Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Lokalt

Tømrer Århus – 8 tømrerfirmaer i byen

Tømrer i Aarhus

Tømrer i AarhusSkal du have renoveret køkkenet, lagt nye fliser på terrassen, monteret et nyt tag eller have lavet en tilbygning til hjemmet, er det ikke sikkert, du selv har snilde eller overskud til at klare opgaven. I så fald skal der professionel hjælp til, og her kan en dygtig tømrer hjælpe dig med at realisere alle dine drømme, uanset om de er store eller små.

Tømrerfaget er det ældste håndværkfag i Danmark, og traditionelt set er en tømrer en bygningshåndværker, der arbejder med træ. Nutidens tømrer kan dog langt mere end det, da de i dag kan varetage alle former for opgaver inden for nybyg, ombygning og renovering, samt gulvlægning, opsætning af lofter og montering af vinduer, døre og tag. Der er altså stort set ingen grænser for, hvilke projekter en tømrer kan hjælpe dig med.

Det gælder grundlæggende om at finde et tømrerfirma, som lever op til dine krav, og som er lydhør over for dine ønsker, når du står med en byggeopgave, der skal løses. For forbrugerne er det ofte både præcision, professionalisme, tid og naturligvis pris, der tæller med i overvejelserne, når der skal vælges tømrer til at varetage en given opgave. Bor du i Aarhus eller omegn har du dog et væld af fantastiske muligheder inden for rækkevidde. I byen finder du nemlig et utal af fantastiske tømrerfirma, der sætter en dyd i at gøre deres absolut bedste, hver gang de rykker ud. Det kan dog være lidt af en jungle at finde ud af, hvor du får mest kvalitet for pengene. Derfor har Forbrugermagasinet.dk her lavet en oversigt over 8 gode tømrerfirmaer i Aarhus.

Fremfor selv at kontakte firmaerne kan du også få 3 tømretilbud allerede idag hos 3byggetilbud.dk. Beskriv blot dit projekt kort og præcist og du vil modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud nemt og hurtigt.

Til 3byggetilbud

 

 1. MP Byg

  MP Byg logoSøger du kompetente tømrer centralt i Aarhus, der vil gå den ekstra mil for deres kunder, finder du alt det og mere til hos MP Byg. Her er tale om et yngre hold af dygtige tømrer, som hurtigt har slået sig fast som nogle af byens bedste. Her er ingen opgave for stor eller for lille, og firmaet rykker gerne ud, selvom du bor uden for Aarhus et andet sted i Østjylland. MP Bygs popularitet skyldes dog særligt det særlige øje for detaljen og det faktum, at der aldrig gås på kompromis med kvaliteten, selvom priserne er yderst rimelige og konkurrencedygtige. Kort og godt får du altså kvalitetssikret byggeri og en skyhøj arbejdsmoral med i købet, når du ringer til MP Byg.


  Til firma

 2. Kompletbyg

  Komplet byg logoStår du og skal bygge nyt, er det uden tvivl Kompletbyg, du skal ringe til. Det aarhusianske tømrerfirma med tømrermester Jens Kienitz i front er nemlig eksperter i at kaste sig ud i nybyg. De dygtige medarbejdere forstår vigtigheden af den gode kommunikation med kunden lige fra den indledende samtale til den sidste sten er lagt. Det er med til at sikre tilfredse kunder, der føler sig taget godt i hånden gennem hele processen. Her får du altid stor professionalisme og respekt for det gode håndværk, som i den grad skinner igennem i det færdige produkt.  Du kan samtidig også regne med, at aftalte betingelser og leveringstider bliver taget yderst seriøst og overholdt.


  Til firma

 3. Hustømrerne

  Hustømrerne logoHustømrerne er et landsdækkende tømrer- og snedkerfirma med filialer flere steder i Danmark, som dermed altid er tæt på kunderne, uanset hvor de befinder sig. En af afdelingerne ligger heldigvis i Aarhus, så du har mulighed for at få udført diverse tømreropgaver af deres dygtige team. Her er tale om et håndværkerfirma med godt 100 år på bagen, og med sin store erfaring kan Hustømrerne i den grad sige, at de forstår at værne om de stolte håndværksmæssige traditioner. Firmaet klarer både store entreprise-opgaver og helt små reparationer, og uanset hvad opgaven lyder på, bliver den udført til tiden uden at gå på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet, der altid er i top.


  Til firma

 4. SLOTHS tømrer- og snedkerfirma 

  Sloths Tømrerfirma logoUanset opgavens omfang, kan du altid regne med, at SLOTHS tømrer- og snedkerfirma er på plettet, når du har brug for en lokal hjælpende hånd til et byggeprojekt. Firmaet har gjort kunder tilfredse siden 1997 og har opbygget et ry for at være mestre i den gode samtale med kunderne – uanset om der er tale om private, erhvervskunder eller institutioner. Hos SLOTHS tømrer- og snedkerfirma tager de nemlig den professionelle rådgivning og tætte dialog med kunden enormt seriøst, så det endelig resultat bliver, præcis som kunden ønsker det. Dertil kommer en stor faglig kompetence, der sikrer solide og holdbare resultater hver gang, så kunderne vender tilbage igen og igen.


  Til firma

 5. AHS-Byg

  AHS byg logoAHS-Byg er manges foretrukne lokale tømrerfirma i Aarhus og omegn, når den står på renovering, ombyg eller nybyg. Firmaet kan nemlig klare enhver opgave og går til alle opgaver – store som små – med samme iver og høje arbejdsmoral. Uanset om der er tale om større totalentrepriser eller mindre reparationsopgaver, lægger AHS-Byg stor vægt på, at kunden føler sig set og hørt igennem hele processen. På den måde sikres det bedste resultat, samtidig med at kunden føler sig tryg fra start til slut. Tillid betyder alt, og satser du på AHS-Byg får du en loyal og troværdig samarbejdspartner, der altid leverer sit bedste.


  Til firma

 6. Henrik Tømrer

  Henrik Tømrer logoSkal vinduerne udskiftet, terrassen friskes op, eller står du måske og skal ombygge en hel afdeling af dit hjem? Så kan du rolig ringe til Henrik Tømrer. Tømrerfirmaet er beliggende i Egå lidt uden for Aarhus og har god erfaring med et væld af forskellige tømreropgaver både store som små. Her er der både plads til innovativ nytænkning og skæve ideer, samtidig med at medarbejderne har stor respekt for de gamle og stolte håndværkstraditioner, og den kombination sikrer en altid høj kvalitet og unikke resultater. Som en ekstra sikkerhed for dig er Henrik Tømrer desuden medlem af Dansk Byggeri, som giver dig som forbruger Byg Garanti, hvis uheldet er ude, og der opstår håndværksmæssige fejl og mangler i forbindelse med en opgave.


  Til firma

 7. Tømrerfirmaet Dyrborg-Winther

  Dyborg Winther Tømrerfirma logoHos Tømrerfirmaet Dyrborg-Winther kan du få løst alle opgaver inden for køkken, bad, gulvarbejde, tag, vinduer og døre, nybyg, totalentrepriser, ombygning og meget mere. Med andre ord, er det altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan det aarhusianske firma kan hjælpe dig med at gøre alle dine drømme til virkelighed. Her er kvalitet, tillid og dialog nemlig nøglen til tilfredse kunder, der kommer igen gang på gang. Uanset hvad opgaven lyder på, bliver den udført i tæt dialog med kunden, så du kan vide sig sikker på at føle dig helt tilfreds, når arbejdet afsluttes. Det skyldes særligt øjet for detaljen, den skyhøje service og den gode relation, som garanter en oplevelse i særklasse, hver gang du ringer til Tømrerfirmaet Dyrborg-Winther.


  Til firma

 8. SurferTømreren

  Surfertømreren logoSurferTømreren har base centralt i Aarhus og har i den grad fingeren på pulsen, når det gælder innovative løsninger til diverse byggeprojekter. Her kan du få professionel hjælp til at føre dine drømme ud i virkeligheden, uanset hvor små eller store de er. Firmaet tilbyder dog langt mere end bare praktiske kompetencer. Her kan du nemlig også få nøje vejledning, før du kaster dig ud i et projekt. De dygtige medarbejdere hos SurferTømreren kan hjælpe dig med gode råd til byggeprojekter eller med at tegne et helt nyt hus for dig, hvis det er det, du er på udkig efter. Lige fra den spæde idéfase til det færdige resultat står klart, har du altså god gavn af at have SurferTømreren med på dit hold.


  Til firma

   

Står du med et byggeprojekt, som du ikke selv kan klare, kan du med ro i maven ringe til en af de ovenstående tømrerfirmaer, der alle befinder sig Aarhus og omegn. Alle sammen står de klar til at hjælpe dig, uanset hvilken opgave, du skyder deres vej. Du kan desuden altid ringe og få et uforpligtende tilbud og en god snak om, hvordan tømrerfirmaerne bedst kan realisere alle dine boligdrømme.

Kom igang med dit projekt og få 3 tilbud på opgaven nu!

Til 3byggetilbud

 

 

Tømrer i Aarhus

Anmeld

Skriv en kommentar

six − 2 =