Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Artikler

Sovesofa: 11 lækre sovesofaer til hjemmet

Sovesofa

Når vi indretter os, gælder det om at vælge så smarte og funktionelle løsninger, som overhovedet muligt. På den liste er sovesofaen helt i top, da du her får et multifunktionelt møbel, der både kan tjene som en almindelig sofa og som en seng.

Selvom sovesofaer er utroligt praktiske, kan de også sagtens være et dekorativt og flot element i indretning. Der findes nemlig et væld af flotte sofaer på markedet, som også kan bruges som senge efter behov. Det kan dog være svært at vælge den rette. Vi har heldigvis gjort det lidt lettere for dig ved at udvælge vores bud på de 11 bedste sovesofaer netop nu. (Priser opdateret 20. nov 2019)

 1. Supremax Deluxe sovesofa

  supermax deluxe 528 sovesofaSet hos: Bedre Nætter til 10.025 kr.

  Derfor denne sovesofa:
  Er du på udkig efter en enkel og klassisk sofa, som du også kan bruge som en ekstra soveplads, er sovesofaen Supremax Deluxe helt perfekt. Den fine sofa er enormt behagelig og polstret med et lækkert og kraftigt stof, som gør den anvendelig i de fleste boliger. Sofaen har desuden smarte stålben. Som en ekstra bonus er den udstyret med pocketfjedre, der giver god liggekomfort.

Se seneste pris her

 1. Grå sovesofa med egetræben

  sovesfoa-mørkegråSet hos: Bedre Nætter til 5.295 kr.

  Derfor denne sovesofa:
  Bor du i en lille lejlighed uden meget plads, er sofaen her helt ideel. Her er nemlig tale om en lille sofa, hvor der lige er plads til dig og et par gæster. Om aftenen kan du nemt folde sofaen ud til en fin enkeltseng, så du ikke behøver bruge plads på en stor seng. Sovesofaen har et mat sort stel og ben i lakeret egetræ, som giver et mere eksklusivt look. Den er polstret med et fint sort stof, der gør den anvendelig i de fleste indretninger.

  Se seneste pris her

 2. Lille olivengrøn sovesofa

  Ronia sovesofa i olivengrønSet hos: Ilva på tilbud til 6.930 kr.

  Derfor denne sovesofa:
  Er du vild med den ovenstående Ronia-sovesofa, kan du glæde dig over, at den også fås i en anden lækker farve. Du kan nemlig også vælge modellen her, som er polstret med et fint olivengrønt stof, der kan give boligen lidt ekstra liv. Den lille sofa er også smart at sætte ind på teenageværelset, så vennerne har en soveplads, når de vil overnatte.

  Se seneste pris her

 3. Unik sovesofa i lysegråt stof

  Zeal sovesofaSet hos: Ilva til 4.145,-

  Derfor denne sovesofa:
  Tør du godt skille dig lidt ud fra mængden med din indretning, kan du med fordel kigge nærmere på sovesofaen her. Modellen har nemlig et helt unikt design, der tydeligvis er inspireret af den japanske æstetik. Sofaen har en enkel rygstygge med en lækker pude, som sikrer, at du sidder behageligt. Den er beklædt med trendy lysegråt stof og benene er udført i lyst træ, som skaber en fin lille kontrast til stoffet.

  Se seneste pris her

 4. Kantet sovesofa med mørkegrå polstring

  sovesofa-med-skammelSet hos: Sengetid til 12.955 kr.

  Derfor denne sovesofa:
  Er du til stringent design med skarpe og rene linjer i din indretning, vil sovesofaen Bifros Nordic sikkert falde i god jord hos dig. Sovesofaen fra Innovation Living har et meget minimalistisk men eksklusivt look med de firkantede og skarpe kanter, og den vil uden tvivl pynte i den moderne stue eller gæsteværelse. Sofaen har et egetræs stel og er beklædt med et slidstærkt stof i en fin og moderne mørkegrå farve.

  Se seneste pris her

 1. Smart sovesofa i en frisk blå farve

  Colpus sovesofaSet hos: Ilva til 8.475,-.

  Derfor denne sovesofa:
  Trænger dit hjem til et frisk pust og lidt mere liv, kan du med fordel vælge en sovesofa i en lidt mere modig farve. Modellen Colpus her er polstret med et flot blåt stof, som er meget oppe i tiden netop nu. Sofaen vil uden tvivl pynte både i stuen og på børneværelset. Stellet er sort, mens benene er udført i lyst træ, som skaber et moderne look.

  Se seneste pris her

 2. Grå sovesofa med smart læderstrop

  Osvald de Luxe sovesofaSet hos: Ilva på tilbud til 10.999 kr.

  Derfor denne sovesofa:
  Osvald de Luxe er navnet på den smarte sovesofa her, som uden tvivl vil gøre sig godt i ethvert hjem. Den har et enkelt men klassisk design og er komfortabel både til at sidde i og sove på. Den er beklædt i lysegråt stof, og så har den en ekstra cool detalje, da man folder sofaen ud til en seng ved at trække i en strop af brunt læder. Det giver et anderledes og lidt mere eksklusivt look.

  Se seneste pris her

 3. Praktisk og slidstærk sovesofa

  Toluca sovesofaSet hos: Ilva til 3.399,-

  Derfor denne sovesofa:
  Toluca-sovesofaen er det perfekte møbel til ungdomsværelset, sommerhuset eller stuen. Under sæderne er der gjort plads til opbevaring af alt fra sengetøj til dyner og puder, så det ikke behøver at ligge frem. Sofaen er desuden yderst behagelig, da sædet er lavet af polyetherskum, der giver en behagelig og blød overflade. Det samme gælder ryglænet, der er fremstillet af skumgranulat. Polstringen er udført i slidstærkt stof, som holder længe og kræver et minimum af vedligeholdelse.

  Se seneste pris her

 4. Moderne sovesofa med stilfulde detaljer

  Loke sovesofaSet hos: Ilva til 6.699,-

  Derfor denne sovesofa:
  Loke sovesofaen her må i den grad siges at være moderne og leve op til tidens tendenser inden for boligindretning. Den trendy sofa har et stilfuldt og eksklusivt design med betræk i en sart grå farve og ben i lyst træ. På de to store puder ved ryglænet er der desuden monteret to brune knapper i kunstlæder, som får modellen til at ose af kvalitet.

  Se seneste pris her

 5. Lækker sovesofa i anderledes design

  Myk sovesofaSet hos: Ilva til 6.299,-

  Derfor denne sovesofa:
  Sovesofaen Myk er både moderne, anderledes og praktisk på én og samme tid. Her fået et møbel, som du med stolthed kan have stående i hjemmet, hvor end der er behov for den, da den er enormt dekorativ på grund af sit moderne design. Du kan vælge modellen i enten grå, grøn eller sort, så der er rig mulighed for at finde en, der matcher din personlige stil. Sofaens ben er udført i egetræ, hvilket flot sætter prikken over i’et.  

  Se seneste pris her

 6. Lækker designsofa og kvalitet

  sovesofa gråSet hos: Sengetid til 9499 kr.

  Derfor denne sovesofa:
  Møbletvil pynte i enhver moderne bolig med en passion for klassikere. Og selvom den har mange år på bagen, havde designeren bag denne sovesofa øje for, at møblet skulle være funktionelt. Sovesofaen kommer i flere forskellige farveralt efter ønske.

  Se seneste pris her

Udnyt fordelene med en sovesofa

Om dagen kan du smække benene op og se en god film foran fjernsynet og hygge med venner og familien i sofaen. Og når mørket falder på, og det bliver sengetid, kan du nemt folde sofaen ud, så den forvandler sig til en behagelig seng, hvor du kan få din skønhedssøvn.

En sovesofa er dog langt fra kun anvendelig i den lille husholdning. Den kan også være praktisk at have stående for den store familie, der ofte har overnattende gæster, så der bliver et par sovepladser ekstra i hjemmet.

Med en af ovenstående sovesofaer i stuen, på ungdomsværelset, i kolonihaven eller sommerhuset får du to møblet i et, så du altid har plads til, at gæster kan få en overnatning. Særligt hvis du har begrænset plads i din bolig, gælder det om at udnytte kvadratmeterne bedst muligt, og her kan du altså slå to fluer med et smæk med en sovesofa. I små hjem er man ofte nødt til at gå på kompromis og undvære enten det ene eller det andet, fordi der simpelthen ikke plads til begge dele. Men sådan behøver det heldigvis ikke være, hvis du satser på en praktisk sovesofa i stedet.

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

four × 4 =