Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

På jagt efter et trampolin tilbud? Trampoliner er uden tvivl et hit i haven hos både børn og voksne.

Der findes dog rigtig mange forskellige varianter i mange forskellige prisklasser. Derfor kan det også være svært at vurdere, hvilken du bør gå med. Herunder guider vi hos Forbrugermagasinet dig derfor til 3 gode bud på trampoliner, der alle har klaret sig godt i test og fundet dem på tilbud.


1. BERG Champion 380 trampolin tilbud

✅ Topscorer hos svenske Testfakta.se
✅ Testvinder hos den svenske tv-station SVT

berg-champion-380-inkl-comfort-trampolin-tilbudTrampolinen her vil uden tvivl bringe glæde hos både børn og barnlige sjæle. Her er nemlig masser af plads til at boltre sig flere ad gangen og lave vilde tricks. Det særlige AirFlow hoppedug sikrer, at du kan hoppe bedre og ikke mindst højere end på andre modeller. Sikkerheden er samtidig også i top. Trampolinen har blandt andet en beskyttelseskant, der er 3 cm tyk og 38 cm bred, og så følger der et sikkerhedsnet med.

Specifikationer:

 • Fjedre: 112 stk.
 • Vægt: 87,2 kg
 • Diameter: 380 cm
 • Højde inkl. net: 270 cm
 • Maks personvægt: 110 kg
 • Højde på trampolin: 90 cm
 • Vægt inkl. net: 111,9 kg

 

Tilbud: 6559 kr. hos Ablica

Til butik


2. JumpMaster 430 trampolin tilbud

✅ Kåret som bedst til prisen i Norden
✅ Mange gode brugeranmeldelser

trampolin-paa-ben-tilbudMed et trampolin tilbud som her i haven bliver hoppeglæden stor. Her får du nemlig masser af kvalitet og ikke mindst sikkerhed for pengene. Med sine 96 fjedre er affjedringen rigtig god, og der er mulighed for at hoppe højt. Du skal heller ikke bekymre dig om, om de små kommer til skade. Trampolinen har nemlig en smart kantpolstring og ekstra tykt skum, som sikrer, at man ikke kan komme i klemme mellem fjedrene. Der medfølger desuden et sikkerhedsnet og en praktisk stige.

Specifikationer:

 • Fjedre: 96 stk.
 • Vægt: 106 kg
 • Diameter: 430 cm
 • Maks personvægt: 120 kg

 

Tilbud: 4.999 kr. hos Ablica

Til butik


3. BERG Favorit 330 trampolin tilbud

✅ Anbefalet af Sveriges Tekniska Forskningsinstitut
✅ Topscorer hos svenske Expressen.se

trampolin-tilbud-3Dette trampolin tilbud er en favorit blandt mange, og det med god grund. Den scorer nemlig toppoint på alle væsentlige punkter. Først og fremmest er affjedringen rigtig god på grund af de fleksible fjedre. De er fremstillet specielt til børn, så der ikke skal lægges så mange kræfter i for at kunne hoppe højt. Fjedrene kan dog også tilpasse sig til voksne. Den er beskyttet mod rust, da den har galvaniseret stål på både yder- og indersiden af rammen.

Specifikationer:

 • Fjedre: 72 stk.
 • Vægt: 63 kg
 • Diameter: 330 cm
 • Højde inkl. net: 265 cm
 • Maks personvægt: 110 kg
 • Højde på trampolin: 85 cm
 • Vægt inkl. net: 100 kg

 

Tilbud: 4089 kr. hos Ablica

Til butik


Sådan vælger du en god trampolin

Vil du udnytte den ekstra plads i haven? Så er en havetrampolin det oplagte valg. Her er nemlig garanti for timevis af sjov underholdning for store og små. Og som en ekstra bonus sikrer hoppebevægelserne masser af god motion. Men hvad skal du være opmærksom på, før du investerer i et trampolin tilbud? Det kan du blive klogere på i afsnittet her, hvor vi guider dig til alt det, du bør være opmærksom på. DGI.dk har nemlig opstillet en række ting, som er gode at være opmærksom på. Følg rådene her, og så sikrer du dig at finde et trampolin tilbud, der matcher din families behov, og hvor sikkerheden er i top.

Jo flere fjedre des bedre

Det første du skal kigge efter, når du sammenligner trampoliner, er antallet af fjedre. Her gælder det om at få så mange fjedre som muligt. Det er nemlig afgørende for, hvor god en hoppe-oplevelser man får på trampolinen. Mange fjedre er altså et godt pejlemærke for kvalitet. Derudover skal du også kigge på kvaliteten og tykkelsen af selve fjedrene. Det gælder især, hvis det ikke kun er børn, der skal hoppe på trampolin. Jo kraftigere fjedrene er, des mere kan de også holde til.

Vægten i fokus

Hvis du vil have en trampolin på tilbud af god kvalitet, skal den gerne veje en del. Det siger nemlig meget om, hvor stabil og holdbar den er. De helt billige modeller vejer gerne omkring 50-70 kg. Hvis du skal have mere kvalitet for dine penge, skal du dog gerne kigge efter modeller, der vejer 90 kg eller mere.

Stel i gode materialer

Trampolinen står gerne ude hele året rundt. Derfor skal den være lavet af solide og holdbare materialer, der kan holde til vind og vejr. Derfor skal du være opmærksom på, hvad selve stellet er lavet af. Det er nemlig hele fundamentet for trampolinen. Her er det godt at kigge efter modeller med et galvaniseret stållag på både inder- og ydersiden. Dermed er den nemlig modstandsdygtige over for rust.

God springdug

Udover fjedrende har selve springdugen naturligvis også stor betydning for, hvor højt og godt du kan hoppe på en trampolin. Her skal du kigge eftertykkelsen af lærredet. Jo flere gange. der er syet igennem det, jo mere sikkert og holdbart er det. Derudover skal du sikre dig, at det er fæstnet ordentligt til stellet.

Sikkerhed i top med tyk kantpude

Uheld kan nem opstå på en trampolin. Derfor gælder det om at vælge en trampolin, der mindsker risikoen for skader mest muligt. Her er kantpuden helt afgørende. Jo tykkere og bredere denne kant er, des mindre risiko er der for, at man slår sig og rammer fjedrene, hvis man lander uden for springdugen. 

Hvor mange skal hoppe

Inden du køber en trampolin, skal du overordnet tænke over, hvor mange der kommer til at skulle bruge den. Vil der ofte være mange, der hopper på den samtidig? Så skal du have fat i en slidstærk model, der kan klare belastningen. Det samme gælder, hvis der øves seriøse gymnastiske øvelser på trampolinen. Her vil der blive hoppet hårdt og intenst på trampolinen, og det skal den være gearet til. Du skal også være sikker på, at trampolinen kan tåle en voksenvægt, hvis det ikke kun er børnene, der skal hoppe på den.

styr på loven og sikkerheden, før du før dit køb af trampolin tilbud

trampolin tilbud

Der er ingen tvivl om at det er sjovt og sundt at hoppe på trampolin. Spørgsmålet er dog, om det også kan være farligt? Svaret er ja, hvis du ikke tager dig en række forholdsregler. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i reglerne på området. Derfor guider vi dig herunder til alle sikkerhedsstyrelsen vigtigste råd om trampoliner.

Sikkerhedsnet eller ej?

Det er ikke et lovkrav at have sikkerhedsnet om trampolinen. Hvis fabrikanten angiver, at der bør være det på den pågældende model, så bør du dog rette ind efter det.

trampolinen stå fremme hele året?

Du behøver ikke pakke trampolinen ned, når de koldere måneder nærmer sig? Hvis du vil beskytte din trampolin, bør du dog alligevel tage nogle forholdsregler. Det gælder især, når det stormer. Her skal du sikre dig, at trampolinen ikke blæser væk. Den kan nemlig udgøre en fare for både bygninger og mennesker, hvis blæsten først får fat. Du kan eksempelvis fastgøre trampolinen med pløkker eller snor. Alternativt kan du vende den på hoved eller stille den inden for vinteren.

Skal trampolinen nedgraves?

Det skal fremgå af vejledningen til den enkelte trampolin, om den skal nedgraves eller ej. Der er dog ikke noget lovkrav om, at man skal grave ud til trampoliner generelt.

Sådan undgår du ulykker

Uforsigtig adfærd på trampolinen eller for få sikkerhedsforanstaltninger kan føre til alvorlige ulykker. Hvis du vil undgå, at børnene kommer til skade, kan du med fordel følge rådene her:

 • Hop kun én person ad gangen
 • Brug et sikkerhedsnet
 • Slå aldrig saltomortaler
 • Giv jævnligt trampolinen et sikkerhedstjek
 • Lad ikke børn under seks år hoppe uden opsyn fra en voksen

ℹ Sådan har vi udvalgt vores top 3

I udarbejdelsen af denne guide, har vi hos Forbrugermagasinet ikke selv testet trampolinerne. Vi har dog foretaget en grundig og dybdegående research hos flere eksperter og troværdige kilder. Grundlæggende bygger artiklen på resultater fra flere store tests primært i Sverige, hvor de har i højere grad har testet trampoliner end i Danmark. Herunder kan du læse mere om alle de forskellige tests. Dermed har du mulighed for at udforske dem nærmere selv.

SVT

SVT står for Sveriges Television, som er den største tv-kanal i Sverige. Her er tale om en public-service-kanal, der kan sammenlignes med Danmarks Radio. På kanalen sendes forbrugerprogrammet REA, hvor diverse produkter testet af. I programmet er der blandt andet blevet testet trampoliner. Du kan se testen, hvor Berg Champion løb med sejren, her.

Expressen.se

Expressen er den andenstørste avis i Sverige kun overgået af Aftonbladet.Her kan du læse daglige nyheder om alt fra sport til politik og erhverv. I deres magasin Leva & Bo kan du også af og til læse anmeldelser af diverse produkter, som har bred interesse for forbrugerne. Det gælder også trampoliner. Du kan læse testen her, som blandt andet anbefaler modellen BERG Favorit.

Testfakta.se

Testfakta.se er et helt uafhængigt testmagasin i Sverige. I samarbejde med diverse eksperter testet en række forskellige forbrugerprodukter på alle væsentlige punkter. Det har også haft trampoliner under luppen i testen her. Her har de blandt andet set på selve hoppe-oplevelsen, sikkerheden og holdbarheden.

tilbud-på-trampoliner

Læs også om: træningsmaskiner og multistationer, løbebånd tilbud, Squat rack stativer, træningsbænk, håndvægte, crosstrainer tilbud,  romaskine tilbud, motionscykel test, trampolin til nedgravning, proteinpulver test, bedste stepmaskine, elcykel dame, motionscykel test

1 kommentar

Skriv en kommentar

12 − 8 =