Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

5 lækre steder at holde ferie med sommerhusudlejning i Danmark

sommerhus udlejning danmark

Leder du efter et godt sted med udlejning af sommerhus i Danmark? Det kan vi godt forstå. Danmark byder nemlig på meget mere end man lige går og tror. Specielt hvis man er på udkig efter et godt sted med sommerhusudlejning.

At tilbringe sin ferie i danmark i et sommerhus kan give både sammenhold og hyggelige tider, hvor familen kan nye at slappe af sammen – væk fra stress og jag. Mange steder i Danmark byder på helt unik natur med de flotteste landskaber og strande. Et sommerhus kan også give udgangspunkt for aktiviteter og dagsture, hvor byer og landsbyer i området kan udforskes.
Men hvor skal ferien holdes? Den artikel gennemgår nogen af de bedste og mest populære steder med sommerhusudlejning.

1. Bornholm

Øen i søen, som den også bliver kaldt, grundet den østliggende placering i østersøen. Bornholm har alt. Danmarks bedste strande i form af Balka og dueodde strand, hvor familien kan ligge og slappe af.
Eller de billedeskønne og smukke klipper i Gudhjem eller Allinge, hvor de lokale røgerier står for dagens frokost med røget sild og æggeblomme. Eller er man mere til shopping finder man også det bedste her, med hyggelige små butikker. Specielt kunsthåndværksbutikker kan man finde mange af.

2. Skagen

Er man mere til en tur på toppen af Danmark er Skagen også et fantastisk sted at holde ferie i et sommerhus. Med en dejlig strand i midten af byen kan dagene om sommeren bruges her. Om dagen og om aften summer byen af liv og glade mennesker. Her kan man hygge sig med en kold fadøl eller en lækker fiskeplatte på havnen. Skagen byder også på en flere gode dagsaktiviteter. Det kunne være en udflugt til den tilsandede kirke eller en tur ud på grenen – Danmarks nordligste punkt.

3. Jyllands vestkyst

På jyllands vestkyst finder man også mange dejlige steder at holde ferie i sommerhus. Det kunne være blåvand med dejlige kyst og hyggelige by. Eller Rømø eller fanø som er utrolige dejlige steder.

Et opslag delt af TV 2 VEJRET (@tv2vejret) den

4. Møn

Møn er specielt for sit meget unikke landskab, dejlige badestrande og naturskønhed. Her finder man eksempelvis møns klit, der er verdenskendt geologisk. Besøg evt. GeoCenter der er utrolig spændende. Møn har også en dejlig by med stege, hvor man kan gå på historisk opdagelse på det gamle befæstningsværk. Byen har rødder tilbage til 1200 tallet, så der er nok at kigge på.  Klitholm havn er også værd at besøge, hvor man eksempelvis kan sejle ud fra og nyde synet af de flotte hvide skrænter man finder på møn.

Et opslag delt af Tibor (@the_real_legomoves) den

5. Svenborg

Ønsker du at besøge det sydfynske øhav er svenborg et rigtig godt sted at holde ferie i et sommerhus. I svenborg er en by med 50.000 indbyggere og rummer mange hyggelige gade med værtshuse og restauranter. Man kan vælge at bo inde midt i byen eller måske i de små byer som Thurø eller Taasinge. På øen thurø er kendt for at have en af danmarks bedste badestrande, hvis man ønsker dette. Fra svenborg er det også nemt at tage en til en smuttur til langeland.

Anmeld

Skriv en kommentar

three × two =