Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Hvilken træningsmaskine du bør vælge?

Der findes et hav af muligheder inden for træningsmaskiner i mange forskellige prisklasser. I artiklen her guider vi dig til gode træningsmaskiner, som giver dig rigtig meget kvalitet for pengene.


Budget valg: Abilica Multi 970 træningsmaskine

✅Godt valg til prisen
✅Pladsbesvarende træningsmaskine

 

multistationer abilica multi 970 træningsmaskine

Kniber det lidt med pladsen derhjemme? Så er træningsmaskinen Abilica Multi 970 et godt valg. Den kan nemlig sagtens være i et hjørne eller placeres op imod en væg. Selvom størrelsen er mere kompakt end andre modeller, får du stadig masser af kvalitet og ydeevne for pengene. Du kan nemlig effektivt træne en lang række muskelgrupper herpå. Derudover er den også utrolig nem at vedligeholde og rengøre efter brug. Du får også en maskine, du kan have glæde af i mange år frem. Den er nemlig fremstillet af materialer af højeste kvalitet.

Specifikationer:

 • Vægt: 101 kg
 • Maks personvægt: 130 kg
 • Antal brugere: 1 person
 • Vægtmagasin: 68 kg
 • Længde: 43 cm
 • Bredde: 48 cm
 • Højde: 209 cm

FØRPRIS: 5.695 kr.
Nu 4.995,- kr. hos Abilica

Til produkt


 

Pro valg: Inspire FT1 Functional Trainer træningsmaskine

✅ Mange gode brugeranmeldelser
✅ Masser af ekstraudstyr

 

træningsmaskine stor mulistation

Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når du træner, så skal du gå med Inspire FT1 Funcktional Trainer. Her får du nemlig en multistation, som gør det muligt at træne hele kroppen grundigt igennem. Du kan blandt andet både træne på bænk, fritstående eller lave pull-ups. Maskinen giver derfor mulighed for god variation i din træning. Maskinen har to vægtmagasiner, der begge vejer 73 kg. De er delt op, så du kan træne hver side af kroppen uafhængigt. Med maskinen får du et hæfte, hvor du kan finde god inspiration til nye øvelser. Derudover følger der også en række smarte redskaber med.

Specifikationer:

 • Vægt: 246 kg
 • Maks personvægt: 150 kg
 • Dybde: 135 cm
 • Bredde: 117 cm
 • Højde: 210 cm

FØRPRIS: 19.995 kr.
Nu 14.995,- kr. hos Abilica

Til produkt

 


ℹHvad er en multistation træningsmaskine?

En multistation er en træningsmaskine, der, som navnet antyder, giver adskillige funktioner i én. Her får du altså mulighed for at styrketræne på en række forskellige måder, selvom du kun skal investere i en træningsmaskine. Groft sagt får du altså hele fitnesscentret hjem i stuen, uden du behøver bruge penge på en hel masse udstyr. Derfor kan der også være både plads og mange penge at spare. Det er selvfølgelig forskelligt fra maskine til maskine, hvor mange øvelser du kan lave. Typisk vil der dog være mulighed for at træne følgende:

 • Bænkpres
 • Nedtræk
 • Roning
 • Bencurl
 • Optræk
 • Pec-dec

Hvis du vælger de dyrere og lidt mere avancerede modeller, som dem du finder i fitnesscentre, får du typisk også følgende muligheder med:

 • Skulderpres
 • Ab crunch

Fordele ved at træne på træningsmaskine

træningmaskine hjemme

Træningsmaskiner er enormt populære i professionelle fitnesscentre, hos virksomheder eller i privaten. Og det kan man godt forstå. Der kan nemlig nævnes en lang række store fordele ved at vælge netop denne type træningsmaskine. Dem kan du læse mere om herunder.

Spar plads i hjemmet

En stor fordel vedmultistationer er, at du ikke behøver investere i en hel masse udstyr, som fylder i hjemmet. Du får nemlig det hele i én maskine. Træningsmaskiner optager selvfølgelig også noget plads, men de kommer i mange forskellige størrelser. Derfor kan du sagtens finde en mindre model, der passer til dig, der ikke har så mange kvadratmeter at gøre godt med.

Mange penge at spare

Udover at spare plads, kan du også spare en hel masse penge ved at gå med en træningsmaskine. Det skyldes, at du ikke skal bruge penge på mere end én maskine. Derfor behøver det altså ikke være dyrt at opnå sjov og varieret træning derhjemme. Selve Træningsmaskiner kommer også i mange forskellige prisklasser, og du kan godt få modeller af høj kvalitet, uden de koster en formue.

Effektiv styrketræning 

Formålet med en træningsmaskine er at fokusere på styrketræning. Og her er maskinerne utroligt effektiv. De er nemlig eminente til at aktivere de forskellige muskelgrupper, så du kan få styrket hele kroppen og opbygge mere muskelmasse og mindske fedtlaget. Du kan blandt andet sætte gang i armene, tone dine ben og styrke din ryg eller mave.

Stor variation

Rigtig mange danskere kører hurtigt død i træningen. Vi kan være enormt motiverede i starten, men efter kort tid mister vi interessen. Det skyldes ofte, at de øvelser, vi laver, er for ensformige. Dermed kommer vi til at kede os, og vi udfordrer heller ikke kroppen nok. Derfor skal du sørge for at få variation i din træning, og det er en træningsmaskine god til at sikre. Her er der nemlig nærmest ingen grænser for, hvilke øvelser du kan kaste dig over. Der vil altså være større garanti for, at du lykkedes med dine mål og opnår mærkbare resultater med din træning.

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at tage i fitnesscentret. Regelmæssig motion er dog afgørende for vores sundhed og energiniveau. Heldigvis kan du få tid til at træne ved at rykke træningsmaskinerne med hjem. For så er der ingen undskyldning for at få sved på panden. Her er en træningsmaskine et rigtigt godt valg.

Læs også om: løbebånd tilbud, Squat rack stativer, træningsbænk, håndvægte, crosstrainer tilbud,  romaskine tilbud, motionscykel test, trampolin til nedgravning, trampolin tilbud, proteinpulver test, bedste stepmaskine, elcykel dame, motionscykel test

8 kommentarer

Skriv en kommentar

twelve − three =