Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler Møbler

Rullebord | +16 smukke rulleborde og serveringsvogne

De bedste rulleborde

De seneste par år har du ikke kunne åbne et boligmagasin uden at falde over tendensen med rulleborde og serveringsvogne i indretningen. Det populære boligtilbehør er ganske enkelt ikke til at komme uden om, hvis du vil have fingeren på pulsen og være helt med på noderne, når det gælder moderne boligindretning.

Heldigvis er der også rigtig mange anvendelsesmuligheder med boligtilbehøret, som ikke bare er dekorativt men også enormt praktisk at have stående. Rulleborde er nemlig i høj grad et alsidigt møbel, som kan bruges på et utal af forskellige måder i alle tænkelige rum.

Den ultimative guide til rulleborde og serveringsvogne

Kort sagt er det kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder implementeringen af rulleborde og serveringsvogne i hjemmet. De kommer i et hav af forskellige udformninger, farver, materialer og størrelser fra alle de store brands. Derfor kan det også være svært at gennemskue, hvilken model der passer bedst til netop dit behov og ikke mindst budget. For at gøre beslutningen nemmere for dig har vi har samlet 16 gode bud på rulleborde og serveringsvogne, som findes på markedet netop nu. Følger du vores guide, er der garanti for, at du finder et møbel, der passer perfekt til dit hjem.

 

1. Rullebord i sort fra ILVA

Set hos: ILVA

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

rullebord-sortRullebordet her repræsenterer lækkert design, når det er bedst. Soho et moderne, smukt og ikke mindst stilrent rullebord, som er helt i tråd med tidens trend. Bordet er udført i sort metal, som er enormt populært at inkorporere i indretningen netop nu. Bordpladen både foroven og forneden er af laminat, som understøtter det luksuriøse udtryk. Form med de fire hjul giver et moderne look, som vil pynte i ethvert hjem. Rullebordet er beregnet til indendørs brug, men anvendelsesmulighederne er uendelige. Du kan lade bordet pryde i stuen med fine karafler, vaser eller planter, eller du kan bruge den til servering og anretning i køkkenet.

Mål: H: 75 cm, B: 50 cm, L: 70 cm
Materiale: Messing

Læs mere om rullebordet

 

2. Klassisk rullevogn i træ fra Hillerstorp Oas

Set hos: Frishop.dk til 3.639 kr.

Derfor anbefaler vi denne rullevogn:

rullebord træTræ er altid et tidløst og klassisk valg i indretningen. Særligt i nordiske hjem passer materialevalget perfekt. Hvis det er din stil, bør du uden tvivl kigge nærmere på modellen Ale fra Hillerstorp Oas. Her får du et klassisk rullebord udført i mørkt træ i højeste kvalitet. Selve bordets stativ er fremstillet af metal i hvid, mens andre elementer er af træ. Og der er altså god plads på bordet, ligegyldet hvad du drømmer om at bruge det til. Det kan desuden let flyttes fra sted til sted på grund af de store hjul under bunden.

Mål: H: 73 cm, B: 59 cm, L: 86 cm
Materiale: Træ og metal

Læs mere om rullebordet

 

3. Praktisk serveringsvogn i stål fra House Doctor

Rullebord fra House DoctorSet hos: Unoliving til 1.899 kr.

Derfor anbefaler vi denne serveringsvogn:

Rullebordet Use fra House Doctor har et tidløst og stilrent design, som gør det anvendeligt i alle former for hjem. Det flotte møbel er udført i sort stål og har et enkelt men yderst funktionelt design. Bordet har to hylder, hvor der er god plads til alt fra tallerkner til flasker, planter og lysestager. Som en ekstra smart detalje er der indbygget en magasinholder øverst på rullebordet, hvor du kan placere de aviser, blade og magasiner, som du er i gang med for tiden. Du får altså et multifunktionelt møbel, som uden tvivl vil være en dekorativ tilføjelse til enhver stue, entre eller gæsteværelse. Designet er desuden slankt, så bordet ikke optager for meget plads, hvor end du vælger at placere det.

Mål: H: 81 cm, B: 40 cm, L: 65 cm
Materiale: Stål

Læs mere om rullebordet

 

4. Rullebord med glashylder fra Newhaven

Rullebord fra NewhavenSet hos: Unoliving

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Er du på udkig efter et rullebord eller en serveringsvogn, som ikke sprænger budgettet fuldstændigt, har Newhaven en fin og budgetvenlig løsning. Rullebordet er sort med to glashylder og udført i et simpelt men stilrent design. Det er udstyret med to hjul, så det også er flytbart. Møblet er oplagt at bruge som sidebord i køkkenet eller spisestuen, eller som et dekorativt element i dagligstuen eller soveværelset. Mulighederne er uendelige men denne tidsløse model, som passer ind, uanset hvilken stil du foretrækker i indretningen.

Mål: H: 75 cm, B: 30 cm, L: 60 cm
Materiale: Glas og metal

Læs mere om rullebordet

 

5. Håndfremstillet rullebord i jern og glas fra House Doctor

Rullebord fra House DoctorSet hos: Unoliving til 3.149 kr.

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Leder du efter et helt traditionelt serveringsbord, er modellen Rolling Table fra House Doctor et godt bud. Her er tale om et stort rullebord med masser af opbevaringsplads i et slankt og enkelt design. Bordet er udført i sortlakeret jern af høj kvalitet og har to hylder begge lavet af glas, hvilket giver et tidløst og eksklusivt design. Bordet er desuden håndlavet, hvilket betyder, at ikke to møbler er ens. Det tilfører en vis luksus og charme, som er værd at betale lidt ekstra for. To af benene er udstyret med hjul, så du let kan flytte det fra rum til rum alt efter behov.

Mål: H: 80 cm, B: 50 cm, L: 70 cm
Materiale: Jern og glas

Læs mere om rullebordet

 

6. Unikt rullebord med marmorplader fra Dutchbone

Rullebord fra DutchboneSet hos: Unoliving til 3.499 kr.

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Alternativt og unikt må siges at være nøgleordene, når man skal beskrive serveringsbordet Mil fra hollandske Dutchbone. Her er nemlig både skruet op for innovative løsning og moderne detaljer, som du ikke finder lignende andre steder. Selve rullebordets stativ er fremstillet af sort metal, som giver et slankt og elegant udtryk. De to bordplader er fremstillet af grønt marmor, som er højeste mode netop nu, og som tilfører et eksklusivt look. Alle marmorplader er forskellige, da det er et organisk materiale. Derfor er du sikker på at få et helt unikt møbel. Derudover er der gjort plads til hele ni flasker, som kan hænges i de moderne og smarte læderstropper, som tilfører et råt element og giver møblet masser af kant.

Mål: H: 87 cm, B: 36 cm, L: 65 cm
Materiale: Metal, marmor og læder

Læs mere om rullebordet

 

7. Rullebord i hvidt fyrretræ fra Nemo

Rullebord fra NemoSet hos: Unoliving til 1.449 kr.

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Man bliver næsten hensat til et fransk landkøkken, når man ser på rullebordet her fra Nemo. Her er skruet op for de feminine og romantiske detaljer på det praktiske møbel, som kan give ekstra opbevarings plads i køkkenet, stuen eller i entreen. Rullebordet er lavet af fyrretræ i høj kvalitet, som er blevet hvidpigmenteret. Selve bordpladen er holdt i den næste honningagtige træfarve og kan desuden klappes ud for at give endnu mere plads. Rullebordet er ydermere udstyret med to hylder, to skuffer og en trækasse, så der er rigelig plads til alle dine ting. Bordet har fire hjul, så det let kan flyttes rundt og anvendes til servering.

Mål: H: 85 cm, B: 70 cm, D: 35 cm
Materiale: Fyrretræ

Læs mere om rullebordet

 

8. Lille rullebord med håndtag og glasplader fra Nordal

Rullebord fra NordalSet hos: Unoliving til 2.249 kr.

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Med rullebordet her fra Nordal får du et enkelt og stilrent møbel, som ikke fylder meget i boligen. Bordet er lidt anderledes med sine elegante runde form, mens stativet i sortlakeret jern tilfører et mere rustikt præg. Bordet har god plads til opbevaring af flasker, glas, planter eller billeder på de to plader i gennemsigtigt glas, som tilfører et skud lethed og elegance. Rullebordet er perfekt til en lille bar i stuen eller som natbord ved siden af sengen. Bordet har desuden tre hjul og et håndtag, der gør det meget flytbart.

Mål: H: 65 cm, B: 44 cm, D: 56 cm
Materiale: Jern og glas

Læs mere om rullebordet

 

9. Minimalistisk rullebord fra Kristina Dam i sort stål

Serveringsvogn fra Kristina DamSet hos: Livingshop til 3.900 kr.

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Designeren Kristina Dam har med rullebordet Bauhaus skabt et klassisk, enkelt og minimalist rullebord, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Bordet er udført i sortlakeret stål, mens den nederste hylde er en perforeret stålplade, som er yderst solid. Øverst er der placeret endnu i hylde i gennemsigtigt glas, som tilfører en elegant lethed til hele vognen. Samtlige fire ben er monteret med gummihjul, så bordet kan rulles frem og tilbage. To af hjulene kan desuden bremses, når bordet skal stå stille uden at rykke sig.

Mål: H: 77 cm, B: 35 cm, L: 72 cm
Materiale: Stål og glas

Læs mere om rullebordet

 

10. Gubis relancering af rullebords-klassiker fra 1953

Serveringsvogn fra GubiSet hos: Livingshop til 4.995 kr.

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Det populære danske mærke Gubi har begået lidt af en genistreg ved at vække en sand klassiker til live igen. Brandet har nemlig relanceret den fransk-ungarske designer Mathieu Matégot perle af et rullebord, som han oprindeligt tegnede i 1953. Og selvom rullebordet har mange år på bagen, holder designet i den grad stadig. Med sine rene linjer og slanke design fremstår det stadig moderne og trendy med sine tynde ben og to bordplader i perforeret stål. Bordet føles eksklusivt og vil pifte ethvert hjem op med sine fine detaljer.

Mål: H: 72 cm, B: 58 cm, D: 70 cm
Materiale: Stål

Læs mere om rullebordet

 

11. Enkel serveringsvogn i træ og stål fra Normann Copenhagen

Rullebord fra Normann CphSet hos: TrendyLiving på tilbud til 1.359,20 kr.

Derfor anbefaler vi denne serveringsvogn:

Normann Copenhagen er kendt for at producere lækkert boligtilbehør, som passer perfekt til den minimalistisk og skandinaviske stil. Det fremstår også tydeligt ved deres serveringsvogn Block table, som udemærker sig ved sit lyse og eksklusive design. Bordpladerne er fremstillet af stål lakeret i en sart lysegrå farve, mens selve stativet er lavet af massiv ask. De fire hjul og de smarte træhåndtag øverst gør serveringsvognen utroligt mobil og nem at komme rundt med. Vognen vil både gøre sig godt som sidebord, sofabord eller som en moderne hjemmebar.

Mål: H: 64 cm, B: 35 cm, L: 50 cm
Materiale: Stål og ask

Læs mere om rullebordet

 

12. Barbord med terrazzo i retro-stil fra OK Design

Barbord fra OK DesignSet hos: Livingshop til 3.490 kr.

Derfor anbefaler vi dette barbord:

OK Design har med deres møbel Confetti Trolley forsøgt at nytænke det klassiske sidebord, som havde sin storhedstid i 50’erne. Det ses tydeligt, at der er noget retro-agtigt og klassisk over bordet, selvom det også er enormt moderne med sine fine detaljer. Det elegante bord er udført i pulverlakeret sort stål, som giver et råt og stilrent udtryk. Den øverste plade skiller sig dog ud, da den er fremstillet af en plade i sort/hvid terrazzo, som giver et eksklusivt udtryk. De smalle linjer og slanke design giver et let look og sørger for, at du nemt kan få plads til bordet i de fleste rum, ligesom de tre hjul gør modellen flytbar.

Mål: H: 88 cm, B: 43 cm, D: 42,6 cm
Materiale: Pulverlakeret metal og terrazzo

Læs mere om rullebordet

 

13. Rundt rullebord fra Cane Line i sort aluminium

Rullebord fra Cane LineSet hos: TrendyLiving til 2.699 kr.

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Rullebordet Roll fra brandet Cane Line er designet af duoen Welli/Ludvik, som er kendt for deres rene linjer og minimalistiske udtryk. Det ses også tydeligt på modellen her, som skiller sig ud med sit moderne design og enkle udtryk. Udover at være enormt dekorativt er rullebordet også funktionelt med sine praktiske hjul og aftagelige bakke, som sikrer, at komforten er i top. Det runde bord er lavet af pulverlakeret aluminium i sort, som er enormt slidstærkt og holdbart.

Mål: H: 78 cm, B: 44 cm, D: 44 cm
Materiale: Pulverlakeret aluminium

Læs mere om rullebordet

 

14. Tidløst rullebord i hvidt aluminium fra Cane Line

Rullebord fra Cane LineSet hos: TrendyLiving til 2.699 kr.

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Er du vild med designet fra ovenstående rullebord fra Cane Line, men er du mere til lyse møbler i indretning? Ingen grund til bekymring. Cane Line har nemlig også lavet det fine runde Roll rullebord i en hvid udgave, som passer perfekt ind i den skandinaviske og ofte mere lyse indretning. Designet og funktionaliteten er den samme, og det er tydeligt, at designduoen bag har kræset for alle detaljerne. Det hvide rullebord vil gøre sig godt i en krog i stuen, som et smart sengebord eller til aflægning af småting i entreen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Mål: H: 78 cm, B: 44 cm, D: 44 cm
Materiale: Pulverlakeret aluminium

Læs mere om rullebordet

 

15. Smart rullebord med røget glas fra Au Maison

Rullebord fra Au MaisonSet hos: TrendyLiving til 1.299 kr.

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Er du på udkig efter en serveringsvogn eller rullebord, der har lidt kant og udstråler maskulinitet, bør du kigge nærmere på modellen her fra Au Maison. Her får du nemlig et rustikt møbel, hvor der er god plads til at indrette en veludstyret bar, eller hvad du drømmer om at bruge vognen til. Vognen har et sort stel i metal og hylder af røget glas, som giver det unikke og rå ydre. Du kan også uden besvær transportere bordet rundt i hjemmet, da det er udstyret med hele fire praktiske hjul.

Mål: H: 78 cm, B: 51 cm, D: 38 cm
Materiale: Metal og røget glas

Læs mere om rullebordet

 

16. Lækkert rullebord fra Normann Copenhagen med trædetaljer

Rullebord fra Normann CopenhagenSet hos: Luxo Living til 1.699 kr.

Derfor anbefaler vi dette rullebord:

Vi har allerede nævnt det populære Block Table fra Normann Copenhagen én gang i denne omfattende guide, men nu gør vi det simpelthen igen. Det smarte møbel kommer nemlig ikke kun i den lysegrå farve. Du kan også vælge en mørkere variant som den sorte model her. Bordet er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som består af lakeret stål og massiv ask, som giver det moderne og eksklusive udtryk. Er du hverken til sort eller lys grå, kan du også få rullebordet i alt fra rød til mørkblå, dusty grøn og mørk grå. Der findes med andre ord en variant for enhver smag.

Mål: H: 64 cm, B: 35 cm, L: 50 cm
Materiale: Stål og ask

Læs mere om rullebordet

Mulighederne med et rullebord eller serveringsbord er uendelige, og det gælder blot om at eksperimentere med det og finde ud af, hvordan du vil bruge det populære møbel i din indretning. Uanset hvad er der garanti for, at du kan finde en model, der matcher dine behov og ønsker i vores store guide over de bedste serveringsvogne og rullevogne på markedet.

rullebord i metallisk guldIndret en hyggelig hjemmebar

Netop nu er det meget oppe i tiden at bruge rulleborde og serveringsvogne til at indrette en bar i boligen. Forsyn dit rullebord med smukke glas og transparente karafler med fine detaljer for at skabe en cool hjemmebar, der udstråler luksus og overskud. Hertil skal du selvfølgelig også udvælge et par likører, spiritusser og sirupper til at kreere dine yndlingsdrinks. På den måde er du altid klar til at skænke en lille sjus til dine gæster eller bare til dig selv efter en lang dag på jobbet. Sæt prikken over i’et med nogle farverige sugerør, en flot champagnekøler og nogle fine pyntegenstande, så baren kan blive et beundringsværdigt element i indretningen.

Elegant stilleben

Rulleborde og serveringsvogne har virkeligt gjort et comeback den seneste tid, men mange vælger at bruge retro-møblet på helt nye måder. Du behøver nemlig ikke bruge rullebordet til servering af noget som helst. Du kan også blot placere møblet et fint sted i stuen og pryde det med planter, vaser, stager, billeder og dekorative bøger for at skabe en personlig lille hyggekrog. Ved at udvælge de helt rigtige genstande til rullebordet, der passer til netop din stil, kan du nemt skabe et fint og elegant stilleben, som uden tvivl vil pifte hjemmet op. Miks og match de ting, som du holder mest af, og skab et unikt element i indretningen.

Praktisk opbevaring

Selvom det er blevet meget moderne at placere rulleborde centralt i dagligstuen, kan de også anvendes i mange andre af hjemmets rum. Brug det i køkkenet til at anrette maden eller til at opbevare køkkengrej, olier og krydderier. Rulleborde er også geniale på badeværelset, hvor de kan fungere som opbevaringsplads til kosmetik, cremer, neglelak og hårpynt, som du ellers ikke ved, hvad du skal gøre af. Her kan du igen pynte med en lille plante eller fin nipsgenstand for at skabe en både dekorativ og funktionel opbevaringsløsning. Du kan også hive rullebordet med ud på altanen eller terrassen og bruge den til opbevaring af lækre krydderurter, vandkanden eller grillgrejet.

Et moderne rullebord

Rullebord | +16 smukke rulleborde og serveringsvogne
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

15 − nine =