Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

Toiletbord med spejlVi fortjener alle at forkæle os selv en lille smule engang imellem, også selvom det bare er en hel almindelig mandag. Med et sminkebord kan du hver dag føle dig som en superstjerne, når du sætter dig foran spejlet for at gøre dig klar til en ny dag.

Selvforkælelse kan nemlig sagtens finde sted indenfor hjemmets fire vægge.  Med et sminkebord får du en hurtig genvej til at tilføre et ekstra skud glamour og luksus i hverdagen, og det behøver langt fra være en bekostelig affære. Møblet kommer nemlig i et væld af forskellige prisklasser, så alle kvinder kan få opfyldt pigedrømmen om at føle sig som en Hollywood-stjerne, når make-uppen skal lægges.

Kæmpe guide til fine toiletborde

Sminke- og toiletborde kommer i et utal af forskellige udformninger, farver, materialer og størrelser og kan placeres både i soveværelset, garderoben på badeværelset eller på gæsteværelset. Med andre ord er det kun fantasien, der sætter grænser. Men hvor finder du så det perfekte sminkebord, som passer til lige netop din stil? Vi har samlet vores bud på de 7 bedste sminkeborde på markedet, så du kan sammenligne, bedømme og vurdere, hvilket der bedst lever op til alle dine krav og boligdrømme.

1. Hollywoodspejl til en ægte diva fra Uniq

Bordspejl fra UniqSet hos: FashionGirl på tilbud til 1.999 kr.

Derfor anbefaler vi dette bordspejl:

Har du nogensinde set en amerikansk film, har du helt sikkert også set en Hollywood-stjerne få ordnet sin make-up foran lige præcis et spejl som dette. Bordspejlet her er ganske enkelt en diva værdig. Alle kvinder ved, hvor vigtigt det er at have godt lys, når vi skal gøre os klar, og her er spejlet med de mange lamper helt perfekt. Med det som en fast del af hjemmet, kan du komme ud ad døren med perfekt hår og make-up hver dag og føle dig ekstra godt tilpas. Bordspejlet fra Uniq kan placeres direkte på dit toiletbord eller på hvilket som helst anden bord, hvor du helst gør dig klar hver morgen. Der følger hele 10 lamper med, som sikrer et jævnt og pænt lys.

Mål: 65 x 50 cm

Køb toiletbordet her

 

2. Transportabelt og professionelt sminkebord fra Pro Studio2go

Sminkebord fra Pro Studio2GoSet hos: FashionGirl på tilbud til 2.999 kr.

Derfor anbefaler vi dette sminkebord:

Er der en makeupartist gemt i dig, bliver du naturligvis også nødt til at have det rette udstyr. Sminkebordet her må siges at være en enhver skønhedsbevidst kvindes drøm. Pro Studie2go her har lavet en rejsekuffert, som kan slås ud til et komplet sminkebord. Her er et bord med rummelige opbevaringsløsninger til alt fra læbestifter, øjenskygge og pensler. Der følger også et spejl med, som er udstyret med smarte Hollywood-lamper på begge sider, så du får det perfekte lysindfald. Bedst af det hele kan du tage bordet med dig alle steder, når du er på farten, så du aldrig skal gå på kompromis med din skønhedsrutine.

Køb toiletbordet her

 

3. Minimalistisk og moderne toiletbord fra Piper

Bord fra PiperSet hos: Unoliving på tilbud til 1.019 kr.

Derfor anbefaler vi dette bord:

Er du ikke til alt for opsigtvækkende sminkeborde, bør du gå på udkig efter mere simple modeller, som bordet her fra Piper. Her er sat fokus på minimalistiske detaljer, som får møblet til at passe perfekt ind i ethvert nordisk og lyst hjem. Det lækre bord har tre rummelige skuffer, hvor der er plads til alt fra make-up til hårbørste og spænder. Skufferne har egetræs-look, mens resten af bordet er lakeret hvidt, hvilket giver en fin kontrast. Bordet er fremstillet af laminat.

Mål: 50 x 76 x 110

Køb toiletbordet her

 

4. Elegant og praktisk vægbord fra GETAMA

Vægbord fra GETAMASet hos: Livinshop til 17.000 kr.

Derfor anbefaler vi dette vægbord:

Har du brug for et sted til at opbevare og lægge din make-up og ordne håret hver dag, men mangler du gulvplads til et egentligt sminkebord? Med det klassiske Joy vægbord fra GETAMA er det intet problem. Her får du nemlig en løsning, som kan hænges direkte på væggen. Det smukke vægbord er designet af Nanna Ditzel i 1999 og er på kort tid blevet en rigtig klassiker i indretningen med sit tidløse design. Bordet kommer med et elegant afrundet spejl samt et bord, som har hele fire praktiske opbevaringsrum, der kan foldes ud. Det gør bordet til den perfekte løsning til badeværelset, entreen eller soveværelset. Det kommer desuden i tre forskellige farver, så du kan vælge det, der passer bedst til din stil. Vægbordet er fremstillet af ahorn.

Mål: 146 x 74 x 40 cm

Køb toiletbordet her

 

5. Stilrent sminkebord i eg fra Bloomingville

Make-up bord fra BloomingvilleSet hos: Unoliving til 6.999 kr.

Derfor anbefaler vi dette sminkebord:

Bloomingville er kendt for sine simple og stilrene møbler, som ofte fokuserer på lækre materialer i lyse træsorter. Det illustrerer sminkebordet Phine perfekt. Det smukke bord vil gøre sig perfekt på badeværelset eller i soveværelset i det moderne hjem med den matte hvide bordplade og ben i lyst egetræ. Bordet er udstyret med et fint spejl, som ligeledes har en ramme af egetræ, hvor du kan ordne håret og make-uppen. Der er god plads til opbevaring, da bordet rummer to separate rum, der kan åbnes ved hjælp af låger.

Mål: 45 x 75 x 100 cm

Køb toiletbordet her

 

6. Hvidt sminkebord fra Delta med trædetaljer

Konsolbord fra DeltaSet hos: Unoliving til 1.349 kr.

Derfor anbefaler vi dette sminkebord:

Den fine blanding af lyst træ og hvide detaljer giver sminkebordet her fra Delta et moderne og nordisk præg, som vil gøre sig godt i de fleste hjem. Bordet har et slankt design og fylder ikke meget på badeværelset, eller hvor det skal stå i boligen. Selvom det er elegant, er der god plads til opbevaring både på selve bordpladen og i de to skuffer, der følger med, hvoraf den ene er åben. Benene er udført i massiv eg, mens selve bordet er lavet af komposittræ.

Mål: 43,5 x 89,5 x 103,05 cm

Køb toiletbordet her

 

7. Romantisk sminkebord med spejl fra Lilo

Toiletbord fra LilloSet hos: GoodGoods til 1.395 kr.

Derfor anbefaler vi dette toiletbord:

Er du til elegante møbler, som gerne må have et klassisk og feminint præg, er sminkebordet her fra Lilo det oplagte valg. Det er særligt bordets let svungne ben i massivt bøgetræ, som giver den romantiske stemning. Selve bordet er lavet af MDF, som både er holdbart og nemt at holde rent. Bordet er ideelt som sminkebord, da det indeholder et praktisk spejl, der kan foldes op og ned efter behov. Bordet kommer desuden i hele ni forskellige farver, så alle kan finde en variant, der matcher deres smag. Du kan blandt anden vælge mellem hvid, blå, gul, rosa, grå og sort.

Mål: 105 x 35 x 74 cm

Køb toiletbordet her

 

Funktionel hverdagsluksus

Med et sminkebord i hjemmet, vil du uden tvivl hver dag nyde at gøre dig i stand, selvom en travl dag venter forude. Der er dog mange andre fordele ved det populære boligtilbehør. Først og fremmeste er det utroligt dekorativt at have stående. Det tilfører effektivt en romantisk og feminin stemning til et hvilket som helst rum og skaber en retro-stemning, der hensætter en til svundne tider. Udover at pynte tjener fine toiletborde dog også et praktisk formål. Møblet er nemlig enormt funktionelt, når det kommer til opbevaring af alt fra kosmetik til cremer, vatpinde, hårprodukter og neglelakker, som hurtigt ellers kan hobe sig op. I stedet for at lade alt dit grej ligge og flyde, kan du samle og organisere det hele med det perfekte sminkebord.

Toiletbord med skuffer til make-up
Enhver kvinde fortjener et lækkert sted i boligen, hvor de hver morgen kan gøre sig klar til en ny dag. De 7 ovenstående sminkebord er alle både praktiske, dekorative og giver den skønhedsbevidste kvinde en følelse af glamour i hverdagen – så hvad venter du på?

 

Anmeld

Skriv en kommentar

seventeen − five =