Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler Tøj

Stine Goya – 5 lækre outfit idéer

Stine Goya

Stine Goya er uden tvivl et af de største modehuse i Danmark. Brandet har slået sig fast som en sand mester i at skabe feminine, farverige og unikke kreationer. Og det sikrer, at man ikke kan andet i forelske sig i dem.

Er du også blevet ramt af Stine Goyas magi? Så bør du slå vejen forbi Wakakuu.dk, som forhandler et bredt udvalg af kollektionerne. Det kan dog være svært at overskue, hvad du skal vælge. Endnu sværere kan det være at finde ud af, hvordan du skal sammensætte de forskellige dele til et unikt outfit. Heldigvis er der hjælp at hente. Vi har nemlig nøje udvalgt fem beklædningsgenstande fra Stine Goya hos Wakakuu, som tilsammen skaber det perfekte hverdags-outfit til den stilbevidste kvinde.

👖 1. Stine Goya Pant Bob

Stine Goya Pant Bob

Bukser med vidde er den helt store trend for tiden. Det har Stine Goya også omfavnet i sin nyeste kollektion med de her stilfulde bukser. Pant Bob er et par afslappede og meget behagelige bukser, som får dig til at føle dig tilpas dagen lang. Selvom stilen er nedtonet, eleveres den med en række unikke og moderne detaljer. Bukserne har pressefolk både foran og bagpå, hvilket giver et eksklusivt look, som vi kender det fra habitbukser. Derudover er den hvide søm og bæltedetaljen i livet med til at gøre bukserne til noget ganske særligt. De skærer desuden lige ved anklen, hvilket også er højeste mode netop nu.

Mere produktinfo

 

 

👕 2. Stine Goya T-shirt Milo

Stine Goya T-shirt Milo

En god hvid T-shirt er et must i enhver kvindes garderobe. Du kan dog med fordel vælge en med lidt print, som gør den mere speciel. Her er Stine Goyas T-shirt Milo det perfekte valg. Her er tale om en super blød og behagelig top, som du uden tvivl vil bruge igen og igen. Foran er der flot print med et kamera og en tilhørende tekst. T-shirten vil være helt perfekt at sætte sammen med de ovenstående bukser for at opnå et klassisk look, som alligevel har masser af kant.

Mere produktinfo

 

 

👚 3. Stine Goya Sweater Nicholas

Stine Goya Sweater Nicholas

I Danmark er der ganske få måneder, hvor det er nok bare at iføre sig en T-shirt, hvis vi skal kunne holde varmen. Derfor er det helt oplagt at smide en lække striktrøje over, når de bare arme blive for kolde. Denne lækre sweater i uld fra Stine Goya i den smukkeste røde farve er ikke til at stå for. Pasformen er behagelig men stadig unik, hvilket giver et utroligt moderne look. Det skyldes særligt de brede ærmer og den fine krave.

Mere produktinfo

 

 

👢 4. Stine Goya Ankle Boots Kansas

Stine Goya Ankle Boots Kansas

Intet outfit er fuldendt uden det perfekte par sko. Her har vi valgt et par skønne ankelstøvler fra Stine Goya, som vil være det perfekte tilbehør til det ellers nedtonede outfit. De glitrende støvler vil nemlig tilføre et skud glamour, som vil få hver dag til at føles som en fest. Støvlerne er utroligt feminine, samtidig med at de har en god pasform og en behagelig højde. De har desuden en fin spids tå og en rundet hæl, som giver et eksklusivt look.

Mere produktinfo

 

 

🧥 5. Stine Goya Coat Concord

Stine Goya Coat Concord

Vi kommer ikke uden om, at det oftest er nødvendigt med overtøj, når vi bevæger os ud. Det behøver dog langt fra ødelægge dit fine outfit, selvom du tager en frakke på. Med den fantastiske sag fra Stine Goya giver du ligefrem det samlede outfit et markant løft. Her er tale om en lækker frakke i foux fur med et lige og elegant snit. Det bedste ved frakken er dog den skønne rosa farve, som uden tvivl vil få dig til at vække opmærksomhed. I kombination med resten af outfittet vil du kunne føle dig veltilpas og selvsikker, uanset om du er på vej på job eller til en fin middag.

Mere produktinfo

 

 

🌍 Et verdenskendt modehus

Stine Goya har en unik og legende tilgang til mode. Det har gjort det danske brand til en succes både herhjemme men også i udlandet. Faktisk sælges kollektionerne i dag over hele verden. Det gælder både i fysiske butikker men i særdeleshed også online. Hvert år bliver fire kollektioner lanceret til stor fornøjelse for tusindvis af fashionistas.

📚 Historie: Håndværk og mode i særklasse

Stine Goya blev lanceret i 2006, hvor designeren af samme navn sendte sin første kollektion på gaden. Selv har hun en fortid som model og er uddannet fra den prestigefyldte designskole Saint Martins i London. Hun har også arbejdet som moderedaktør på modemagasinet Cover. Al den erfaring i branchen er tydelig at se i hendes skønne kreationer, som rammer plet hver gang.

Stine Goya designer mode til kvinder, der ikke er bange for at være sig selv og skille sig ud. Her er skruet helt op for prints og ikke mindst farver, som kombineres på de mest utraditionelle måder. Brandet omfavner desuden i sandhed det feminine og flirtende med sine fine silhuetter og unikke detaljer. Når du køber et stykke tøj fra Stine Goya, er du sikker på at kunne tilføje godt håndværk i bedste kvalitet til din garderobe.

Anmeld

Skriv en kommentar

thirteen + 13 =