Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

gml-hrHvis moderne virksomheder skal følge med tiden og skal kunne konkurrere med andre spillere inden for deres felt, gælder det om at mestre kunsten at finde og udvikle talent. Talentudvikling er nemlig nøglen til succes, da det er via de mest kompetente og trofaste medarbejdere, at virksomheder rykker sig, realiserer nye mål og lever op til kundernes stigende krav.

Talenter hænger ikke på træerne, og derfor gælder det om at opdage, fastholde og udvikle dem, som er værd at satse på – og det gør sig gældende, uanset hvilken branche, du beskæftiger dig med. Dygtige folk er alfa og omega for enhver virksomhed, og det er her du for alvor kan skille dig ud fra konkurrenterne, hvis du som leder forstår at dyrke talentudvikling korrekt.

talentudvikling-af-ansatte

Professionel hjælp til talentudvikling

Men hvordan griber en virksomhed helt konkret talentudviklingen an? Der er en række parametre, der er helt afgørende at have for øje, hvis man vil se mærkbare resultater. Derfor bør du som virksomhedsejer overveje at få en professionel partner med på holdet, som kan stå for hele processen, og som ved, præcis hvilke knapper der skal skrues på.

GLM-HR er en veletableret konsulentvirksomhed med stor erfaring i alt fra ledertræning til organisationsudvikling og ikke mindst talentudvikling for diverse virksomheder. Gennem speciallavede tests, kan GLM-HR’s dygtige konsulenter vurdere alt fra mulige kandidaters personlighed til viljestyrke og kognitive spændvidde for at få et grundigt billede af, om det er grundlag for at talentudvikle på personen. Det sikrer, at du ikke spiller på den forkerte hest, men udpeger kandidater, som rent faktisk har potentiale til at tage virksomheden til nye højder.

udvikle dine ansatte

De vigtigste faktorer for succes

Før selve talentudviklingen kan gå i gang, er det afgørende at få helt styr på, hvad virksomhedens mål og ambitioner er. Der er ingen grund til at forsøge at rykke på noget, hvis man ikke ved, hvad formålet med det er. Ved at have et klart mål bliver talentudviklingen langt mere fokuseret, hvilket i sidste ende sikrer bedre resultater.

Det gælder nemlig om at finde de medarbejdere, som har potentiale til at opnå virksomhedens fastsatte ambitioner. Selve talentudviklingen lykkes bedst, hvis virksomheden tager udgangspunkt i personens eksisterende styrker såsom høj arbejdsmoral, lederskab og drive. Ved at videreudvikle allerede eksisterende kompetencer og løbende bygge på, kan du ende med helt unikke talenter, som kan få stor værdi. Samtidig må man ikke glemme kandidaternes svagheder. Ved sideløbende også at forsøge at forbedre alt det, som personen ikke er så god til, kan du i sidste ende opnå det talent, du drømmer om.

Talentudvikling er vejen frem, hvis du som virksomhedsejer vil rykke fremad og fortsat sætte nye ambitionsniveauer. Med hjælp fra GLM-HR kan din virksomhed få gavn af de talenter, som vil rykke jer solidt i mål med nye strategier og mål, og sikrer jer økonomisk langt ud i fremtiden. Uanset hvordan man vender og drejer det, er det nemlig mennesker – og især dygtige mennesker, der skaber succesfulde virksomheder.

Anmeld

Skriv en kommentar

five − 2 =