Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Soveværelse

Senge tilbud 180×200 – 3 tilbud på senge

senge tilbud

Her på siden kan du finde en lang række gode senge tilbud, så du kan få det hele til den halve pris. Her i artiklen har vi samlet tre bud på senge tilbud af alle typer, der er nedsat markant netop nu. Samtidig kan du blive klogere på, hvad du bør overveje, før du vælger en seng.

1. Senge tilbud: 180×200 elevationsseng

elevationsseng-nordicdream

✅ Høj kvalitet
✅ Ekstraordinær støtte og komfort

Med denne elevationsseng i soveværelset kommer du til at glæde dig til at gå i seng hver aften. Det skyldes særligt  komfortzonerne og den luksuriøse polstring. Sammen sikrer de nemlig eminent støtte og komfort natten lang. Selve motoren til elevationen er af højeste kvalitet. Den sørger effektivt for, at du kommer op i den stilling, som passer dig bedst, og så gør den det helt uden støjgener. Sidst men ikke mindst er dette senge tilbud udstyret med en fremragende topmadras af latex, som både er slidstærk og åndbar.

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 5
 • Ramme: træramme

 

Se kampangepris

 

2. Senge tilbud: Senses 180×200 kontinentalseng

senge tilbud - kontinental

✅ 100 % danskproduceret
✅ Imponerende ventilation og åndbarhed

Med kontinentalsengen Senses får du tre madraslag af højeste kvalitet. Nederst finder du en boxmadras, som udgør det perfekte fundament for den gode nattesøvn. Den består af pocketfjedre og en stabil træramme. I midten finder du det vigtigste grundlag for din komfort. Springmadrassen som består af pocketfjedre. Derudover er der et ekstra lag af åndbart hybridskum, som giver dig individuel støtte, og som sørger for, at fugt og varme ledes væk fra sengen. Øverst ligger en topmadras af latex, som er god til dig, der har det varmt om natten.

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Højde: 62 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 7
 • Polstring: 25 mm hybridskum
 • Ramme: 14 cm træramme
 • Garanti: 25 år

 

Se kampangepriser

 

3. Senge tilbud 180×200

elevationsseng fra sengefabriksudsalg

✅ Optimal støtte fra dobbeltfjedrelag
✅ 100 dages gratis ombytning af fasthed

Med sengen her går funktionalitet og æstetik hånd i hånd. Den danskproducerede seng er enkel og stilren, samtidig med at kvaliteten og komforten er i top. Hvor de fleste boxmadrasser tilbyder tre komfortzoner, kan modellen her bryste sig med frem. Og den opgradering kan tydeligt mærkes. Denne seng er en dobbeltfjedret seng. Du får nemlig også en topmadras af latex, som sender åndbarheden og komforten helt til tops. Bedst af alt får du hele pakken til en yderst fornuftig pris, hvor de fleste kan være med.

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Højde: 63 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 5
 • Ramme:  træramme

 

Se kampangepris

 

ℹ Guide: Boxmadras, elevationsseng eller kontinentalseng?

En seng er ikke bare en seng. Alt fra fjedre til fasthed har nemlig stor betydning for, hvordan du ligger i løbet af natten. Det gælder om at finde netop den seng, som giver dig den bedst mulige støtte og komfort. Her kan du grundlæggende vælge men tre forskellige typer senge. Det gælder boxmadrasser, elevationssenge og kontinentalsenge. Men hvad er egentligt forskellen? Det kan du læse mere om i afsnittet herunder, hvor vi guider dig til hver enkelt sengetype og deres individuelle fordele. Dermed bliver det forhåbentligt lidt nemmere at finde netop den, som skal flytte ind hjemme ved dig.

Boxmadras – Den prisvenlige løsning

En boxmadras er den mest simple form for seng. Det er nemlig i praksis bare en madras med ben på, og der er altså hverken sengeramme eller bund. Det gør det til en løsning, der er nem at stille op, og som ofte også er ret billigt. Selve boxmadrassen er opbygget af fjedre.

Det vil typisk være enten pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Forskellen er mængden af fjedre pr. kvadratmeter. Jo flere fjerde, des mere støtte og fasthed har madrassen. Her gælder det om at vælge det, der bedst passer til din krop og især din vægt.

Det kan nemlig få stor betydning for din liggekomfort. Rundt om fjedrene i boxmadrassen er der et lag polstring. Her kan du selv vælge, hvilken polstring du ønsker. Polstringen sikrer, at du ikke kan mærke fjedrene. Derfor har tykkelsen og typen af polstring også stor betydning for komforten.

Fordele ved boxmadrasser:

 • Fylder ikke meget
 • Billigere end andre sengetyper
 • Nemme er samle og flytte rundt på

Elevationsseng – Skån kroppen

En elevationsseng gør det muligt for dig at sove med præcist den hældning, som du ønsker. Her kan en motor nemlig løfte og sænke både ryggen og fødderne. En seng med elevation er særlig god til folk med rygproblemer, da de her kan opnå en soveposition, som er skånsom for kroppen.

Nogle foretrækker ganske enkelt også at sove en lille smule siddende, og det giver elevationssengen mulighed for, uden at du behøver stable et bjerg af puder op bag dig. Den store bekvemmelighed ved elevationssenge gør dog også, at de oftest er dyrere end andre senge tilbud.

Fordele ved elevationssenge:

 • Skåner ryggen
 • Du kan nemt sidde op og læse eller se tv i sengen
 • Du kan opnå præcis den soveposition, du ønsker

Kontinentalseng – Tre lag for ultimativ komfort

En kontinentalseng består af hele tre lag. Du får nemlig både en springmadras, en boxmadras og en topmadras med i købet. Det gør også, at sengen fremstår en del højere end mange andre senge, hvilket gør det nemt at stige ind og ud af sengen. En anden særlig ting ved sengen er, at den ikke har en synlig revne i midten. Det skyldes, at springmadrassens to kerner ligger helt tæt sammen. Og det giver både god komfort og et flot og meget helstøbt udseende.

Fordele ved kontinentalsenge:

 • God ind- og udstigningshøjde
 • Du får én hel seng og undgår revnen i midten
 • Komfort i særklasse på grund af de tre lag

Flere danskere har søvnbesvær

Søvn er vigtigt for vores sundhed og velvære. Det tyder dog på, at mange danskere ikke tager søvnen alvorligt nok.  Vi sover nemlig mindre end nogensinde før. Det viser ”Den Nationale Sundhedsprofil 2017”, som Sundhedsstyrelsen offentliggjorte i marts 2018.

Den viser, at andelen af danskere med søvnbesvær er steget fra 10,2 procent i 1010 til 13,6 procent i 2017. Det kan der være mange grunde til. Det kan være pres fra arbejdet eller studiet. Det kan dog også være fordi, vi lever i et samfund, hvor vi er meget på hele tiden. Vi bliver hele tiden bombaderet med informationer og social kontakt gennem tv, reklamer og sociale medier. Det kan gøre det sværere at falde til ro om aftenen.

Sådan forbedrer du din nattesøvn

Hvis du er blandt dem, som har svært ved at falde til ro, når hovedet rammer hovedpuden, bør du læse med her. Videnskab.dk har sammen med eksperter på området opstillet en række gode råd til, hvordan du får en bedre nattesøvn. Der er nemlig meget, du selv kan gøre, og det kræver nødvendigvis ikke en udskiftning af din seng.

☀ Opsøg sollys om dagen og rul for om natten

De fleste af os ved, at vi bør holde naturligt lys ude af soveværelset, hvis vi gerne vil sove godt. Lyset fra solen kan nemlig være et forstyrrende element. Derfor er det særligt om sommeren vigtigt med gode mørklægningsgardiner.

Du skal dog ikke helt undgå sollys, hvis du vil sove bedre. Eksponering for sollys giver os nemlig mere af stoffet hypocrecin, som er gavnligt for at vedligeholde den gode søvnbalance. Mange af os har ofte et lavt niveau af stoffet om vinteren. Derfor gælder det om at opsøge al det sollys, man kan om dagen i løbet af vinteren.

Sluk for mobilen og anden underholdning

Det er ikke kun naturligt lys, der har betydning for din søvn. Det kunstige fra diverse skærme kan også være afgørende. Grundlæggende bør du undgå at bruge din smartphone og computer eller lige inden sengetid. Du bør heller ikke se tv.

Det blå lys fra skærmene hæmmer nemlig udskillelsen af søvn-hormonet melatonin. Du bør generelt undgå alle former for underholdning, der stimulerer dig for meget. Det gælder altså også spændingsromaner eller medrivende musik, da det kan gøre det sværere at falde til ro.

☕ Indtag ikke alkohol og koffein

De fleste af os ved godt, at det ikke er smart at drikke kaffe inden sengetid. Koffeinen kan nemlig opkvikke os, så vi ikke kan falde i søvn. Forskning peger faktisk på, at man bør stoppe med at drikke kaffe kl. 17.

Det er dog ikke kun kaffen, som kan være dårlig for din søvnrytme. Det samme gælder alkohol. Mange oplever nok, at de har nemt ved at falde i søvn, når de har drukket alkohol. Problemet opstår dog i løbet af natten, hvor alkoholen i kroppen får en stimulerende virkning. Det fører til, at man sover uroligt og vågner alt for tidligt.

Temperaturen skal være i orden

Det kan både være et problem at sove i et får varmt eller for koldt soveværelse. Faktisk skal temperaturen gerne være rimelig neutral, så ens hud har en temperatur på mellem 25 til 30 grader. Generelt er det bedst at sove i et køligere rum med en varm dyne.

En god seng kan have afgørende betydning for kvaliteten af din nattesøvn. Derfor kan det også betale sig at investere lidt ekstra. Du behøver dog ikke bruge en formue for at komme til at sove som en drøm.

Senge tilbud

https://www.youtube.com/watch?v=GEioI716GoY

Læs også om: elevationssenge, kontinentalsenge, boxmadrasser, topmadrasser 180×200, topmadras tilbud, skummadras, springmadras, Billige sengebillige elevationssenge, dobbeltseng

1 kommentar

Skriv en kommentar

five − 4 =