Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

De fleste moderne virksomheder i dag er helt afhængige af at have ordentligt it-udstyr, der lever op til vilkårene på markedet. Teknologien udvikler sig konstant, og det betyder også, at it-udstyret med tiden skal opdateres og fornys, hvis virksomhedsejere skal kunne følge med tiden. Vi ved alle, at vores smartphones, tablets og computere ikke lever for evigt. Der er dog god grund til at overveje ikke bare at skrotte det gamle it-udstyr, når noget nyt flytter ind på kontoret. Hvis du vil gøre noget godt både for din virksomheds økonomi og ikke mindst miljømæssige aftryk på kloden, bør du satse benhårdt på en mere bæredygtig håndtering af det brugte it-udstyr. De seneste par år er der nemlig sket en stor udvikling indenfor og køb og salg af brugt it-udstyr både for private men især for virksomheder.

Uden besvær kan din virksomhed lette samvittigheden ved at gøre noget godt for miljøet, samtidig med at I opdatere det elektroniske udstyr på alle platforme. Det gælder blot om at have en kompetent samarbejdspartner i ryggen, der kan guide virksomheden på vej, og her er dk.3stepit.com en af de absolut førende på markedet indenfor it udstyr. 3 Step IT er eksperter i alt fra renovering til køb og salg af alle former for it-udstyr til erhverv. Her guider virksomheden dig igennem, hvordan du også kan komme i gang med at udnytte it-udstyrets livscyklus bedst muligt.

brugt it

Uden besvær kan din virksomhed lette samvittigheden ved at gøre noget godt for miljøet, samtidig med at I opdatere det elektroniske udstyr på alle platforme.

Stor værdi i udtjent it-udstyr

Hvis din viden indenfor teknologi og it-udstyr er begrænset, kan det som virksomhedsejer være enormt svært at vurdere, hvornår det er på tide at opdatere til nyt og bedre udstyr. For hvordan ved man egentligt, om it-udstyret har udtjent sin værnepligt? Ved at lade et hold af eksperter som 3 Step IT stå for administrationen af alt it-udstyr på arbejdspladsen, behøver du aldrig mere bekymre dig om den slags. Her får du nemlig kyndig rådgivning i, hvornår det er på tide at få renoveret det gamle udstyr, så det kan sælges videre og genanvendes af andre, samtidig med at virksomheden skaber mest mulig profit gennem videresalget. Forstår man at udnytte brugt it-udstyrs potentiale bedst muligt, kan der nemlig være stor værdi at hente. Det gælder blot om at satse på de mest omkostningseffektive og naturligvis miljørigtige løsninger på alle parametre. Ved at sælge videre til andre virksomheder, der stadig kan få masser af gavn af det brugte udstyr, bliver du en del af den eftertragtede cirkulære økonomi, som er med til at gøre op med den brug smid væk-kultur, som hersker i tiden. Heldigvis hopper flere og flere erhvervsdrivende med på bølgen og forstår, at vi alle kan gøre noget for at holde forbruget nede.

Sikker datasletning i fokus

Når brugt it-udstyr skal videre i sin livscyklus til andre virksomheder eller private, er datasikkerheden alfa og omega. Mange virksomheder ligger inde med fortrolige data, som af forskellige grunde ikke skal deles med omverdenen. Når en computer eller dele af den skal videreformidles, gælder det derfor altid om at sikre, at datasletningen foregår efter alle kunstens regler, så personfølsomme data og forretningshemmeligheder ikke ender i de forkerte hænder. Der skal derfor professionelle redskaber til, hvis datasletning skal foregå forsvarligt. Almindelig filformatering er ganske enkelt ikke tilstrækkeligt, hvis udstyret skal genanvendes. Derfor anbefales det altid at få en certificeret formidler af brug it-udstyr som 3 Step IT til at stå for denne del af processen, da der dermed er 100 % garanti for en sikker datasletning og din virksomheds og kunders beskyttelse.

Køb brugt og spar

Hvis du virkeligt ønsker at bakke op om cirkeløkonomien og samtidig gøre noget gavnligt for miljøet, kan du som virksomhedsejer også selv overveje at investere i brugt fremfor nyt, når det er hensigtsmæssigt. For at skabe gode tal på bundlinjen, gælder det om at få mest muligt ud af budgettet, og her kan der være meget at hente ved selv at satse på brugt it-udstyr i en periode. Brugt er nemlig langt fra lig med dårligt eller ineffektivt, når først udstyret har været i kyndige hænder, der forstår at optimere, renovere og videreformidle det forsvarligt. Her er det for mange også attraktivt at gå med en leasing-finansiering. Det indebærer, at virksomheden sælger sit brugte it-udstyr til en professionel formidler som 3 Step IT og derefter leaser det tilbage, hvilket i sidste ende vil frigøre en masse likviditet.

Erhvervslivet og it-branchen har et blakket ry, når det gælder det negative aftryk på miljøet, men med få og enkle ændringer kan du være med til at vende det på hovedet og gøre en forskel i dag. Læs mere om økonomi og it hos 3 Step IT.

Anmeld

Skriv en kommentar

three × 1 =