Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Skab stemning ude med udendørs LED spots

Den rette lyssætning er helt afgørende, når vi skal sprede liv, hygge og en rar atmosfære i hjemmet. God belysning er dog ikke kun noget, der hører til indendørs. Lys udenfor kan nemlig være med til at pifte din bolig gevaldigt op. Når det gælder udendørsbelysning, er udendørs spots for tiden det populære valg hos boligejere, der gerne vil rykke den gode stemning med ud. Det er nemlig den ideelle måde at lyse hjemmet op udefra, så det fremstår hyggeligt og indbydende for dig og dine gæster. Der findes et væld af forskellige former for udendørs spots, og det kan være svært at finde ud af, hvad den perfekte løsning til netop din bolig er. Lyskilderdirekte.dk er eksperter i professionel LED belysning og guider dig her til, hvad du med fordel kan kigge efter, når du vil lyse dit udeareal op.

Spots under udhæng

Langs huset kan det ofte være mørkt og svært fremkommeligt, når aftenen melder sin ankomst. Her kan spots under udhæng være den perfekte måde til at skabe en sti af lys. Udover at være praktisk kan de trendy spots også være med til at give huset et flot udtryk, som giver personlighed og varme. Du kan bruge spots hele vejen langs huset, eller monteret dem i carporten, så der er lys, når du vender hjem efter en lang dag og skal parkere bilen. Der er også rig mulighed for at lege med intelligent lys, som aktiveres via en sensor, så du ikke behøver at tænde lyset manuelt, når du har brug for det. Vælger du at installere spots under udhæng skal du dog være opmærksom på, at afstanden mellem dine spots gerne skal være 1-1,5 meter. Derudover skal du sørge for ikke at placere spots foran vinduer, da det kan skabe irriterende gener indenfor. Du skal også overveje, om dine spots sidder et sted, hvor de bliver udsat for vand, når det regner, da det kan være afgørende for, hvilken type spot du skal gå med. Heldigvis findes der et væld af forskellige LED løsninger til ethvert formål – uanset om du vil have dem under udhæng, i carpoten eller måske endda nedsunket på terrassen eller i jorden.

Skån miljøet med LED

Vælger du at lyse op i mørket med LED-spots fremfor andre typer elpærer, gør du ikke bare noget godt for dig selv, men også for dine omgivelser. LED-pærer har nemlig en utrolig lang holdbarhed, hvilket betyder, at du kan spare betydeligt på strømmen ved at bruge dem som din primære lyskilde i hjemmet. Den strømbesparende funktion vil hurtigt kunne ses på din elregning, og hvem vil ikke gerne spare penge, så der bliver råd til lidt mere af alt det sjove? Det er dog ikke kun din pengepung, der får gavn af brugen af LED. Miljøet vil også takke dig. Vi lever i en tid, hvor vi alle bliver nødt til at tage ansvar for de klimaforandringer, vi står over for. Hvis du vil være med til at gøre en lille men væsentlig forskel, er LED-pærer altså et godt sted at starte, hvis du vil være med til at skåne miljøet ved at mindske dit CO2-udslip.

Vil du også skabe liv, stemning og ikke mindst funktionel belysning udenfor dine husmure, så kig nærmere på Lyskilderdirekte.dk's udvalg af led spots.

Anmeld

Skriv en kommentar

one × four =