Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Sådan vælger du de rette sandaler til enhver lejlighed

sandaler

Når sommeren er på vej, er det tid til at få styr på sommergarderoben, og den bør især inkludere forskellige typer sandaler. Gør din skosamling klar til de varme dage med disse fire sandaltyper

Når dagene begynder at blive varmere og varmere, er det rart at kunne lufte fødderne lidt i nogle fine sommersandaler. Men der er efterhånden et enormt udvalg af sandaler at vælge imellem, og det kan måske være svært at finde ud af, hvilke du får brug for i løbet af sommeren. Derfor guider vi dig her til, hvilke du skal have samt brugen af de forskellige sandaltyper.

Til dig, som elsker lange gåture

Har du et meget aktivt liv, bruger du sikkert det meste af sommeren på lange gåture ved havet, i skoven og andre smukke naturområder. Til disse situationer har du naturligvis brug for noget rigtig fornuftigt fodtøj, der er behageligt at gå rundt i. Derfor skal du gå efter nogle sandaler, hvor det er komforten, der er i fokus.

Et rigtig godt valg vil her være sandaler fra det populære brand Skechers. Skechers er kendt for at lave fodtøj, hvor kvalitet og komfort er helt i top. Udvalget af sandaler fra Skechers er stort, og du kan derfor sagtens finde et par, der passer til dig og dine fødder. Sålerne er stødabsorberende og fremstillet med memoryfoam, hvilket sikrer dine fødder yderst høj komfort uden hele vandreturen.

Når turen går til stranden

I løbet af sommeren skulle der helst også være mulighed for at nyde sommervejret på stranden – om ikke andet så i hvert fald på en ferie til udlandet. Når turen går til stranden, er det også skønt at kunne have sandaler på, så man kan mærke sandet mellem tæerne.

Her er det især de simple klipklap-sandaler, der er oplagt fodtøj at tage på. Denne type sandal kan du hurtigt hoppe i og nemt få af igen, hvilket er perfekt til en tur på stranden. Klipklapperne tager heller ikke skade af sand eller vand, og du kan derfor roligt tage dem på til en strandtur. Hvis du vil gå efter et bestemt brand, er Tommy Hilfiger eksempelvis et rigtig godt valg. Deres udvalg er stort i en masse forskellige farver, og kvaliteten er rigtig god.

Til de festlige begivenheder

Sommeren er også en periode, der byder på en masse forskellige festlige arrangementer. Dertil er det en helt anden type sandal, du har brug for. Her skal du gå efter sandaler i flotte farver, med fine detaljer og gerne med høj hæl.

Sandaler i flotte, kraftige farver er et rigtig fint valg til de festlige begivenheder. Måske ender du ofte med at tage noget tøj på i sort eller en anden enkel farve, og her er de farvede sandaler rigtig gode til at sætte prikken over i’et. Vælg eventuelt orange, rød, pink eller gul, der er særligt flotte til din sommerbrune hud.

Vil du hellere gå efter de enkle og lidt afdæmpede farver, kan du i stedet vælge sandaler, hvor der er gjort noget ekstra ud af detaljerne. Det kan eksempelvis være nogle fine sten, en sløjfe, frynser eller et fint mønster. En høj hæl er også altid med til at gøre dit look mere festligt, og så giver de dig desuden en rigtig flot holdning.

De praktiske og behagelige

Sidst men ikke mindst er det også altid rart at have et par sandaler, der kan bruges til lidt af hvert, og som du kan holde ud at have på en hel dag, uden at dine fødder bliver ømme. Denne type er både oplagt til arbejdet, shoppingture og bare generelt til brug i hverdagen.

Et godt og yderst populært valg er de behagelige sandaler fra Birkenstock. Her får du en sandal, hvor særligt komforten er i fokus, men også designet bliver mere og mere fint og feminint. De forskellige modeller og mange fine farver gør det nemt for dig at finde en sandal, der passer til dig og din stil.

Med disse fire typer af sandaler er du klar til at gå sommeren i møde på den mest behagelige og flotteste vis.

Anmeld

Skriv en kommentar

9 − one =