Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Sælg iPhone (2019) → Guide til salg af brugt iPhone

Sælg iPhone

Mobilen er et fuldstændigt uundværligt værktøj for de fleste af os. Faktisk forlader vi sjældent hjemmet uden. Den teknologiske udvikling har nemlig betydet, at vi kan have hele vores liv på den.

Der er da heller ingen grænser for, hvad mobilen kan klare for os. Den kan finde vej, bestille mad, kontakte omverdenen eller styre vores netbank. Mobilen kan det hele og mere til. Særligt Apple har taget verdenen med storm med deres smartphones med det genkendelige æble-logo bagpå. Den rivende udvikling betyder dog også, at der hele tiden kommer nye og bedre iPhones til.  Som forbrugere vil vi jo gerne følge med tiden og have det bedst mulige udstyr på markedet. Derfor ender mange med at have op til flere gamle telefoner liggende i en skuffe derhjemme. Ude af syne ude af sind. Du kan dog med fordel tjene en betydelig skilling på dine aflagte iPhones. Så kan der blive råd til lidt mere af alt det sjove. Det gælder blot om at finde det rette sted at sælge dem.

I samarbejde med Phonetrade giver Forbrugermagasinet.dk dig her den ultimative guide til videresalg af brugte iPhones. Dermed kan du blive klogere på, hvordan du får mest muligt ud af din aflagte elektroniske enhed. Phonetrade blev stiftet i 2013 og er den første virksomhed af sin slags i Danmark. Virksomheden satser på konceptet med køb og salg af brugte iPhones. I dag er det blevet til en succesfuld forretning, som også inkluderer fire fysiske butikker. Dem finder du i i Hellerup og Aalborg samt på Frederiksberg og Vesterbro. Uanset om du vælger at sælge din brugte iPhone online eller i en rigtig butik, får du penge på kontoen.  Herunder kan du læse alle fordelene ved at vidersælge din gamle iPhone.

Sælg din iPhone hos Phonetrade

Phonetrade logo

 

💸 Tjen penge på din brugte iPhone

Den største årsag til, at du bør finde dine brugte iPhones frem fra gemmerne, er uden tvivl, at der er mange penge at hente. Faktisk kan du tjene penge på dine aflagte modeller, uanset hvilken stand de er i. Ofte skifter vi jo iPhone, fordi den gamle er smadret. Mange anser nemlig en ødelagte telefon som værdiløs. Det er dog langt fra sandheden. Hos en salgside som Phonetrade.dk kan du nemt og hurtigt få oplyst, hvad din iPhone er værd. Det gør du blot ved at indtaste lidt info om standen. Derefter får du  lynhurtigt en konkret tilbudspris på telefonen. På den baggrund kan du vurdere, om du ønsker at sælge eller ej. Prisberegneren hos Phonetrade er utrolig nøjagtig.  Derfor får du et  realistisk indblik i, hvor mange penge du kan forvente at få mellem hænderne. Og der er altså gode penge at hente.

Din telefon er selvfølgelig mere værd, des bedre standen er. Det betyder nemlig, at virksomheden selv skal istandsætte den mindst muligt, før den kan sælges videre. Der er dog stadig penge at tjene, selvom din iPhone er meget slidt. Og det er penge, som du bestemt ikke ville kunne tjene, hvis du forsøgte dig med en privathandel. Med et mellemled slipper du også selv for alt besværet, der følger med selv at skulle stå for salget. Her indtaster du blot din info og indsender telefonen.  Derefter vil pengene være på din konto inden for tre hverdage.

Sælg din iPhone hos Phonetrade

🌍 Gør noget godt for miljøet

Pengene er unægtelig en stor bonus ved at sælge sin brugte iPhone. Fordelene stopper dog ikke der. Du gør nemlig også en rigtig god gerning for vores jordklode, når du vælger at købe og sælge brugt udstyr. Vores køb og smid væk-kultur er en enorm belastning for miljøet. Det gælder særligt forbruget af elektronisk udstyr, som er utroligt ressourcekrævende at nedbryde. Hvis du vil mindske dit klimaaftryk, kan du derfor med fordel vælge at videresælge dine aflagte telefoner. På den måde kan du indgå i et mere bæredygtigt kredsløb. I det lange løb kan det være med til at gør en lille men væsentlig forskel for i fremtiden.

Phonetrade videresælger nemlig ikke blot din gamle telefon, men genanvender også samtlige dele af mobilen.  Dermed melder du dig ind i kampen mod det massive elektronikspild. Alene i Danmark tæller det nemlig for 100.000 tons elektronik hvert eneste år. Her er tale om elektronik, der sagtens kunne genanvendes i stedet for at skrottes. Du gør altså ikke bare noget godt for din pengepung, men også for din samvittighed, hvis du sælger dine brugte iPhones.

🤑 Sælg og få 200 kroner i bonus

Som noget helt særligt ved Phonetrade.dk kan du få en ekstra bonus oven i hatten, hvis du vælger at sælge din iPhone netop her. Når du sælger via Phonetrade, kan du vælge, om du vil have fortjenesten udbetalt til din bankkonto. Du kan dog også få et værdibevis. Hvis du vælger et værdibevis, får du hele 200 kroner ekstra i bonus oveni prisen på din iPhone. Pengene kan du bruge til at købe en ny iPhone gennem Phonetrade. Du kan også vælge at få din  til at få din telefon repareret. Eller til at købe spritnyt tilbehør enten i webshoppen eller de fysiske butikker. Du modtager dine kontanter eller værdibevis, når Phonetrade har modtaget den brugte iPhone og undersøgt den.

Sælg iPhone - Phonetrade

💡 Krav til enhed ved salg

Der er nogle få krav til din brugte enhed, når den skal sælges.  Hvis du eksempelvis oplyser, at din telefon er defekt, skal bundkortet og resten af enheden stadig hænge sammen i ét stykke. Den behøver ikke kunne tændes, eller tage imod strømkablet, så længe den opfylder det ene krav. Der vil naturligvis være flere krav til enheden, jo bedre stand du oplyser, den er i. Hvis du siger, den eksempelvis er “godt brugt”, skal enheden kunne tænde, og home-knappen skal virke. Den må dog gerne have en defekt skærm, vibrator, mikrofon eller højtaler.

Hvis du selv er lidt i tvivl om standen, hjælper sælgeren dig naturligvis gerne på vej. På den måde kan du få vished om, hvor meget den brugte telefon egentligt er værd. Husk dog altid på, at det gælder om at være realistisk. Du får altså ikke noget ud af at lyve ved at påstå, at din iPhone er i bedre stand, end den egentligt er. Ved selve undersøgelsen af telefonen vil det nemlig blive opdaget. Dermed får du altid den den pris, som telefonen rent faktisk er værd.

✅ Klargør telefonen til salg

Overvejer du at begynde at sælge dine iPhones, når de har udtjent deres værnepligt? Så er der et par ting, du bør være opmærksom på. Generelt er det altid et godt råd at passe godt på sin telefon, så den ikke mister for meget værdi. Det kan du blandt andet gøre ved at bruge et cover eller panzerglass til beskyttelse. Brugsrider er dog næsten umulige at undgå helt. Det er dog særligt en god idé at passe på skærmen, da prisen hurtigt kan styrtdykke, hvis den er for defekt. Derudover skal du huske at fjerne dine personlige data fra telefonen og nulstille den til fabriksindstillingerne. Sørg også for at fjerne dit Apple-ID. Husk også at passe godt på tilbehøret til telefonen.

Den brugte mobil er mere værd, hvis det originale udstyr følger med i prisen. Sidst men ikke mindst skal du naturligvis sørge for, at telefonen fremstår så pæn som muligt inden salg. Sørg derfor altid for at rense den godt med en fugtig fiberklud, der skåner den følsomme skærm.

Vil du have råd til at opgradere til den nyeste iPhone, så snart den lander i butikkerne? Så gør du altså klogt i først at skille dig af med dine gamle modeller. Hvem ved – måske gemmer dig sig en sand guldgrube i dine skuffer?

Sælg din iPhone hos Phonetrade
Sælg iPhone (2019) → Guide til salg af brugt iPhone
5 (100%) 2 Stemmer

Skriv en kommentar

17 + 18 =