Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle.
tailorstore rabatkode

Tailorstore rabatkode & tilbud

Findes der noget bedre end et velsiddende sæt tøj? Pasform har enorm stor betydning, hvis du vil fremstå skarp og velklædt. Hos Tailorstore kan du få skræddersyet herretøj præcis efter dine egne ønsker og mål. Du kan altså selv være med til at designe dit drømme-outfit. Og med en Tailorstore rabatkode behøver det ikke engang koste en formue at få lavet noget specielt til dig. Vi har samlet dem alle lige her, så du kan finde den Tailorstore rabatkode, der passer bedst til dig. 🔥🛒

40%
RABATKODE

Gæder for nye kunder,

More Less
Ingen udløbsdato

Skræddersyet tøj til den stilbevidste mand

Tailorstore rabatkoderDet er sjældent, at tøj købt i butikker bare passer helt perfekt. Siden 2003 har der dog været en smart løsning på det. Her blev virksomheden Tailorstore nemlig etableret i Sverige. På den online platform kan du bestille alt fra skræddersyede skjorter, jakkesæt og poloshirts til mænd og endda også dameskjorter. Du behøver altså aldrig igen gå ud ad døren i tøj, der er for løst, eller bukser der strammer. Selvom skrædder-eventyret startede i Sverige, findes Tailorstore i dag i hele Skandinavien. Hovedsædet ligger i Helsingborg. De skandinaviske mænd med sans for stil har i den grad taget konceptet til sig. Det var med til at sikre, at Tailorstore i 2006 fik titlen ”Bedste e-handelsselskab i Skandinavien”.

Design dit eget tøj

Tailorstore rabatkode kurvNår du investerer i en skræddersyet skjorte, må den også gerne være unik. Den skal med andre ord passe perfekt til din personlige stil. Det et heldigvis muligt hos Tailorstore. Her kan du nemlig være med til at designe dit eget tøj. Her kan du selv bestemme præcis, hvordan skjorten skal se ud. Du starter med at vælge stof. Derefter vælger du, om den skal have lange eller korte ærmer. Næste skridt er at bestemme dig for, hvilken type krave du foretrækker. Derefter skal du vælge, hvordan manchetten skal tage sig ud. Det samme gælder knaplukningen foran. Du kan også selv vælge, om skjorten skal have lommer, specielle rygdetaljer eller broderi. Helt ned i den mindste detalje kan du altså sætte dit eget præg på produktet. Det gør det til noget helt særligt at tage det ud af klædeskabet.

Garanti for god pasform

Tailorstore udsalg og udvalgHos Tailorstore er pasform vigtigere end noget andet. Det er det, der for dig til at føle dig selvsikker, når du har tøjet på. Derfor gør virksomheden meget ud af at sørge for at få dine mål så nøjagtigt som muligt. Derfor er der også en udførlig guide til, hvordan du bedst måler dig op. Du kan blandt andet bruge Tailorstores egen app. Den regner dine præcise mål ud via avanceret teknologi. Du kan også bruge den særlige SizeMe algoritme, der udregner målene efter din vægt og højde. Du kan naturligvis også bruge den gammeldags metode og hive et målebånd frem. Tailorstore tilbyder desuden pasformsgaranti. Hvis tøjet mod forventning ikke passer, hjælper Tailor Store dig med at få det tilpasset hos en lokal skrædder. Alternativt laver de et helt nyt stykke tøj til dig.

Social ansvarlighed og bæredygtigt tøj

Tailorstore ansvarlighedTailorstore er på alle måder en ansvarsfuld virksomhed. Det gælder både på det sociale og det miljømæssige område. Først og fremmest er vilkårene for produktionsmedarbejderne i orden. Tailorstore ejer selv de fabrikker i Sri Lanka, hvor tøjet fremstilles. Dermed har virksomheden fuld kontrol over, at alt foregår efter gode og sunde vilkår. Alle medarbejder får ordentlig betaling og behandling. Den tankegang kan også overføres til miljøet. Tailorstore går nemlig op i, at deres produktion skal være så bæredygtig som muligt. Derfor kompenserer de for deres CO2-udslip ved at plante ny regnskov i Sri Lanka. Dermed kan virksomheden kalde sig CO2-neutral. Du kan altså med god samvittighed tage en Tailorstore rabatkode i brug.

Sådan bruger du din Tailorstore rabatkode

Tailorstore tilbudDet er hurtigt og nemt at handle med en Tailorstore rabatkode. Du finder først din Tailorstore rabatkode og kopierer den her fra siden. Derefter logger du ind hos Tailorstore og finder de varer, du ønsker at købe. Når du er færdig, klikker du blot på indkøbskurven i højre hjørne, som sender dig videre til kassen. Her finder du et felt med teksten ”Gavekort eller rabatkode”. Her kan du indsætte din Tailorstore rabatkode. Derefter får du din vare tilsendt til en skarp pris. Levering er gratis ved ordre på over 999 kroner.