Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Indretning

Sovesofa tilbud: 6 lækre sovesofaer til hjemmet

Sovesofa

Når vi indretter os, gælder det om at vælge så smarte og funktionelle løsninger, som overhovedet muligt. På den liste er sovesofaen helt i top, da du her får et multifunktionelt møbel, der både kan tjene som en almindelig sofa og som en seng.

Selvom sovesofaer er utroligt praktiske, kan de også sagtens være et dekorativt og flot element i indretning. Der findes nemlig et væld af flotte sofaer på markedet, som også kan bruges som senge efter behov. Det kan dog være svært at vælge den rette. Vi har heldigvis gjort det lidt lettere for dig ved at udvælge vores bud på de 11 bedste sovesofaer netop nu.

 1. Supremax Deluxe sovesofa

  supermax deluxe 528 sovesofaSet hos: Bedre Nætter

  Derfor denne sovesofa:
  Er du på udkig efter en enkel og klassisk sofa, som du også kan bruge som en ekstra soveplads, er sovesofaen Supremax Deluxe helt perfekt. Den fine sofa er enormt behagelig og polstret med et lækkert og kraftigt stof, som gør den anvendelig i de fleste boliger. Sofaen har desuden smarte stålben. Som en ekstra bonus er den udstyret med pocketfjedre, der giver god liggekomfort.

Se seneste pris her

 1. Grøn sovesofa med egetræben

  sovesofa tilbudSet hos: Bedre Nætter

  Derfor denne sovesofa:
  Bor du i en lille lejlighed uden meget plads, er sofaen her helt ideel. Her er nemlig tale om en lille sofa, hvor der lige er plads til dig og et par gæster. Om aftenen kan du nemt folde sofaen ud til en fin enkeltseng, så du ikke behøver bruge plads på en stor seng. Sovesofaen har et mat sort stel og ben i lakeret egetræ, som giver et mere eksklusivt look. Den er polstret med et fint sort stof, der gør den anvendelig i de fleste indretninger.

  Se seneste pris her

 2. Lille blå sovesofa

  ovesofa-tilbud-blåSet hos: Ilva

  Derfor denne sovesofa:
  Er du vild med den ovenstående Ronia-sovesofa, kan du glæde dig over, at den også fås i en anden lækker farve. Du kan nemlig også vælge modellen her, som er polstret med et fint olivengrønt stof, der kan give boligen lidt ekstra liv. Den lille sofa er også smart at sætte ind på teenageværelset, så vennerne har en soveplads, når de vil overnatte.

 3. Retro sovesofa i lysegråt stof

  retro sovesofa fra Nordicdream

  Retro sovesofa fra Nordicdream

  Set hos: Nordic Dream

  Derfor denne sovesofa:
  Tør du godt skille dig lidt ud fra mængden med din indretning, kan du med fordel kigge nærmere på sovesofaen her. Modellen har nemlig et helt unikt design, der tydeligvis er inspireret af dansk æstetik. Sofaen har en enkel rygstygge, som sikrer, at du sidder behageligt. Den er beklædt med trendy lysegråt stof og benene er udført i lyst træ, som skaber en fin lille kontrast til stoffet.

  Sovesofaen her er både moderne, anderledes og praktisk på én og samme tid. Her fået et møbel, som du med stolthed kan have stående i hjemmet, hvor end der er behov for den, da den er enormt dekorativ på grund af sit moderne design. Du kan vælge modellen i enten grå, blå eller sort, så der er rig mulighed for at finde en, der matcher din personlige stil. Sofaens ben er udført i egetræ, hvilket flot sætter prikken over i’et. Dublexo sovesofaen her må i den grad siges at være moderne og leve op til tidens tendenser inden for boligindretning.

  Den trendy sofa har et stilfuldt og eksklusivt design med betræk i en grå farve og ben i lyst træ. På de to store puder ved ryglænet er der desuden monteret to brune knapper i kunstlæder, som får modellen til at ose af kvalitet.

 4. Smart sovesofa i en frisk blå farve

  Colpus sovesofaSet hos: Ilva

  Derfor denne sovesofa:
  Trænger dit hjem til et frisk pust og lidt mere liv, kan du med fordel vælge en sovesofa i en lidt mere modig farve. Modellen Colpus her er polstret med et flot blåt stof, som er meget oppe i tiden netop nu. Sofaen vil uden tvivl pynte både i stuen og på børneværelset. Stellet er sort, mens benene er udført i lyst træ, som skaber et moderne look.

 5. Grå sovesofa med smart læderstrop

  Osvald de Luxe sovesofaSet hos: Ilva

  Derfor denne sovesofa:
  Osvald de Luxe er navnet på den smarte sovesofa her, som uden tvivl vil gøre sig godt i ethvert hjem. Den har et enkelt men klassisk design og er komfortabel både til at sidde i og sove på. Den er beklædt i lysegråt stof, og så har den en ekstra cool detalje, da man folder sofaen ud til en seng ved at trække i en strop af brunt læder.

  Det giver et anderledes og lidt mere eksklusivt look. Osvald-sovesofaen er det perfekte møbel til ungdomsværelset, sommerhuset eller stuen. Under sæderne er der gjort plads til opbevaring af alt fra sengetøj til dyner og puder, så det ikke behøver at ligge frem. Sofaen er desuden yderst behagelig, da sædet er lavet af polyetherskum, der giver en behagelig og blød overflade. Det samme gælder ryglænet, der er fremstillet af skum. Polstringen er udført i slidstærkt stof, som holder længe og kræver et minimum af vedligeholdelse.

FAQ:

Hvilke fordele med en sovesofa?

Om dagen kan du smække benene op og se en god film foran fjernsynet og hygge med venner og familien i sofaen. Og når mørket falder på, og det bliver sengetid, kan du nemt folde sofaen ud, så den forvandler sig til en behagelig seng, hvor du kan få din skønhedssøvn.

En sovesofa er dog langt fra kun anvendelig i den lille husholdning. Den kan også være praktisk at have stående for den store familie, der ofte har overnattende gæster, så der bliver et par sovepladser ekstra i hjemmet.

Med en af ovenstående sovesofaer i stuen, på ungdomsværelset, i kolonihaven eller sommerhuset får du to møblet i et, så du altid har plads til, at gæster kan få en overnatning. Særligt hvis du har begrænset plads i din bolig, gælder det om at udnytte kvadratmeterne bedst muligt, og her kan du altså slå to fluer med et smæk med en sovesofa. I små hjem er man ofte nødt til at gå på kompromis og undvære enten det ene eller det andet, fordi der simpelthen ikke plads til begge dele. Men sådan behøver det heldigvis ikke være, hvis du satser på en praktisk sovesofa i stedet.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

nineteen − seventeen =