Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Topmadras 180×200 | 14 anbefalinger til topmadrasser

topmadras 180x200

SengEn god nats søvn kræver en god seng. Hvor du lægger dig til at sove hver nat har nemlig stor betydning for kvaliteten af din søvn.

Den helt rette seng kan gøre underværker for din krop, da en ordentlig seng vil kunne tilpasse sig dens konturer og bevægelser og dermed give den nødvendige støtte, der sikrer, at du vågner veludhvilet hver morgen.

Vi har samlet en guide over vores bud på de 14 bedste topmadrasser på markedet netop nu, så du hurtigt og nemt kan finde frem til, hvilken der passer bedst til dig og dit budget.

 1. Latex topmadras 180×200

  Latex topmadrasSet hos: Sengetid

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Med en Latex topmadras som øverste lag i din seng er du sikret en god nattesøvn. Madrassen har en god højde på 7 cm, som sørger for, at du ligger højt og behageligt i sengen. Madrassen har ydermere en kerne af latex, som er et naturmateriale, hvilket gør det både elastisk og åndbart. Om natten kan madrassen således selv ventilere, så varm luft og fugt ledes væk fra sengen. Der er desuden hele fem års garanti på topmadrassen.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris

 1. Split Latex topmadras 180×200

  Split Latex topmadrasSet hos: Sengetid

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Topmadrassen her er beregnet til dig, der har en elevationsseng i soveværelset. Med en Split Latex topmadras får du en madras, der er 7 cm høj, og som her en kerne af latex. Det sikrer et solidt og fast liggeunderlag, der giver dig det bedste fundament for en god nats søvn. Materialet er ligeledes enormt åndbart, så du får det bedst mulige klima at falde i søvn i.

  Mål: 180 x 210 cm


  Se seneste pris

 2. Norland Luksus Latex topmadras 180×200

  Norland luksus latex topmadrasSet hos: Sengetid

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Norland er kendt for at producere lækre senge og madrasser af højeste kvalitet. Det gælder bestemt også deres topmadrasser, og modellen her er en af de bedste i hele sortimentet. Her får du en madras med en højde på hele 10 cm, hvilket giver en utrolig komfort. Madrassen betræk er fremstillet af bamboo 3D og er vaskbart, så du altid kan bevare et sundt og rent sovemiljø.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris

 3. Latex Single topmadras 180×200

  Latex single topmadrasSet hos: Bedre Nætter

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Er du på udkig efter en topmadras i høj kvalitet, som også er til at betale? Så er Latex Single et godt bud. Den budgetvenlige madras har en 40 mm. latex kerne, som både er elastisk og støttende at ligge på. Desuden er materialet det mest miljø- og allergivenlige på markedet, da der er tale om et naturmateriale. Topmadrassen kommer med en garanti på hele fem år.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris

 4. Cloud Latex topmadras 180×200

  Set hos: Bedre Nætter

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Med topmadrassen Cloud Latex får du masser kvalitet for pengene. Den unikke madras er produceret i Belgien ud fra en hel særlig teknik. Latexkernen er nemlig fremstillet ved hjælp fra metoden vulkanisering, hvor materialet forarbejdes ved høje temperature, hvilket giver en mere ensartet cellestruktur og dermed øger din komfort. Madrassen er desuden ventilerende, så du altid kan sove i den optimale temperatur.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris

 5. Memory Foam Topmadras 180×200

  Memory foam topmadrasSet hos: Sengetid

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Topmadrassen her har en kerne af memory foam, som er et enormt populært materiale herhjemme. Det unikke skum kan nemlig forme sig efter netop din krop ved at afkode din kropsvarme og vægt. På den måde husker madrassen din kropskomposition og følger dine bevægelser natten lang, så du ligger bedst muligt. Madrassen er syv cm høj og kommer med en garanti på fem år.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris

 1. Split Luksus Latex topmadras 180×200

  Split luksus latex topmadrasSet hos: Sengetid

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Vil du både have en topmadras, der er utrolig dejlig at ligge på, og som også er allergivenlig? Så bør du satse på en madras med en kerne af latex, som er det mest naturlige materiale, du kan vælge. Madrassen er beregnet til en elevationsseng og har en højde på hele 10 cm, så du ligger ekstra godt. Den er desuden åndbar og temperaturregulerende, så uønsket varme og fugt ledes væk.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris

 2. Memory Foam topmadras 180×210

  Memory foam topmadrasSet hos: Sengetid

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  En god nats søvn kræver en madras, der tilpasser sig netop din krops konturer. Det får du I høj grad med topmadrassen her, som har en kerne af memory foam. Skummet er enormt blødt og reagerer på din kropsvarme og vægt for at forme sig efter dine bevægelser i løbet af natten. Det giver en helt unik komfort. Topmadrassen holder desuden på varmen, og betrækket kan tages af og vaskes uden besvær.

  Mål: 180 x 210 cm


  Se seneste pris

 3. Norland Eksklusiv Latex topmadras 180×200

  Norland eksklusiv latex topmadrasSet hos: Sengetid

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Med topmadrassen Norland Eksklusive Latex får du et produkt, der effektivt vil forbedre din søvnkvalitet. Madrassen har en højde på 8 cm og en lækker kerne af latex, som sikrer både støtte og komfort. Den smarte topmadras har desuden både en sommer- og en vinterside. Sommersiden afleder uønsket fugt og varm luft på grund af sine ventilerende evner, mens vintersiden holder på varmen, så du ikke skal fryse natten lang.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris

 4. 3D Memory K60 topmadras 180×200

  3D memory K60 topmadrasSet hos: Bedre Nætter

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  3D Memory K60 er en trykaflastende topmadras, som på bedste vis forener funktionalitet og æstetik. Den smarte madras har en kerne af det populære memory foam, som former sig efter netop din krop ved at aflæse din kropsvægt og -temperatur. Den unikke 3D betræk sikrer desuden en bedre ventilation og åndbarhed, så du får et sundt og godt sovemiljø hver nat.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris

 5. Mayan Green Cloud topmadras 180×200

  Mayan green cloud topmadrasSet hos: Bedre Nætter .

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Modellen her er en topmadras i den miljøvenlige og organiske kollektion Mayan Green. Her er tale om den eneste serie i verden, der er 100 procent naturlig og CO2æ-neutral. Topmadrassen er derfor til dig, der både vil have noget behageligt og allergivenligt at sove på. Madrassen har en kerne af latex, som alt sammen er udvundet fra træer i Guatemala. Modsat andre topmadrassser med latex er der her ikke iblandet syntetisk produceret latex – nej her får du et helt igennem naturligt produkt, som du med god samvittighed kan lægge dig til at sove på hver aften.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris

 1. Mayan Green topmadras 180×200

  Mayan green latex topmadrasSet hos: Bedre Nætter

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Er du vild med den grønne og allergivenlige profil, som Mayan Green-serien kan tilbyde, vil du også elske topmadrassen her. Den tilbyder nemlig præcis den samme miljøvenlige kerne af naturlig latex. Den eneste forskel er, at madrassen her er en smule fastere end Mayan Green Cloud, som er en blødere variant. Topmadrassen har desuden et Tencel-betræk, som ligeledes er fremstillet af allergi- og miljøvenlige træfibre. Her får du den eneste madras på markedet, der er 100 procent organisk og CO2-neutral.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris

 2. Wonderland Classic topmadras 180×200

  Wonderland classic topmadrasSet hos: Ilva

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  En Wonderland Classic topmadras er den perfekte bløde afrunding på din seng. Den unikke madras har en kerne af 3 cm pulse naturlatex, som tilpasser sig din krop og sørger for optimal støtte og komfort. Den har desuden et betræk, som selv kan transportere uønsket fugt væk fra madrassen, så du kan sove godt og tørt natten lang. Betrækket kan også nemt tages af og vaskes ved 60 grader efter behov.

  Mål: 180 x 200 cm


  Se seneste pris


 3. Wonderland Classic topmadras 140×200

  Wonderland classic topmadrasSet hos: Ilva

  Derfor anbefaler vi denne topmadras:
  Er du overbevist om at Wonderland Classic er topmadrassen for dig, men har du kun en trekvart seng, er der heldigvis også en variant I størrelsen 140 x 200 cm til dig. Her får du stadig den store støtte og komfort, som leveres af kernen af latex, som både er et elastisk og naturligt materiale. Madrassen betræk er ydermere aftageligt og kan vaskes, så du bevarer et sundt og rent sovemiljø. Tekstilet er desuden lavet, så det tørrer på ingen tid.

  Mål: 140 x 200 cm


  Se seneste pris

En god topmadras giver bedre helbred

Men hvorfor skal du bruge penge på en ny seng for at forbedre din søvn? Først og fremmeste skal du gøre det for dit helbreds skyld. Forskning har nemlig bevist, at det er ekstremt vigtigt at få nok timer på langs hver nat, hvis vi skal kunne fungere optimalt i hverdagen og have energi og overskud til dagens gøremål. Søvnunderskud kan i værste fald føre til en række sundhedsmæssige problemer, hvorfor du bør gøre søvn til en prioritet i dit liv.

Heldigvis behøver det hverken være besværligt eller bekosteligt at få en bedre nattesøvn. Der findes et utal af gode senge på markedet til fornuftige priser, som effektivt vil skabe et bedre og sundere sovemiljø for dig. Hvis du virkeligt vil forkæle dig selv, kan du dog overveje også at anskaffe en ny topmadras til din seng, som vil gøre det til en drøm at kravle i seng hver aften.

Elevationsseng

Mangler du en seng til din nye topmadras? Se også vores artikler; Elevationsseng | De 13 bedste elevationssenge og Boxmadras | 12 anbefalinger til boxmadrasser

En god topmadras forbedrer nemlig komforten markant, da den tilfører et ekstra blødt og rart lag, som også er med til at give kroppen støtte. Ydermere vil det også forlænge din sengs levetid, hvis du tilføjer en topmadras, da den vil fungere som den primære berøringsflade, hvilket skåner de øvrige lag. Sidst men ikke mindst er en topmadras også et godt valg, hvis du går op i god hygiejne og et sundt sovemiljø. Topmadrassens betræk kan nemlig nemt tages af og vaskes, så du altid har en ren og lækker seng at sove i.

Forkæler du dig selv med en af ovenstående topmadrasser, sætter du prikken over i’et på din seng med maner. Samtlige madrasser garanterer nemlig dig en markant bedre og dybere søvn, som vil sikre, at du vågner op med et smil på læben hver morgen og føler dig klar til at give dig i kast med dagens opgaver.

 

Topmadras 180×200 | 14 anbefalinger til topmadrasser
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

five + 12 =