Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Tøjvask: 5 cool vasketøjskurve der sagtens kan stå fremme

vasketøjskurv

Vasketøjskurve er typisk en genstand i hjemmet, som helst skal gemmes af vejen. De forbindes altså ikke just med trendy indretning, men faktisk har mange boligbrands redesignet den traditionelle vasketøjskurv og forenet det praktiske med det æstetiske. En vasketøjskurv behøver derfor langt fra at være den kedelige plastikkurv, som mange kender fra barndommen – heldigvis!

Med de nye designs har kurvene ikke kun formål som at opbevare og sortere dit vasketøj, men de kan også fungere som et dekorativt indslag i hjemmet. Blandt de mange flotte vasketøjskurve kan det imidlertid være svært at gennemskue præcis hvilken slags, der passer til dit hjem og dit budget.

Derfor hjælper vi dig her med at blive klogere på dit valg af vasketøjskurv ved at gennemgå fem typer i forskellige materialer og prisklasser. Vi anbefaler desuden en specifik model til hver kategori, men vil du se endnu flere modeller, der både er praktiske og flotte, kan du tjekke denne samling af vasketøjskurve og finde produkter fra en lang række boligmærker.

  1. Pose

Wagon Trend

Vasketøjsposen er en af tidens mest trendy modeller. De har et cool look, uanset om de er fremstillet i polyester, kanvas eller et tredje materiale. Mange modeller har tilmed et statement trykt på posen, og netop bogstaver i form af ord, citater og lignende passer super godt til moderne indretning. Derudover er poser smarte, da de er nemme at folde sammen, hvis pladsen er træng.

 Anbefaling: Wagon Trend vasketøjspose hos Wupti til 50 kr. 

  1. Flet

vaskekurv

Muubs vasketøjskurv

En flettet vasketøjskurv har et organisk look, der giver varme til de hvide omgivelser, som mange danskere vasker tøj og stille deres vasketøjskurve i. Derudover er det et bæredygtigt og naturligt valg, som typisk indeholder færre kemikalier og skadelige stoffer. Husk dog altid at tjekke materialevalget på kurven, da noget flet er bearbejdet på kemisk vis.

Anbefaling: Muubs vasketøjskurve (2 stk.) hos TrendyLiving set til 1849 kr.

  1. Plastik

HAY vasketøjskurv

Vasketøjskurve i plastik er måske ikke det oplagte valg, når man tænker på dekorative modeller. Men det har blandt andre HAY gjort op med og skabt et fedt og minimalistisk design, der passer til det nordiske hjem – og så endda til en god pris. Plastikkurvene er et fornuftigt valg, da de også er nemme at gøre rene, hvis du har haft mudret eller andet ekstra snavset tøj i kurven.

Anbefaling: HAY vasketøjskurv hos TrendyLiving. Sidst set til 169 kr.

  1. Bomuld

sjov vaskekurv

Au Maison vasketøjskurv

Bomuldskurve kan både udformes som en pose og som en kurv – eksempelvis i flet. Det er en blødere kurv, som kan foldes sammen og spare dig plads, hvis du har behov for det. Vælg gerne en i et etnisk look med kvaster, perler og lignende; denne stil giver nemlig dine vaskeomgivelser et sjovt og eksotisk pift, som tit er et plus i skandinavisk indretning.

Anbefaling: Au Maison vasketøjskurv hos TrendyLiving. Sidst set til 449 kr.

  1. Luksus

vipp vaskekuv

VIPP vasketøjskurv

En luksuriøs vasketøjskurv er selvsagt ikke det mest budgetvenlige valg, men til gengæld sikrer den høje kvalitet dig en kurv, som holder i mange år. Her er vasketøjskurven fra VIPP et oplagt bud, da den har et strømlinet design samt et perforeret låg, der lader dit tøj ånde – perfekt til når du eksempelvis smider det brugte træningstøj til vask. Derudover tilføjer den naturligvis også et eksklusivt touch til rummet.

Anbefaling: VIPP vasketøjskurv hos Livingshop. Sidst set til 3499 kr.

Lav din egen vasketøjskurv

Er du den kreative type, der foretrækker unikke produkter i hjemmet, som ingen andre har? Så kan du også lave din helt egen vasketøjskurv.

Hvis dine kreative evner indbefatter syning, er det oplagt at sy en vasketøjspose. Vælg et tekstil, der passer til din indretning, og sy posen i en størrelse, som kan rumme din husholdnings mængde vasketøj. Se en guidende video her:

 

Der er dog også helt simple DIY-teknikker, som gør, at du kan fremstille din egen vasketøjskurv uden at sy. Se eksempelvis denne video, hvor du ved hjælp af en limpistol kan lave en cool og unik kurv:

Anmeld

Skriv en kommentar

4 × five =