Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
billigste mobilabonnementmed bedste priser

Telefonabonnement

Her på siden får du den komplette oversigt over de danske teleselskaber, så du nemt og hurtigt kan sammenligne telefonabonnementer og beslutte dig for det bedste og billigste telefonabonnement for dig.

⭐ Brug vores filter

Mobiltelefonen er blevet en uundværlig følgesvend for langt de fleste danskere. Vi har den med os overalt, og den er blevet vores livline, når vi skal finde vej, kommunikere med omverdenen, møde nye mennesker og når vi skal underholdes. Derfor er det også endnu vigtigere, at du vælger det rette og billigste telefonabonnement og mobilabonnement, som passer til dine behov og forbrugsmønstre. Her på siden får du den komplette oversigt over de danske teleselskaber, så du nemt og hurtigt kan sammenligne telefonabonnementer og beslutte dig for det bedste og billigste telefonabonnement for dig.

📉 Hvordan vælger jeg det billigste?

Markedet for det billigste telefonabonnement og mobilabonnementer er enormt, og konkurrencen mellem de forskellige telefonudbydere er benhård. Det betyder også, at de vil gøre alt for at få netop dig som kunde. Derfor er der en masse rabatter, fordele og penge at spare, hvis du bruger tiden på at sammenligne de forskellige abonnementer her på siden.
Der er flere parametre, du kan kigge på, når du skal vælge den bedste løsning for dig. Til at starte med er det klogt at vurdere, om en lav pris eller adgang til unikke funktioner og ydelser er vigtigst for dig. De billige mobilabonnementer som eksempelvis Oister, CBB Mobil, Call Me og OK Mobil tilbyder godt nok nogle af en de laveste priser på markedet med pakker helt ned til 79 kroner om måneden, men som kunde får du heller ikke meget mere service med end taletid, data og SMS. Hvis dine behov strækker sig ud over dette, bør du måske overveje at bruge lidt flere penge om måneden på dit telefonabonnement.

🔎 Hvilke ekstra services?

Hvis du vælger, at du vil forsøde dine muligheder for, hvad du kan på din smartphone, så skal du kigge nærmere på selskaber som Telia, Telenor, 3 og Telmore. Her følger der nemlig en række ekstra goder med til kunderne på visse af deres telefonabonnementer. Det betyder dog også, at priserne er en smule højere end hos de billigere alternativer som Fullrate og Oister. Hos Telia får du blandt andet:

  • Spotify Premium
  • Fri tale i hele Norden
  • Bogtjeneste Flipp
  • Telia TV

Også hos Telmore har de fokus på at servicere forbrugerne, der ønsker masser af underholdning for pengene som en del af deres telefonabonnement. Med Telmore Play kan du oven i dit abonnement få adgang til blandt andet:

  • HBO
  • Mofibo
  • C More
  • TV2 Play

Hovedreglen er altså, at nu mere du betaler for dit telefonabonnement, jo flere ydelser kan du få med, men på grund af den store konkurrence på markedet, presses priserne i bund hos udbyderne, så det er værd at sammenligne de forskellige muligheder, da der ofte er gode tilbudspakker at få og mange penge at spare.

Hvilke krav har du til dit telefonabonnement?

Udover hvor meget underholdning du ønsker at have med i dit abonnement, skal du tænke over, hvor meget taletid du har brug for, hvor meget data du bruger, hvor hurtig din internetforbindelse skal være, om du ønsker fri sms, og om du har brug for fri tale i udlandet, hvis du rejser ofte. Alle disse krav og parametre kan du få et overblik over og sammenligne her på siden, så du hurtigt kan gennemskue, hvor du får mest for pengene. Rigtig mange danskere betaler overpris for et abonnement, de slet ikke har brug for. Derfor bør du tage et realistisk kig på dit forbrug og dine mobilvaner, så du vælger det helt rette for dig uden at blive ruineret hver måned, når mobilregningen kommer.

Hvordan skifter du dit telefonabonnement?

Mange forbrugere har formentligt en forestilling om, at det er besværligt og tidskrævende at flytte sit telefonabonnement fra et selskab til et andet. Derfor ender man med at stille sig tilfreds med en pakke, som måske slet ikke passer til ens behov. Sådan behøver det dog slet ikke være, da det faktisk er ufatteligt nemt at skifte telefonabonnement. Det eneste du skal gøre er at beslutte dig for det rette selskab og trykke køb. Når købet er gennemført, får du tilsendt et nyt simkort, som du sætter i din mobiltelefon, og så er du klar til at komme i gang. Du kan endda sagtens få dit gamle nummer med, hvis du er villig til at have et midlertidigt nummer, mens det gamle bliver overflyttet, hvilket kan tage et par dage. Der er altså ingen grund til ikke at finde et nyt og billigere mobilselskab allerede i dag, hvis du ikke er tilfreds med dit nuværende. Priserne på markedet ændres hele tiden, og nye udbydere kommer til, derfor er det generelt en god idé med jævne mellemrum at overveje, om det er på tide at skifte til et nyt selskab for at få den laveste pris med flest fordele.

Med eller uden binding?

Selvom det er ganske enkelt og hurtigt at skifte til et nyt telefonabonnement, hvis du kan se på din mobilregning, at du betaler for mig, eller måske ikke har nok services med, kan der være en enkelt hindring. Nogle abonnementer kommer nemlig med binding, hvilket betyder, at du som kunde er bundet til det givne selskab i en vis periode. Hvis du alligevel ønsker at skifte, er du nødt til at betale det beløb, du mangler at betale for den periode, du er bundet til. Det er dog de færreste abonnementer, der kommer med binding i dag, og du får nemt også et overblik over dette i vores oversigt. Ud over binding skal du også være opmærksom på i oversigten, om der er gebyrer på oprettelsen hos det enkelte selskab. Flere udbydere kræver nemlig omkring 100 kroner, når man opretter det nye abonnement, men det er dog langt fra alle.

Skal jeg skifte mobil, når jeg skifte abonnement?

Sidst men ikke mindst er det og værd at overveje, om du i forbindelse med skift af telefonabonnement også skal skifte din mobiltelefon. Det er bestemt ikke noget krav, hvis du er fint tilfreds med din nuværende telefon. Hvis du dog alligevel ved, at du inden længe skal have en ny mobiltelefon, så kan der være mange penge at spare, hvis du køber den nye mobil sammen med det nye abonnement. Det er især gældende, hvis man ønsker at skifte til den nyeste model inden for smartphones, da du ofte her kan få gode tilbud, når du tegner abonnement samtidigt. Det er dog ikke altid en fordel, da prisen for abonnement derved ofte også stiger en del, og der vil ofte være en fast bindingsperiode.

Find det billigste telefonabonnement i dag

Når du har vurderet de overstående overvejelser og krav til dit telefonabonnement, burde du være klar til at vælge det helt rette selskab, som kan opfylde dine behov til den lavest mulige pris. Det kan dog formentligt stadigt virke uoverskueligt, da der jo er et utal at vælge i mellem og holde styr på. Derfor har du brug for os, da vi samler det hele for dig på et sted, så du lynhurtigt kan overskue dine muligheder. Benyt siden sammenligningstjeneste for at finde det bedste mobilabonnement for dig til den lavest månedlige ydelse.

Telefonabonnement
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

2 × 3 =