Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

streamingtjenester i danmark

Streamingtjenester i Danmark

Er du træt af almindeligt flow tv, de samme genudsendelser igen og igen og dyre tv pakker, som ikke opfylder dine krav til kanaler? Så skal du overveje at få et medlemskab hos en streamingtjeneste. Her får du nemlig massevis af helt nye film og serier og gode gamle klassikere til fri benyttelse, lige når det passer dig.

 6 streamingtjenester du kan prøve gratis

Udbyder Pris pr. måned Gratis  Få tilbudet
1. Viaplay 89 kr. 1 gratis måned Prøv gratis
2. Podimo 59 kr. 7 dage gratis Prøv gratis
3. Mofibo 129 kr. 14 dage gratis  Prøv gratis
4. Saxo Premium 99 kr. 30 dage gratis  Prøv gratis
5. Netflix 79 kr. 1 måned gratis Prøv gratis
6. SF Kids 59 kr. 1 måned gratis Prøv gratis

Sammenlign let de bedste streamingtjenester

Danskerne har i høj grad taget streaming til sig, og mange har helt valgt at droppe traditionelt tv og i stedet satse udelukkende på de mange tilbud, som en streamingtjeneste har at tilbyde ofte til lave prise. Spørgsmålet er dog, hvilken tjeneste du skal vælge? Uvalget er efterhånden så stort, at det kan virke uoverskueligt at finde ud af, hvilke tjenester der tilbyder netop det udvalg, som du er ude efter til den rette månedlige pris. Derfor har vi samlet alle de populære streamingstjenester lige her, så du har mulighed for at sammenligne dem på blandt andet pris og udvalg.

Hvordan vælger jeg den rette streamingtjeneste

Når du skal vælge en tjeneste, bør du se på, hvor du kan få mest for pengene efter dit behov. Derudover skal du kigge på, hvor mange platforme du kan anvende tjenesten på og om den kan bruges på netop din enhed. Er I en stor familie, der skal deles om tjenesten, skal du altså kigge efter, hvor mange skærme du kan bruge tjenesten på, da det kan variere fra udbyder til udbyder.  Alt det får du et overblik over i vores oversigt. Hvis du ønsker fri benyttelse af tv og film for et fast månedligt beløb, kan du med fordel kigge nærmere på følgende på markedet i Danmark:

Hvem henvender de sig til?

Selvom måden streamingtjenesterne fungerer er stort set ens, da man blot opretter et abonnement, som automatisk betales hver måned, er der stor forskel på, hvem de forskellige streamingtjenester henvender sig til. Har du brug for at kunne se alle de store amerikanske tv serier og film, men også have et godt udvalg af danske film og tv serier, så er Netflix et populært valg. For 89 kroner om måneden får du her adgang til et stort univers af seeroplevelser, som opdateres konstant. Serienørder kan få stor glæde af HBO Nordic til 79 kroner om måneden. Prisen gælder dog kun, hvis du binder dig for hele seks måneder. Ellers koster det 129 kroner om måneden, hvis du kun binder for en måned af gangen. Det gør HBO til et noget dyrere valg end mange af de andre tjenester. Er du mere til dansk tv og programmer, så er TV 2 Play et godt bud på en streamingtjeneste. Her får du adgang til TV 2 mange serier og programmer både nye som gamle. Du har også mulighed for at se live tv, hvis du betaler lidt ekstra for dit abonnement. Hvis du både er glad for film og serier, men også nyder at synde med et godt reality show, så er Viaplay det oplagte valg. Viaplay udmærker sig også, når det gælder sport. Viaplay har desuden det største udvalg på markedet, så her får du noget for enhver smag til mellem 69 og 229 kroner om måneden, alt efter hvilken af deres pakker du vælger. Det gør Viaplay til et bedre valg end eksempelvis TV 2 Play, da du her får langt mere for pengene uden binding og med mulighed for at bruge tjenesten, selv når du er offline.

Skal jeg vælge streaming som supplement til andre abonnementer?

Selvom streaming vinder indpas på det danske marked og der er kommet mange nye tjenester til, så ønsker mange seere at holde fast i deres tv pakke og tilkøber streaming som et supplement. Mange af de store udbydere af bredbånd tilbyder i dag også, at du kan få streamingtjenester med i købet, når du vælger dem som udbyder. Det gælder blandt andet Yousee, der samarbejder med CMore. Med mobilabonnement hos Telia, får du også mulighed for at vælge mellem flere tjenester som HBO Nordic og Spotify, hvis du er mere til musik. Det er altså en god idé at undersøge, om du kan kombinere nogle af dine eksisterende abonnementer på mobil, bredbånd og tv med dine favorit streamingtjenester, da der ofte er penge at spare.

Læs mere og sammenlign priser på mobilabonnementer og bredbånd her

Undersøg din bredbåndsforbindelse

For at komme i gang med at streame kræver det en bredbåndsforbindelse, og det er ikke helt ligegyldigt, hvilken bredbåndsudbyder du har. Der er nemlig markant forskel på, hvilke streaminghastigheder de forskellige bredbåndsudbydere kan tilbyde. Er du træt af at filmen går i stå eller er langsom om at loade, så kan du med fordel undersøge, om du bør skifte til en anden bredbåndsforbindelse, der er mere egnet til streaming. Du bør altså, samtidig med at du undersøger mulighederne for streaming, også tage et kig på, hvilke bredbåndsforbindelser der er at foretrække for tiden. Det finder du også det fulde overblik over her på hjemmesiden.

Hvor kan du få gratis streaming?

Da der er rigtig mange valgmuligheder, når det gælder streamingtjenester, kan det være rart som forbrugere at få lov til at afprøve nogle forskellige i en begrænset periode uden at skulle betale for det. Flere af de danske streamingtjenester tilbyder da også en gratis prøveperiode, hvor du kan slå dig løs, og se alle de film og serier du vil ganske gratis. Det gælder blandt andet Netflix, TV 2 Play, YouBio og Viaplay. Du skal dog her være opmærksom på, at det er dit eget ansvar at framelde dig tjenesten igen, når prøveperioden er slut. Ellers ender du med at betale for endnu en måned, selvom du måske fandt ud af, at du hellere ville tegne abonnement hos en anden tjeneste.

Ønsker du streaming af mere end film og tv?

Hvis du ikke kun interesserer dig for film og tv, men også elsker at læse en god bog eller et magasin, så er der også masser af tjenester på det danske marked, som tilbyder netop dette. Blandt bogtjenesterne er Mobifo og Storytel de helt store spillere. Begge steder får du adgang til et kæmpe udvalg af e-bøger og lydbøger, som du altid kan have med på farten. Hvis du ikke er så meget til lange romaner, er WYPE et god bud på en streamingtjeneste. Her får du adgang til et stort udvalg af magasiner fra nogle af de største bladudgivere. Her på siden finder du detaljerede beskrivelser og anmeldelser af samtlige af de alternative streamingtjenester.

Læs meget mere om Mofibo, Storytel og Wype lige her.

Brug vores sammenligningsside og find lynhurtigt frem til, hvilken streamingtjeneste der er bedst og billigst for netop dig, hvad end du er filmelsker, fan af reality eller bare elsker gode serier. Vi har gjort valget nemt og overskueligt for dig.

1 kommentar

 • I den sidste tid, har jeg 4 – 5 gange modtaget en mail med nedenstående indhold. Jeg synes det ser lidt suspekt ud. – og jeg skulle kontakte følgende mailadresse: “contact@riv2013.com”
  Hvad mener I om dette?

  FÅ NETFLlX I ET ÅR FOR KUN 7 KR!
  ________________________________________

  I anledning af vores fødselsdag giver vi 20 NETFLlX abonnementer ud til 20 heldige kunder, så du kan nyde et Danmarks største udvalg af film, og serier i sofaen!

  Du får følgende i dette tilbud:

  Se film og serier ubegrænset
  Mulighed for at streame i Ultra HD
  Op til 4 brugere, så hele familien kan være på
  Se på dit tv, din laptop, mobil og tablet

  Alt dette får du i et år for kun 7 kroner!
  KLIK HER
  ________________________________________

  Det med småt:

  Vi forbeholder os retten til at beholde det indkasserede beløb (7 kroner)
  såfremt at du at opsiger abonnementet inden for den første måned.

  Abonnementet fortsætter IKKE efter det første år. Når det udløber vil du få en mail om du ønsker at fortsætte dit medlemskab.

Skriv en kommentar

8 − 7 =