Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Husholdning Køkkenudstyr

Siemens kaffemaskine test – De 3 bedste

siemens kaffemaskine test

Her i artiklen kan du læse mere om de bedste kaffemaskiner fra Siemens i test. Herunder gennemgår vi nemlig tre modeller fra Siemens, der alle har klaret sig godt i test både herhjemme og i udlandet.

Siemens er kendt for at lave prisvenlige og funktionelle redskaber til husholdningen. Du kan også blive klogere på, hvordan du vælger en kaffemaskine, der matcher dine behov.

Denne Siemens kaffemaskine test indsamling gennemgår:

 1. Siemens kaffemaskineTC86303
 2. Siemens kaffemaskine EQ. 6 Plus s500
 3. Siemens indbygget espressomaskine CT636LES1

1. Siemens kaffemaskine TC86303

Siemens kaffemaskineTC86303

 • ✅ 4,8 ud af 5 stjerner hos Wupti.com
 • ✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Denne testvindende kaffemaskine er den perfekte tilføjelse til køkkenet, hvis du ikke kan undvære en god kop kaffe derhjemme. Her er tale om en filterkaffemaskine i et flot og meget moderne design. Her kan du brygge helt op til 15 kopper kaffe ad gangen. Du kan dog også sagtens brygge mindre portioner. Maskinen kommer med en række smarte og brugbare funktioner.

Den har blandt andet drypstop. Den kan også times, så den automatisk går i gang med at brygge kaffen, når det passer dig. Den slukker også automatisk efter brug, hvis du glemmer det.

Specifikationer:

 • Type: Filterkaffemaskine
 • Effekt: 1160 watt
 • Antal kopper: 15
 • Kapacitet vandbeholder: 1,25 liter
 • Drypstop: Ja

 

Til Computersalg.dk

 

2. Siemens kaffemaskine EQ. 6 Plus s500

Siemens kaffemaskine EQ. 6 Plus s300

 • 5 ud af 5 stjerner hos Whiteaway
 • ✅ Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
 • ✅ Topscorer hos svenske Råd & Rön
 • ✅ Topscorer hos norske Klikk.no

Stiller du høje krav til din kaffe? Men vil du stadig gerne spare tid og besvær i hverdagen? Så er denne fuldautomatisk espressomaskine fra Siemens det perfekte valg. Her kan du lave alle de populære kaffevarianter, hvad end du er til en stærk espresso eller en cremet cappuccino.

Maskinen klarer selv hele processen, så du blot skal trykke på en knap. Derudover har den et stilrent og moderne design, så den kan pynte på køkkenbordet.

Specifikationer:

 • Type: Fuldautomatisk espressomaskine
 • Effekt: 1500 watt
 • Kapacitet kaffebønnebeholder: 300 gram
 • Kapacitet vandbeholder: 1,7 liter
 • Autosluk: Ja

Til ComputerSalg.dk

 

3. Siemens indbygget espressomaskine CT636LES1

 • ✅ 4,9 ud af 5 stjerner hos Whiteaway
 • ✅ 5 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk

indbygnings-siemens-kaffemaskine

Espressomaskinen her fra Siemens er ideel til dig, der ikke vil gå på kompromis med din kaffe. Maskinen er fuldautomatisk, hvilket betyder, at du blot skal vælge dine foretrukne indstillinger, hvorefter den selv klarer hele brygningen til perfektion.

Her kan du lave alt fra americano til latte macchiato. Modellen har nemlig en indbygget mælkeskummer. Den er utrolig nem at betjene via det smarte display. Der medfølger endda også en app, hvor du kan bestille den perfekte espresso.

 Specifikationer:

 • Type: Fuldautomatisk espressomaskine
 • Effekt: 1500 watt
 • Kapacitet kaffebønnebeholder: 450 gram
 • Kapacitet vandbeholder: 2,3 liter
 • Autosluk: Ja

Til Computersalg.dk

 

 Gør hverdagen lettere, grønnere og billigere med Siemens

Siemens AG er en kæmpestor tysk virksomhed, som i dag beskæftiger godt 380.000 medarbejdere på verdensplan. Grundlaget for succesen blev dog lagt helt tilbage i 1847. Her grundlagde Werner von Siemens og Johann Georg Halske det, som de dengang kaldte Siemsen & Halske.

Den ene var elektroingeniør, mens den anden var urmager, og sammen udgjorde de et godt team. Hurtigt fik de succes med diverse nye teknologier inden for elektronik til fremstilling af produkter. Det kunne være dele til alt fra sporvogne til elevatorer og generatorer.Siemens spredte sig også hurtigt til det resterende europæiske marked og senere til hele verden.

I dag opererer virksomheden i hele 190 forskellige lande verden over. Selvom Siemens i dag er meget kendt for at producerer hårde hvidevarer, udmærker virksomheden sig også inden for mange andre brancher.

Det gælder alt lige fra transport til energi, sundhed og bygningsteknologi.Siemens bygger på et stærkt fundament af gode værdier, som er blevet holdt i hævd alle årene igennem. Målsætningen er nemlig at bruge teknologien til at gøre verden til et bedre sted.

Det sker i dag ved at levere miljø- og prisvenlige produkter, som også kan lette forbrugernes hverdag markant.Du kan læse mere om Siemens historie her.

FAQ: Sådan vælger du den rette kaffemaskine

Der er flere forskellige faktorer, du bør overveje, før du vælger en ny kaffemaskine. Markedet er nemlig enormt stort og varieret, og det kan gøre det uoverskueligt at navigere i. Herunder guider vi dig til de vigtigste ting, du skal være opmærksom på.

Hvilken type kaffemaskine?

Grundlæggende kan du ifølge hvidevare-forhandleren WhiteAway vælge mellem fem forskellige typer kaffemaskiner. Den store forskel på dem er, hvor meget du selv er involveret i brygningsprocessen. De fem typer er:

 • Kaffemaskine med filter
 • Semiautomatisk espressomaskine
 • Automatisk espressomaskine
 • Fuldautomatisk espressomaskine
 • Kapselkaffemaskine

Der er mange forskellige på de forskellige typer. De mest afgørende er dog tid, muligheder og pris og design, som du alt sammen kan læse mere om herunder.

Hvad er dit tidsforbrug?

Er tiden knap derhjemme om morgenen? Men vil du stadig gerne nå at nyde en ordentlig kop kaffe?  Så bør du vælge en maskine, som lynhurtigt kan brygge kaffen. Her er en kapselmaskine eller en automatisk eller fuldautomatisk espressomaskine et godt valg.

Her skal du nemlig bare trykke på en enkelt knap, og så har du lækker kaffe på ingen tid. Ulemper er dog, at du dermed ikke selv er særlig involveret i brygningen. Hvis du gerne vil have mere kontrol selv, og hvis tid ikke er en mangelvare i dit liv, kan du roligt gå med de andre modeller.

Hvilke funktioner skal maskinen have?

Der er stor forskel på, hvor mange funktioner kaffemaskiner har. Hvis du bare holder af at drikke helt almindelig filterkaffe og ofte laver hele kander til mange, så er en almindelig kaffemaskine det smarteste valg. Hvis du gerne vil afprøve mere spændende kaffevarianter, bør du måske vælge en mere avanceret model.

Med espressomaskiner og kapselmaskiner kan du kaste dig ud i at lave alt fra stærke espressoer til en cremet caffe latte og en perfekt cortado. Her vil du også selv kunne indstille alt fra mængden af vand og mælkeskum til temperaturer under brygningen.

Mange maskiner kan endda også rengøre sig selv, så du sparer en masse tid og besvær. Jo flere smarte funktioner maskinerne har, des dyrere vil de dog typisk også være.

Hvilken pris?

Budgettet har betydning for mange forbrugere, når det skal købes nyt udstyr til hjemmet. Der er da også rigtig stor forskel på priserne alt efter, hvad du vælger. Der er ingen tvivl om, at espressomaskiner er dyrere end almindelige kaffemaskiner.

Her kan faktisk være flere tusinde kroner til forskel. Du får dog også rigtig meget for pengene. Du skal dog overveje, om du får brug for alle de ekstra funktioner, der medfølger. Ellers kan det måske ikke betale sig at investere i en dyr maskine.

Hvordan skal designet være?

Kaffemaskinen har ofte en prominent og meget synlig plads i køkkenet, da den bruges dagligt. Derfor bør du måske også overveje selve designet. I dag laves der dog et hav af moderne og flotte modeller, som uden tvivl vil pynte i ethvert hjem.

Du kan med fordel gå efter modeller, der matcher din personlig stil og den øvrige indretning i dit hjem.

siemens-kaffemaskine-kaffe

ℹ Siemens kaffemaskine: Sådan har vi udvalgt vores top 3

I udarbejdelsen af denne guide, har vi hos Forbrugermagasinet ikke selv testet kaffemaskinerne. Vi har dog foretaget en grundig og dybdegående research hos flere eksperter og troværdige kilder.

Grundlæggende bygger artiklen på resultater fra flere store tests i både ind- og udland. Herunder kan du læse mere om alle de forskellige tests. Dermed har du mulighed for at udforske dem nærmere selv.

Forbrugerrådet Tænk – Siemens kaffemaskine

Den anerkendte forbrugerorganisation Tænk er førende i Danmark, når produkter skal testet. Her er tale om en uafhængig organisation, som arbejder på at fremme bæredygtigt og socialt ansvarligt forbrug.

Tænk har testet en lang række kaffemaskiner fra Siemens. Det gælder både espressomaskiner og almindelige filterkaffemaskiner. Alle er de blandt andet blevet testet for kaffens smag, energiforbrug og brugervenlighed.

Du kan læse testen af espressomaskiner her, mens du kan læse mere om deres test af almindelige kaffemaskiner her. De fulde tests er kun tilgængelige for betalende abonnenter.

Klikk.no – Siemens kaffemaskine

Hjemmesiden Klikk.no er en af de største i Norge, når det gælder forbrugerstoffet. Det er særligt deres tests, der trækker folk til. Siden har også haft kaffe- og espressomaskiner under luppen.

Her har kaffeeksperter undersøgt de forskellige modeller ud fra brugervenlighed, design og kvalitet af mælkeskum. Du kan læse mere om testen her.

Råd og Rön – Siemens kaffemaskine

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön minder på mange måder om danske Forbrugerrådet Tænk. Deres fornemmeste opgave er altså at hjælpe forbrugerne på vej til at spare tid og penge. Siden har løbende testet kaffemaskiner over årene.

På nuværende tidspunkt omfatter deres test hele 31 forskellige modeller. Heriblandt finder du både almindelige kaffemaskiner og espressomaskiner, der spænder vidt i specifikationer og prisklasser.

I testen er der lagt vægt på blandt andet brugervenlighed samt kaffens aroma og smag. Du kan læse mere om testen her.

Gastromand – Siemens kaffemaskine

Gastromand er et dansk online forum for alle med en passion for madlavning. Det er en gruppe gæve gutter der står bag. Der er da heller ingen tvivl om, at de henvender sig til det mandlige publikum. Hos Gastromand kan alle dog være med. Her deles opskrifter, gode tips, nyheder og restaurant- og produktanmeldelser.

Fælles for det hele er, at det altid foregår med et glimt i øjet.Gastromand har blandt andet i april 2017 testet espressomaskinen Siemens EQ. 9 Home Connect TI909701HC. Det kan du læse her. Her har de kigget på alt fra maskinens design til kvalitet og mulighed for rengøring.


Læs også om: Moccamaster test, KitchenAid kaffemaskine, Bagemaskine test, Frituregryde test, SodaStream test, Vakuumpakker test, Trykkoger test, Krups espressomaskine, Kenwood kaffemaskine, Stegepande test, Tefal Acitifry test

5 kommentarer

Skriv en kommentar

three × two =