Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Tendensen med tøjstativer i indretningen har ikke været til at komme uden om den seneste tid. Det er nemlig mere moderne end nogensinde før at skifte det traditionelle og lukkede garderobeskab ud med et trendy tøjstativ med lidt ekstra kant. Her kan du hænge alt fra kjoler til jakkesæt og skjorter på bøjler og vise det frem på en præsentabel måde, der uden tvivl vil imponere dine gæster.

Et sort tøjstativ

Et enkelt men stilfuldt tøjstativ. Dette er et populært valg blandt tøjstativer.

Først og fremmeste er tøjstativer naturligvis praktiske for dig, der måske ikke har plads til et stort skab i soveværelset eller andre stedet i hjemmet, hvor du kan opbevare alt dit tøj. Her er tøjstativet smart, da det ikke behøver fylde meget.  Tøjstativet er desuden funktionelt, hvis du er på udkig efter et alternativ til hylder og skuffer. Det er nemlig ikke alt tøj, der har godt af at blive lagt sammen, da det hurtigt kan få det til at krølle. Med et tøjstativ får du god plads til at hænge det tøj op, som du ikke vil have liggende i skabet.

Brug stativet til alt det tøj, som du holder mest af, bruger oftest, og som du ikke har noget imod at vise frem. På den måde kan boligtilbehøret blive et dekorativt element i soveværelset, entreen, gæsteværelset eller garderoben, som kan pifte boligen op.

Et hængende tøjstativ

En ny trend er at lave en gren om til et tøjstativ der hænger fra loftet.

Tøjstativer er højeste mode, og derfor kommer de også i en masse forskellige udformninger, materialer, størrelser og farver. Du kan vælge mellem stående, vægthængte eller lofthængte modeller, alt efter hvad der passer bedst ind i dit hjem, og hvad du har plads til. Der findes et tøjstativ til alle, men hvordan finder du frem til det helt rigtigt for netop dig? Vi har finkæmmet markedet og fundet frem til vores 12 favoritter, som alle sikrer moderne og funktionel opbevaring af dit yndlingstøj.

1. Råt vandrør tøjstativ til væg (2 stk.)

Set hos:  Lammeuld til 699 kr.

bøjlestang

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Det danske brand Lammeuld er kendt for deres lækre og industrielle design, som hylder den nordiske tradition for rene linjer og simplicitet. Bøjlestangen her er den perfekte opbevaringsløsning til det moderne hjem, hvor kvalitet er i højsædet. Stangen har en enkel konstruktion med plads til både bøjler , og det skal blot skrues op på væggen. Der er altså ingen besværlig montering, før du kan tage det smukke tøjstativ i brug. Det er fremstillet af metal. Modellen kommer i flere forskellige længder.Materiale: metal

Find tøjstativet her

2. Stort tøjstativ

Set hos: Lammeuld.dk til 699 kr.

stort tøjstativ

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Industrielt og minimalistisk er nøgleordene, når man skal beskrive tøjstativet her fra Lammeuld. Designet er enkelt, og der er lagt vægt på funktionelle detaljer, som gør møblet både dekorativt og praktisk. På selve stativet kan der hænge en masse tøj på bøjler, mens der på siden er gjort plads til en krog, du kan bruge til hatte, slips, tasker eller anden opbevaring. Det smarteste er dog, at der er plads til meget tøj i flere højdeniveauer. Det understøtter samtidig det lidt rå og uformelle look, som er meget oppe i tiden netop nu. Modellen er fremstillet af metal.

Materiale: Metal

Find tøjstativet her

3. Tidløst tøjstativ i sortlakeret metal fra Liv

Tøjstativ fra LivSet hos: Trendyliving

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

For mange må et tøjstativ gerne være helt enkelt, når der også skal hænge en masse tøj på det i forskellige farver. Liv har her lavet et tøjstativ med et helt simpelt design, som du kan have stående i årevis. Modellen kan stå på gulvet i entreen, soveværelset eller gæsteværelset uden at optage meget plads. På selve stativet er der både plads til at hænge tøj på bøjler samt til at stille sko på hylden forneden. Materialet er sortlakeret metal, som gør stativet slidstærk og langtidsholdbart.

Mål: D: 59 cm, H: 165 cm, B: 117 cm
Materiale: Metal

4. Bæredygtigt tøjstativ i bambus fra Cinas

Tøjstativ fra Cinas NobleSet hos: Trendyliving

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Med tøjstativet Noble fra danske Cinas får du både et enormt stilrent, moderne og ikke mindst miljørigtigt møbel ind i hjemmet, som du kan glædes over i mange år. Stativet er nemlig udført i bambus, som udover at være et enormt stærkt materiale også er bæredygtigt. Det flotte lyse træ passer godt ind i skandinaviske hjem med fokus på minimalisme. På stativet er der plads til at hænge bøjler, og forneden finder du en praktisk hylde, hvor du kan stille sko. Derfor er tøjstativet også oplagt at placere i entreen.

Mål: D: 50 cm, H: 180 cm, B: 74 cm
Materiale: Bambus

5. Rustikt tøjstativ i sort metal fra Dutchbone

Tøjstativ fra DutchboneSet hos: Trendyliving

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Hollandske Dutchbone er kendt for boligtilbehør med kant og alternative detaljer, som skiller sig ud i indretning. Deres tøjstativ Lucius er ingen undtagelse. Her er skruet op for det maskuline og rustikke design med en masse rå detaljer, hvilket gør møblet perfekt til ungkarlehyblen. Tøjstativet er udført i sortlakeret metal og er udstyret med to rækker med knager foroven, hvor der er god plads til at hænge overtøjet. Forneden er der ligeledes gjort plads til opbevaring, da du her finder to hylder, hvoraf den nederste rummer to kasser, hvor du kan opbevare handsker, halstøjklæder og meget mere.
Mål: L: 104 cm, H: 182 cm, B: 44 cm
Materiale: Metal

6. Guldfarvet tøjstativ med knager fra Nordal

Set hos: Trendyliving
Tøjstativ fra Nordal

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Er du til glamour og luksus i indretning, vil det være helt perfekt at indrette din entre med tøjstativet her fra Nordal. Hele stativet er fremstillet af guldfarvet metal, som giver et eksklusivt og meget moderne udtryk. Det lille stativ fylder ikke meget og passer derfor godt til entreen eller soveværelset i boliger med mindre plads. Foroven er det udstyret med en knagerække, hvor du kan hænge overtøj, tørklæder og hatte. Forneden er der en praktisk hylde, som er oplagt at bruge til sko.

Mål: D: 38 cm, H: 190 cm, B: 75 cm
Materiale: Metal

7. Stige i træ fra Muubs som tøjstativ

Tøjstativ fra MuubsSet hos: Trendyliving

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Når du skal finde opbevaringsløsninger til alle dine beklædningsgenstande, må du godt tænke i alternative og kreative baner. Det har Muubs uden tvivl gjort med tøjstativet her, som på alle måder skiller sig ud fra de traditionelle varianter. Stativet er nemlig udformet som en stige, hvor du i virkeligheden kan hænge dit tøj i soveværelset eller håndklæder på badeværelset. Den unikke stige er udført i teaktræ, hvilket giver et moderne og naturligt look.

Mål: H: 190 cm, B: 41 cm
Materiale: Teak

8. Unikt tøjstativ i EG

tøjstativ i egSet hos: ILVA

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Du finder ikke en meget mere moderne og elegant måde at opbevare dit overtøj i entreen eller dine skjorter i soveværelset end med tøjstativet her. Carvé har virkeligt fingeren på pulsen og forstår, hvad der hitter i indretningen netop nu. Det naturlige tøjstativ her er yderst moderne med sin specielle A-form og enkle design.  Det er fremstillet af EG, som er et meget flot og stærkt materiale. Med til stativet følger matchende bøjler, så du får en samlet pakke, der giver et lækkert helstøbt udtryk. Nederst er der en lille hylde, hvor der også er værdifuld opbevaringsplads.

Mål: L: 83 cm, H: 150 cm, B: 55 cm
Materiale: eg

9. Råt tøjstativ i sort og natur fra Torino

Tøjstativ fra TorinoSet hos: Trendyliving.

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Der er leget med materialerne på tøjstativet her fra Torino. Selve stativet er fremstillet af smukt kejsertræ, som giver et naturligt udtryk. Bunden er lavet af sortlakeret MDF, og mødet mellem de to vidt forskellige materialer skaber en fin kontrast, som giver møblet kant. Tøjstativet står solidt, og der er god plads til både bøjler, haltørklæder, sko, opbevaringskasser og meget mere. Det rå stativ vil uden tvivl pynte i entreen, soveværelset eller i dit walk-in closet.

Mål: L: 94,5 cm, H: 170 cm, B: 39 cm
Materiale: Kejsertræ og MDF

10. Trendy tøjstativ i nordisk stil fra LaForma

Tøjstativ fra LaFormaSet hos: Trendyliving.

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Den nordiske stil er karakteriseret ved enkle og lyse møbler, som skaber hygge og rene linjer. Er det lige dig, bør du kaste din kærlighed over tøjstativet her fra spanske LaForma. Tøjstativet har et helt enkelt design med sin A-form. Der er dog kræset for materialerne med ben i massiv ask. De to hylder forneden er udført i hvidlakeret MDF, som skaber en fin kontrast til den naturlige træoverflade. Her er rig mulighed for både at hænge bøjler og stille sko og andet, så du kan få styr på garderoben.

Mål: D: 46,5 cm, H: 180 cm, B: 89 cm
Materiale: Ask og MDF

11. Klassisk tøjstativ i træ fra Andersen Furniture

Tøjstativ fra Andersen FurnitureSet hos: Bobo Online til 1.995 kr.

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Er du til tidløst design og rene linjer, er den klassiske Clothes Rack fra Andersen Furniture det perfekte valg for dig. Tøjstativet har en enkel A-form, som gør, at det er plantet solidt på jorden. Det er fremstillet af ask, som er lakeret sort. Dermed passer stativet ind i de fleste entreer, soveværelser eller garderober med sit enkle design. Øverst er der plads til bøjler, mens der forneden er en lille hylde til eksempelvis sko.

Mål: L: 103 cm, H: 183 cm, B: 4 cm
Materiale: Ask

Find tøjstativet her

12. Flot tøjstativ i sortlakeret stål fra House Doctor

Tøjstativ fra House DoctorSet hos: Bobo Online til 1.899 kr.

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

House Doctor er en af tidens største brands inden for boligtilbehør. Med dem er du sikker på at få et moderne og stilrent design, som gør sig godt i de fleste hjem. Tøjstativet her hedder Rack Ways og består af en enkelt buet ramme og en hylde forneden. Stativet kan blot lænes op ad væggen, der hvor du synes, det skal pynte. Her er tale om et stativ med knager, hvorfor modellen er perfekt til overtøjet i entreen. På hylden forneden er der et opdelt rum, hvor du kan stille alt fra bøger til sko, som du gerne vil have stående fremme. Modellen er fremstillet af sortlakeret stål, som gør det råt og slidstærkt.

Mål: D: 46,5 cm, H: 180 cm, B: 89 cm
Materiale: Stål

Find tøjstativet her

13. Tøjstativ i asketræk fra Nomess Copenhagen

nomess copenhagen tøjstativ

Set hos: Trendyliving til 1595 kr.

Derfor anbefaler vi dette tøjstativ:

Selve tøjstativet er fremstillet af smukt asketræ, som giver et naturligt udtryk. Stangen er lavet malet med en orange farve og mødet mellem de to vidt forskellige materialer skaber en fin kontrast, som giver møblet kant. Tøjstativet står solidt, og der er god plads til både bøjler, haltørklæder, sko, opbevaringskasser og meget mere. Det flotte stativ vil uden tvivl pynte i entreen, soveværelset eller i dit walk-in closet.

Mål: D: 120 cm, H: 147 cm, B: 48 cm
Materiale: Træ

Find tøjstativet her

Vælger du en af ovenstående tøjstativer til dit hjem, kan du hver dag glæde dig over at kunne hænge jakken pænt op, når du kommer hjem efter en lang dag, eller nyde at klæde dig på i soveværelset om morgenen. Samtlige 12 bud giver dig masser af opbevaringsplads, funktionalitet og æstetik – og så endda i prisklasser, hvor de fleste kan være med.

Tøj hængende på et tøjstativ

Leder du efter andre praktiske møbler til din bolig? Læs også: Rullebord | De 16 bedste rulleborde og serveringsvogne

Læs også om: Rullebord, puf og fodskammel, bænke til entreen, sovesofa, vægreol, stumtjener, bålfad, brændekurv, bakkebord, barskab, sminkebord, opslagstavle, natbord, vasketøjskurv, møbelforretninger

Skriv en kommentar

nineteen − fourteen =