Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Stumtjener: 20 praktiske og flotte stumtjenere

Stumtjener
Stumtjener

Stumtjenere findes efterhånden i mange forskellige og flotte designs – fx Cobra Stumtjeneren her.

Entreen eller bryggerset er ofte det første indtryk, som vi får af et hjem, når vi træder ind ad døren. Derfor gælder det naturligvis også om at lade din personlige stil skinne igennem her også – ligesom den gør det i resten af hjemmet. Der findes en masse boliginteriør, der hurtigt kan pifte entreen op og give den en stilfuld make-over. Et nemt sted at starte er dog ved at investere i en stumtjener, som udover at være et dekorativt element i indretning også kan være meget praktisk at have stående.

Et praktisk formål

Først og fremmest tjener stumtjeneren nemlig et praktisk formål, da det er her, du kan hænge alt fra jakker til halstørklæder og tasker, når du kommer ind ad døren efter en lang dag. Og uanset hvor stor en husholdning du har, findes der en stumtjener, der matcher dit behov.

I dag kan stumtjenere fås i et væld af forskellige størrelser, udformninger, farver og ikke mindst materialer. Uanset om du er til det simple, det sjove eller det klassiske, kan du altså finde en model, der vil pynte i netop din entre, soveværelse eller garderobe.

Vi har gennemsøgt markedet og fundet frem til de 20 flotteste og smarteste stumtjenere på markedet netop nu, så din jagt bliver lidt lettere.

 1. Skulpturel minimalisme fra OK Design

  Stumtjener fra OK DesignSet hos: LivingShop til 2.499kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Med stumtjeneren her fra OK Design kan du organisere dit tøj med stil. Modellen hedder Gestus Valet og har et helt enkelt men tidløst design, som vil passe ind i de fleste hjem. Du kan både placere det fine møbel i entreen og bruge det til overtøjet eller flytte det ind i soveværelset og bruge det til at få bedre styr på din garderobe. Forneden er der desuden en lille platform, hvor du eksempelvis kan stille et par sko. Stumtjeneren er fremstillet af pulverlakeret mat, sort stål, mens knobbene er i sort højglans.

  Bestil stumtjeneren her

 2. Unik dansk stumtjener i eg

  Stumtjener fra Andersen FurnitureSet hos: LivingShop til 2.999 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Tankerne bliver ledt hen på en mølle, når man kigger på stumtjenerne her, som er designet af Mikkel Vandborg for Andersen Møbler, som meget passende kalder modellen Mill. Det unikke møbel vil være dekorativ at have stående i entreen og vil passe godt ind i den skandinaviske indretning. Det skyldes særligt materialevalget, da stumtjeneren er udført i lækkert egetræ, som oser af kvalitet.

  Bestil stumtjeneren her

 3. Praktisk og elegant stumtjener fra Fritz Hansen

  Stumtjener fra Fritz HansenSet hos: LivingShop til 7.470 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Coat Tree fra Fritz Hansen er en dekorativ og funktionel stumtjener, som vil gøre sig godt i den moderne bolig. Her er fokus på klassisk design, rene linjer og god kvalitet, hvilket forenes på skønneste vis. Her er plads til hele familiens jakker, da stumtjeneren har hele otte arme og knager, hvor overtøjet kan hænge. Selve stellet er lavet af pulverlakeret stål. Armene er udstyret med en syntetisk knop, så tøjet skånes mest muligt.

  Bestil stumtjeneren her

 4. Japansk design i ask eller eg

  Stumtjener fra Fredericia FurnitureSet hos: LivingShop til 5.486 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Med stumtjeneren her mødes den skandinavisk sans for simplicitet med den helt særlige japanske æstetik. Det er nemlig den japanske designer Shin Azumi, der har designet modellen 1880 Nara for danske Fredericia Furniture. Det enkle design har noget legende og finurligt over sig, som gør den sjov at have stående ved indgangen. Modellen har hele otte grene med plads til overtøj. Du kan vælge stumtjenere enten i lakeret eg med en hvid fod eller i sortlakeret ask med en sort fod.

  Bestil stumtjeneren her

 5. Tidløs stumtjener i sortbejdset eg

  Casa stumtjener fra IlvaSet hos: Ilva til 2.499 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Er du til design, der ikke går af mode lige med det første, gælder det om at satse på rene linjer og klassiske detaljer, når du vælger boliginteriør. Stumtjeneren Casa lever i den grad op til kravet om at være tidløs. Modellen er helt enkel og består af en stamme af sortbejdset eg og knager af forkromet metal, der skaber en fin lille kontrast. Her får du altså et møbel, du kan glæde dig over i mange år.

  Bestil stumtjeneren her

 6. Nordisk minimalisme fra Carvé

  Carvé stumtjener fra IlvaSet hos: Ilva til 999 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Stumtjeneren her fra Carvé emmer af nordisk minimalisme og stil. Designet er simpelt og enormt stringent, for man behøver ikke altid en masse dikkedarer for at udstråle klasse og kvalitet. Stumtjeneren er udført i det smukkeste massive eg, der er blevet lakeret, så træet virkeligt kommer til sin ret. Øverste finder du fire knopper, hvorpå der kan hænge bøjler og overtøj efter behov.

  Bestil stumtjeneren her

 7. Cool stumtjener i sort træ fra Woood

  Stumtjener fra WooodSet hos: Unoliving til 839 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Brandet Woood har med stumtjeneren Wiek skabt det perfekte tilbehør til gangen, soveværelset eller garderoben. Her har du altid et smart sted at smide jakken, når du kommer hjem efter en lang dag, og i sig selv kan møblet også pynte og pifte hjemmet op. Stumtjeneren er lavet af sortlakeret træ, der er både slidstærkt og langtidsholdbart.

  Bestil stumtjeneren her

 1. Stumtjener i eg med masser af kant

  Stumtjener fra WoodmanSet hos: Unoliving til 1.149 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Er du til naturmaterialer og rene linjer, er stumtjenerne Hilbert fra Woodman det oplagte valg til bryggerset eller soveværelset. Det smukke møbel er nærmest en skulptur i sig selv med sit fine design og de interessante forskudte højder. Her er desuden tale om et produkt i højeste kvalitet, da stumtjeneren er udført i massivt egetræ med klar lak.

  Bestil stumtjeneren her

 1. Monsoon stumptjener med knager i sort metal

  Stumtjener fra MonsoonSet hos: Unoliving på tilbud til 688 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Har du brug for god plads til jakker, halstørklæder, paraplyer og tasker i entreen, er stumptjeneren her fra Monsoon et godt bud. Modellen er fremstillet af sortlakeret metal, som sikrer, at den kan bære vægten fra en masse overtøj på én gang på de i alt seks knager. Desuden giver det et enkelt og tidløst udtryk, som passer ind i de fleste hjem uanset indretningsstil.

  Bestil stumtjeneren her

 2. Dekadent stumtjener fra Dutchbone

  Stumtjener fra DutchboneSet hos: Unoliving til 1.549 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Er du til voluminøse og dekandente detaljer i indretningen, som sender tankerne tilbage til en svunden tid, er det hollandske mærke Dutchbone lige noget for dig. Her har de kreeret en stumtjener, som oser af luksus og vintage glamour med sine mange fine krummelurer. Flavi stumtjeneren er udført i sortlakeret metal, hvilket tilfører noget rustikt til det ellers romantiske design.

  Bestil stumtjeneren her

 3. Klassisk stumtjener i massivt eg

  Set hos: Unoliving til 1.599 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Simplicitet, elegance og klassisk design må være nøgleordene, når man skal beskrive Everest stumtjeneren her fra Woodman. Stumtjeneren har et enkelt og fint udtryk og rigelig plads til opbevaring af alt fra overtøj til nøgler. På møblet finder du også en lille praktisk hylde til ekstra opbevaring. Den lækre stumtjener er udført i massivt egetræ.

  Bestil stumtjeneren her

 4. Flot stumtjener lavet af rundstokke

  Stumtjener fra addInteriorSet hos: TrendyLiving til 2.485 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Er du på udkig efter et lidt anderledes element til at pifte entreen op, så dine gæster bliver blæst bagover, når de træder ind ad døren, bør du se nærmere her. Den flotte COAT stumtjener fra Addinterior egner sig nemlig perfekt til den moderne bolig med lidt kant. Stumtjeneren består af seks rundstokke lavet af oliebehandlet ask, som fastholdes af en massiv ring af aluminium. Modellen kan desuden foldes sammen og slås ud igen efter behov, hvis du ikke vil have den stående fremme hele tiden.

  Bestil stumtjeneren her

 5. Trebenet stumtjener fra Alessi Pierrot

  Stumtjener fra AlessiSet hos: TrendyLiving til 1.599 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Stumtjeneren her fra Alessi Pierrot har tre ben og er lavet af lækkert træ i høj kvalitet og termoplastisk harpiks. Den fås med både sorte og hvide detaljer, og designet er enkelt men moderne, hvilket gør den perfekt til de fleste hjem. Der er desuden rigelig plads til masser af jakker, tørklæder og andet overtøj på de i alt seks knager.

  Bestil stumtjeneren her

 6. Moderne stumtjener i bambus fra Lene Bjerre

  Stumtjener fra Lene BjerreSet hos: TrendyLiving til 999,95 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Er du på udkig efter en stumtjener, der er lige så let og funktionel, som den er moderne og dekorativ, er modellen Mandisa fra Lene Bjerre helt ideel. Den smukke stumtjener har et naturligt look, da den er fremstillet af bambus, der er et utroligt let men også slidstærkt materiale. Du kan altså roligt fylde på med overtøjet på en af de i alt syv knager.

  Bestil stumtjeneren her

 7. Stumtjener med slange-look fra LindDNA

  Stumtjener fra LindDNASet hos: TrendyLiving til 2.199,95 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Navnet på stumtjeneren her fra LindDNA er Cobra, og det må siges at være meget passende. Det unikke stativ er nemlig nærmest udformet som en slange, der snor sig opad. Stumtjeneren er udført af blot ét stykke stål, som er formet, så du øverst kan hænge op til fem bøjler med overtøj eller andre beklædningsgenstande. Med Cobra får du et sjovt og anderledes møbel, som vil gøre sig godt både på børneværelset og i bryggerset.

  Bestil stumtjeneren her

 8. Kombineret bord og stumtjener fra Zuvier

  Stumtjener fra ZuiverSet hos: TrendyLiving til 809 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Med modellen Table Tree har Zuvier skabt et multifunktionelt møbel, der både er praktisk og dekorativt at pryde boligen med. Øverst finder du en traditionel stumtjener med fem smarte knager, hvor du kan hænge jakker, halstørklæder og tasker. Forneden venter der sig dog en overraskelse, da foden af møblet er udført som et lille bord. Det giver et unikt udtryk og endnu mere opbevaringsplads, da du her kan lægge alt fra dine nøgler til post og indkøbsposer, når du lige kommer ind ad døren. Stumtjeneren er udført i MDF, hvoraf den øverste del er holdt i naturfarve, mens den nederste er malet hvid.

  Bestil stumtjeneren her

 9. Simpel stumtjener i stål og træ fra Zuvier

  Stumtjener fra ZuiverSet hos: TrendyLiving til 809 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Hollandske Zuvier har gjort det igen med denne smukke stumtjener, som stråler i alt sin enkelthed. Her er tale om enkelt og minimalistisk design med sans for de helt små detaljer, som passer perfekt ind i enhver moderne bolig. Wooden Tip er fremstillet i hvidlakeret stål, mens enderne på de i alt otte knager er lavet af poleret træ. Det skaber en fin og meget nordisk kontrast mellem det hvide og det naturlige.

  Bestil stumtjeneren her

 10. Stilren stumtjener i træ fra Zuvier

  Stumtjener fra ZuiverSet hos: TrendyLiving til 809 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Har du været vild med de ovenstående modeller fra Zuvier, vil du sikkert også synes godt om stumtjeneren Pinnacle. Her er tale om et helt enkelt og meget minimalistisk stativ, som blot består af tre træpinde. Stumtjeneren er særlig oplagt til det lille hjem, hvor der sjældent er brug for at hænge en masse tøj op ad gangen. Stativet er lavet af træ og pyntet med en fin hvid detalje, som skaber en unik kontrast.

  Bestil stumtjeneren her

 1. Flot stumtjener i træ fra Umbra med flip-knager

  Stumtjener fra UmbraSet hos: Dubuy på tilbud til 1.699 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Stumtjeneren her fra Umbra oser af kvalitet, og man er ikke et sekund i tvivl om, at her er anvendt de bedste materialer. Modellen er udført som en solid stamme i naturtræ, der står på en rund hvid fod. Øverst er der monteret knager, som kan flippes ud og ind efter behov. Knagerne er ligeledes malet hvide, så de matcher foden.

  Bestil stumtjeneren her

 2. Anderledes og skulpturel stumptjener i metal

  Stumtjener fra LatvaSet hos: Dubuy til 2.995 kr.

  Derfor anbefaler vi denne stumtjener:
  Stumptjeneren her er uden tvivl et lille kunststykke i sig selv. Det smukke møbel ligner en skulptur med sin helt unikke facon, som er tryllet frem af den italienske designer Mikko Lakkonen. Det smukke træ er lavet af sortlakeret metal og står på en fin og stabil fod i samme materiale. På stativet finder du en række knager, hvor du kan hænge dit tøj. Udover den sorte variant kan du også vælge at købe modellen i hvid eller grøn.

  Bestil stumtjeneren her

 

Med en af overstående stumtjenere på plads i dit hjem kan du hver dag træde ind ad døren med et smil på læben og vide, at din bolig udstråler god stil fra første blik.

Tøjstativ

Fandt du ikke en stumtjener der dækker dit behov?
Så kan vores liste “Tøjstativ | De 12 bedste tøjstativer” måske være noget for dig.

Anmeld

Skriv en kommentar

three × four =