Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
travelbird rabatkode

Travelbird rabatkode & tilbud

Trænger du til at komme væk fra hverdagens trummerum? Eller savner du bare solens stråler i kolde Danmark. Så bør du måske overveje at begynde at planlægge din næste rejse. Hos Travelbird bliver det let som en leg at finde en sand drømmerejse. Og så endda uden at sprænge budgettet. Nu kan det dog blive endnu billigere med en Travelbird rabatkode ved hånden. 🔥🛒

Rabatkode på vej!

Et nyt kapitel for rejsegigant

Travelbird rabatkoderDet hollandske rejseselskab Travelbird har mange års erfaring med at sende rejselystne danskere på ferie. Virksomheden blev etableret tilbage i 2011 med base i Amsterdam. Ideen var at kreere et unikt rejsebureau online. Siden skulle samle alle de bedste tilbud på rejser til fantastiske steder i hele verden. Alle skulle nemlig have råd til at gøre noget ved deres rejsefeber. Den mission nåede Travelbird da også i mål med. Virksomheden ramte dog et alvorligt bump på vejen i 2018. I oktober gik de nemlig i betalingsstandsning. Faktisk var de tæt på en konkurs. Heldigvis blev krisen afværget, da hjælpen allerede kom inden for to uger. Her bød det engelske rejsebureau Secret Escapes sig nemlig til.  Secret Escapes opkøbte den 14. november 2018 Travelbird. Dermed kan den populære rejseside fortsætte i samme gode stil. Dog under nye men yderst kompetente vinger.

En eksklusiv medlemsklub for dig med rejsefeber

rejser hos TravelbirdHos Travelbird finder du rejser og hotelophold i særklasse. Og så endda til priser, som få kan matche. Det kan lade sig gøre, da de arbejder hårdt for at finde de bedste tilbud. Selv de bedste hoteller har da også altid værelser, som de skal have afsat. Og det kommer dig til gode. Hjemmesiden fungerer som en eksklusiv medlemsklub. Du skal altså tilmelde dig via din mail, før du kan se tilbuddene. Det er dog helt gratis at være med. Det tager da også blot et minut at oprette sig. Derefter får du adgang til et hav af gode priser på fantastiske rejser.  Du vil også altid blive opdateret via mail, når der er et særligt godt tilbud på siden. Dermed går du aldrig glip af noget. Og med en Travelbird rabatkode kan det endda blive endnu billigere at tage på ferie.

Rejs spontant eller book i god tid

Travelbird tilbudUanset om du er den spontane type eller elsker at planlægge ferien i god tid, passer du ind hos Travelbird. Her finder du nemlig nu og her tilbud, hvor du hurtigt kan slå til for et godt tilbud. Du finder dog også stærkt nedsatte priser på hoteller, som du kan booke flere måneder i forvejen. Nogle gange kan du endda booke et år før rejsen. Hos Travelbird mener de, at det skal være nemt og stressfrit at booke en ferie. Derfor skal du blot bekymre dig om, hvor rejsen skal gå hen. Her er der heldigvis masser af god inspiration at hente i det enorme udvalg.

Nemt og sikkert med en Travelbird rabatkode

Travelbird chatNår du har valgt din drømmerejse, er det ganske enkelt at tage din Travelbird rabatkode i brug. Du går blot videre til bestillingssiden, hvor du kyndigt bliver guidet igennem de forskellige trin. Sørg altid for at dobbelttjekke, at du har indtastet de rigtige personoplysninger. Det har nemlig stor betydning, når du rejser. Så snart du har indløst din Travelbird rabatkode og valgt betalingsform, modtager du en udførlig kvittering og detaljer om din rejse. Hvis der opstår ændringer i forbindelse med din ophold, får du naturligvis direkte besked. Vær dog opmærksom på, at afbestilling som oftest ikke er en mulighed.

Travelbird rabatkode & tilbud
5 (100%) 1 Stemmer