Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Indretning

5 cool vasketøjskurve der sagtens kan stå fremme

vasketøjskurv

Vasketøjskurve er typisk en genstand i hjemmet, som helst skal gemmes af vejen. De forbindes altså ikke just med trendy indretning, men faktisk har mange boligbrands redesignet den traditionelle vasketøjskurv og forenet det praktiske med det æstetiske. En vasketøjskurv behøver derfor langt fra at være den kedelige plastikkurv, som mange kender fra barndommen – heldigvis!

Med de nye designs har kurvene ikke kun formål som at opbevare og sortere dit vasketøj, men de kan også fungere som et dekorativt indslag i hjemmet. Blandt de mange flotte vasketøjskurve kan det imidlertid være svært at gennemskue præcis hvilken slags, der passer til dit hjem og dit budget.

  1. Vasketøjspose

vaskepose 1Set hos: Gucca 120 kr.

Vasketøjsposen er en af tidens mest trendy modeller. De har et cool look, uanset om de er fremstillet i polyester, kanvas eller et tredje materiale. Mange modeller har tilmed et statement trykt på posen, og netop bogstaver i form af ord, citater og lignende passer super godt til moderne indretning. Derudover er poser smarte, da de er nemme at folde sammen, hvis pladsen er træng.

Se seneste pris
  1. Vasketøjskurv i flet

vasketøjskurv flet

Set hos: Coop

En flettet vasketøjskurv har et organisk look, der giver varme til de hvide omgivelser, som mange danskere vasker tøj og stille deres vasketøjskurve i. Derudover er det et bæredygtigt og naturligt valg, som typisk indeholder færre kemikalier og skadelige stoffer. Husk dog altid at tjekke materialevalget på kurven, da noget flet er bearbejdet på kemisk vis.

Se seneste pris
  1. Bomuld

vasketøjskurv bomuld

Set hos: Coop

Bomuldskurve kan både udformes som en pose og som en kurv – eksempelvis i flet. Det er en blødere kurv, som kan foldes sammen og spare dig plads, hvis du har behov for det. Vælg gerne en i et etnisk look med kvaster, perler og lignende; denne stil giver nemlig dine vaskeomgivelser et sjovt og eksotisk pift, som tit er et plus i skandinavisk indretning.

Se seneste pris
  1. Luksus vasketøjskurv i kork

Set hos: Skiftselv.dk til 1248 kr.

kork vasketøjskurvEn luksuriøs vasketøjskurv er selvsagt ikke det mest budgetvenlige valg, men til gengæld sikrer den høje kvalitet dig en kurv, som holder i mange år. Her er vasketøjskurven i kork her er et oplagt bud, da den har et strømlinet design samt et perforeret låg, der lader dit tøj ånde – perfekt til når du eksempelvis smider det brugte træningstøj til vask. Derudover tilføjer den naturligvis også et eksklusivt touch til rummet.

Se seneste pris

Lav din egen vasketøjskurv

Er du den kreative type, der foretrækker unikke produkter i hjemmet, som ingen andre har? Så kan du også lave din helt egen vasketøjskurv.

Hvis dine kreative evner indbefatter syning, er det oplagt at sy en vasketøjspose. Vælg et tekstil, der passer til din indretning, og sy posen i en størrelse, som kan rumme din husholdnings mængde vasketøj. Se en guidende video her:

Der er dog også helt simple DIY-teknikker, som gør, at du kan fremstille din egen vasketøjskurv uden at sy. Se eksempelvis denne video, hvor du ved hjælp af en limpistol kan lave en cool og unik kurv:

Vi håber du blev klogere på dit valg af vasketøjskurv ved at gennemgå de fem typer i forskellige materialer og prisklasser. Vil du se en specifik model til hver kategori, men vil du se endnu flere modeller, der både er praktiske og flotte, kan du tjekke denne samling af vasketøjskurve og finde produkter fra en lang række boligmærker.

Læs også om: Rullebord, puf og fodskammel, bænke til entreen, sovesofa, vægreol, stumtjener, bålfad, tøjstativ, brændekurv, bakkebord, barskab, sminkebord, opslagstavle, natbord, vasketøjskurv, møbelforretninger

Skriv en kommentar

thirteen + 5 =