra Cane LineSet hos: Erling-christensen.dk til 2.799 kr.

Derfor dette rullebord:

Rullebordet Roll fra brandet Cane Line er designet af duoen Welli/Ludvik, som er kendt for deres rene linjer og minimalistiske udtryk. Det ses også tydeligt på modellen her, som skiller sig ud med sit moderne design og enkle udtryk.

Udover at være enormt dekorativt er rullebordet også funktionelt med sine praktiske hjul og aftagelige bakke, som sikrer, at komforten er i top. Det runde bord er lavet af pulverlakeret aluminium i sort, som er enormt slidstærkt og holdbart.

Mål: H: 78 cm, B: 44 cm, D: 44 cm
Materiale: Pulverlakeret aluminium

Læs mere om rullebordet

15. Tidløst rullebord i hvidt aluminium fra Cane Line

Rullebord fra Cane LineSet hos: Erling-christensen til 2.699 kr.

Derfor dette rullebord:

Er du vild med designet fra ovenstående rullebord fra Cane Line, men er du mere til lyse møbler i indretning? Ingen grund til bekymring. Cane Line har nemlig også lavet det fine runde Roll rullebord i en hvid udgave, som passer perfekt ind i den skandinaviske og ofte mere lyse indretning.

Designet og funktionaliteten er den samme, og det er tydeligt, at designduoen bag har kræset for alle detaljerne. Det hvide rullebord vil gøre sig godt i en krog i stuen, som et smart sengebord eller til aflægning af småting i entreen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Mål: H: 78 cm, B: 44 cm, D: 44 cm
Materiale: Pulverlakeret aluminium

Læs mere om rullebordet

16. Lækkert rullebord fra Normann Copenhagen med trædetaljer

Rullebord fra Normann CopenhagenSet hos: KitchenOne til 1295 kr.

Derfor dette rullebord:

Vi har allerede nævnt det populære Block Table fra Normann Copenhagen én gang i denne omfattende guide, men nu gør vi det simpelthen igen. Det smarte møbel kommer nemlig ikke kun i den lysegrå farve. Du kan også vælge en mørkere variant som den sorte model her.

Bordet er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som består af lakeret stål og massiv ask, som giver det moderne og eksklusive udtryk. Er du hverken til sort eller lys grå, kan du også få rullebordet i alt fra rød til mørkblå, dusty grøn og mørk grå. Der findes med andre ord en variant for enhver smag.

Mål: H: 64 cm, B: 35 cm, L: 50 cm
Materiale: Stål og ask

Læs mere om rullebordet

Mulighederne med et rullebord eller serveringsbord er uendelige, og det gælder blot om at eksperimentere med det og finde ud af, hvordan du vil bruge det populære møbel i din indretning. Uanset hvad er der garanti for, at du kan finde en model, der matcher dine behov og ønsker i vores store guide over de bedste serveringsvogne og rullevogne på markedet.

Sofaborde og sofa

Mangler du mere inspiration til boligen?
Læs også elevationssenge tilbud og Natbord | De 24 bedste natborde og sengeborde

rullebord i metallisk guldIndret en hyggelig hjemmebar

Netop nu er det meget oppe i tiden at bruge rulleborde og serveringsvogne til at indrette en bar i boligen. Forsyn dit rullebord med smukke glas og transparente karafler med fine detaljer for at skabe en cool hjemmebar, der udstråler luksus og overskud.

Hertil skal du selvfølgelig også udvælge et par likører, spiritusser og sirupper til at kreere dine yndlingsdrinks. På den måde er du altid klar til at skænke en lille sjus til dine gæster eller bare til dig selv efter en lang dag på jobbet. Sæt prikken over i’et med nogle farverige sugerør, en flot champagnekøler og nogle fine pyntegenstande, så baren kan blive et beundringsværdigt element i indretningen.

Elegant stilleben

Rulleborde og serveringsvogne har virkeligt gjort et comeback den seneste tid, men mange vælger at bruge retro-møblet på helt nye måder. Du behøver nemlig ikke bruge rullebordet til servering af noget som helst. Du kan også blot placere møblet et fint sted i stuen og pryde det med planter, vaser, stager, billeder og dekorative bøger for at skabe en personlig lille hyggekrog.

Ved at udvælge de helt rigtige genstande til rullebordet, der passer til netop din stil, kan du nemt skabe et fint og elegant stilleben, som uden tvivl vil pifte hjemmet op. Miks og match de ting, som du holder mest af, og skab et unikt element i indretningen.

Hvorfor et rullebord?

Selvom det er blevet meget moderne at placere rulleborde centralt i dagligstuen, kan de også anvendes i mange andre af hjemmets rum. Brug det i køkkenet til at anrette maden eller til at opbevare køkkengrej, olier og krydderier. Rulleborde er også geniale på badeværelset, hvor de kan fungere som opbevaringsplads til kosmetik, cremer, neglelak og hårpynt, som du ellers ikke ved, hvad du skal gøre af.

Her kan du igen pynte med en lille plante eller fin nipsgenstand for at skabe en både dekorativ og funktionel opbevaringsløsning. Du kan også hive rullebordet med ud på altanen eller terrassen og bruge den til opbevaring af lækre krydderurter, vandkanden eller grillgrejet.

Et moderne rullebord

De seneste par år har du ikke kunne åbne et boligmagasin uden at falde over tendensen med rulleborde og serveringsvogne i indretningen. Det populære boligtilbehør er ganske enkelt ikke til at komme uden om, hvis du vil have fingeren på pulsen og være helt med på noderne, når det gælder moderne boligindretning.

Heldigvis er der også rigtig mange anvendelsesmuligheder med boligtilbehøret, som ikke bare er dekorativt men også enormt praktisk at have stående. Rulleborde er nemlig i høj grad et alsidigt møbel, som kan bruges på et utal af forskellige måder i alle tænkelige rum.

Den ultimative guide til rulleborde og serveringsvogne

Kort sagt er det kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder implementeringen af rulleborde og serveringsvogne i hjemmet. De kommer i et hav af forskellige udformninger, farver, materialer og størrelser fra alle de store brands. Derfor kan det også være svært at gennemskue, hvilken model der passer bedst til netop dit behov og ikke mindst budget.

Udgået

Smart rullebord med røget glas fra Au Maison

Rullebord fra Au Maison Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Er du på udkig efter en serveringsvogn eller rullebord, der har lidt kant og udstråler maskulinitet, bør du kigge nærmere på modellen her fra Au Maison. Her får du nemlig et rustikt møbel, hvor der er god plads til at indrette en veludstyret bar, eller hvad du drømmer om at bruge vognen til. Vognen har et sort stel i metal og hylder af røget glas, som giver det unikke og rå ydre. Du kan også uden besvær transportere bordet rundt i hjemmet, da det er udstyret med hele fire praktiske hjul.

Mål: H: 78 cm, B: 51 cm, D: 38 cm
Materiale: Metal og røget glas

Læs også om: Puf og fodskammel, bænke til entreen, sovesofa, vægreol, stumtjener, bålfad, tøjstativ, brændekurv, bakkebord, barskab, sminkebord, opslagstavle, natbord, vasketøjskurv, møbelforretninger

1 kommentar

 • Det er nogle fede bud på rulleborde. I vores kontorfællesskab Central Business i Slagelse har vi længe forsøgt at finde nogle fede rulleborde der passer til vores Central Café.

Skriv en kommentar

sixteen − 1 =