Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Vægreol | 21 flotte bogreoler og vægreoler

Vægreol

Vægreol

Hvis et hjem skal udstråle varme, hygge og ikke mindst personlighed, er det altid en god idé at gøre noget ved det bare hvide vægge i hjemmet.

Ved at dekorere dem med ting du holder af, kan du få en helt ny stemning i et rum og vise dine gæster, hvem der bor der. Og vælger du at pynte væggene med smarte væg- og bogreoler, kan du endda slå to fluer med et smæk. På den måde får du nemlig både et flot og dekorativt element i indretningen, samtidig med at du får en smart og praktisk opbevaringsløsning.

Væg- og bogreoler findes i dag i et utal af forskellige former, farver, materialer og ikke mindst prisklasser, og det kan derfor være overvældende at gennemskue, hvad der passer bedst til din bolig. For at gøre valget nemmere for dig, har vi derfor her samlet 21 flotte bog- og vægreoler, som vil pynte i enhver bolig.

 1. Asymmetrisk og moderne vægreol

  Fly Vægreol fra IdemøblerSet hos: Idemøbler til 2.034 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Er du til moderne og unikke detaljer i indretning, som giver lidt ekstra kant, bør du kigge nærmere på Fly vægreolen her. Det flotte møbel er opbygget som to rum, som er forskudte i højden i forhold til hinanden. Den asymmetri skaber et cool udtryk, som er meget nutidigt. På reolen er der god plads til både planter, vaser, magasiner og meget mere. Selve stellet er lavet af metal, mens hylderne er fremstillet af sortlakeret finer.


  Bestil vægreolen her

 1. Smuk vægreol i forskudte højder

  Fly vægreol fra IdemøblerSet hos: Idemøbler til 1.964 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Er du vild med den ovenstående vægreol, men er du mere til lyse og lette farver, der passer perfekt til den nordiske stil, er der også en variant til dig. Den fine Fly vægreol kommer nemlig også i en hvid udgave, som vil gøre sig godt i den minimalistiske bolig. Her får du stadig det samme asymmetriske design, som får møblet til at skille sig lidt ud.  Selve stellet er lavet af metal, mens hylderne er fremstillet af hvidlakeret finer.


  Bestil vægreolen her

   

 2. Grafisk vægreol med fine detaljer

  Seaford vægreol fra IdemøblerSet hos: Idemøbler på tilbud til 599 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Elsker du grafiske detaljer i indretningen og interessante linjer, som udfordrer øjet, er vægreolen Seaford det oplagte valg. Reolen består af en kvadratisk ramme, som er fyldt ud med rum og hylder i vidt forskellige størrelser og niveauer, som tilsammen skaber et dekorativt mønster. Her er fin plads til at udstille pyntegenstande, du holder særligt af. Stellet er lavet af sort pulverlakeret metal, mens hylderne er udført i finer.


  Bestil vægreolen her

 3. Enkel vægreol i egetræ

  Fly vægreol fra IdemøblerSet hos: Idemøbler til 757 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Er du til simplicitet og minimalisme i indretningen, vil vægreolen her sikkert falde i god jord hos dig. Her er ingen dikkedarer, da designet blot består af en enkel hylde opdelt med to stykker hvidt metal, som gør det muligt at få bøger til at stå solidt på reolen. Den fine reol vil gøre sig godt i moderne, skandinaviske hjem. Selve hylden er lavet af egetræs-finer, mens bogstøtterne er fremstillet af hvidlakeret metal.


  Bestil vægreolen her

 4. Rummelig væg reol i mange niveauer

  Fly vægreol fra IdemøblerSet hos: Idemøbler til 4.784 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  I den store husholdning er der brug for god plads til opbevaring, og det får du i den grad med reolen her. Den store reol består af hele syv hylder i forskellige længder, som er placeret på kryds og tværs af hinanden i forskellige højder. Det skaber et unikt og kreativt design, so vil gøre sig godt i det moderne hjem. Reolen er oplagt at hænge op, hvis du har en stor bar væg, der trænger til at blive udsmykket. Hylderne er fremstillet af finer i naturfarve, mens stellet er af hvidt metal.


  Bestil vægreolen her

 5. Finurlig oval vægreol i sort metal

  Bolton vægreol fra IdemøblerSet hos: Idemøbler sept. 2018.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Med vægreolen Bolton er der garanti for at skille sig ud fra mængden. Den anderledes reol er nemlig helt unik med sin ovale form og mange fine detaljer, som gør det svært at få øjnene fra den. Hænger du den op derhjemme, får du nærmest en lille kunstinstallation i sig selv op på væggen, som uden tvivl vil skabe blikfang. Reolen er lavet af sort pulverlakeret metal.


  Besøg idémøbler

 1. Hip bogreol i et væld af farver fra Gubi

  Vægreol fra GubiSet hos: Livingshop til 1.995 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Gubi er kendt for at kreere trendy og modige møbler til den moderne bolig, og det ses også tydeligt med bogreolen Dédal. Den unikke reol er oprindeligt designet i 1950’erne af fransk/ungarske Mathieu Metégot, og nu har Gubi heldigvis valgt at relancere det tidløse design. Det smarte ved reolen er, at du kan bruge den alene, men at du også kan sætte flere af reolerne sammen for at skabe en helt unik opbevaringsplads til dine bøger. Reolen kommer desuden i et væld af farver lige fra rød til gul, grøn og sort, så du kan mikse og matche for at skabe et personligt udtryk.


  Bestil vægreolen her

 2. Ikonisk vægreol fra Montana

  Vægreol fra MontanaSet hos: Livingshop til 11.395 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Montana er en favorit I mange danske hjem, da brandet er eksperter I funktionelle og fleksible møbelsystemer, der gør opbevaring til et dekorativt element i indretning. Det ses også med vægreolen Montana Wave, som er designet af Peter J. Lassen. Reolen har et let og eksklusivt udtryk med de kvadratiske kasser i de fem reolmoduler. Du kan selv vælge, om du vil placere modulerne i forskudte højder eller på rad og række. Reolsystemet fås i sort, grøn, blå, beige, brun og hvid.


  Bestil vægreolen her

 3. Klassisk reolsystem med et tvist

  Vægreol fra MontanaSet hos: Livingshop til 19.795 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Montana er uden tvivl førende, når det gælder smarte reolsystemer til alle typer hjem. Også modellen her oser af eksklusivitet, kvalitet og sans for moderne design. Reolen her består af seks moduler, der hver især har en masse rum i forskellige størrelser, som tilsammen skaber et fedt mønster, der i den grad vil skabe blikfang på væggen. Reolsystemet fås i sort, grøn, blå, beige, brun og hvid og er fremstillet af MDF.


  Bestil vægreolen her

 4. Elegant reol med messing og glashylder

  Vægreol fra EllenSet hos: BoboOnline på tilbud til 699 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Elegance og eksklusivitet må være nøgleordene, når man skal beskrive denne dekadente vægreol fra svenske RGE. Ellen vægreolen er helt med på tidens trends med dens flotte stel i skinnende messingbelagt metal. Hylderne er desuden fremstillet af glas, hvilket giver et let og feminint udtryk. Det understøttes yderligere af de bløde og afrundede kanter, som sætter prikken over i’et.


  Bestil vægreolen her

 5. Stor vægreol med fra Ib Laursen

  Vægreol fra Ib LaursenSet hos: BoboOnline til 1.449 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Er du på udkig efter en vægreol, der giver masser af plads til opbevaring, er modellen her fra danske Ib Lausen et godt bud. Reolen har hele 12 store rum, hvor der er rigeligt plads til alt fra service til bøger, potteplanter, billeder og meget mere. Hvis du ikke ønsker at hænge reolen op på væggen, kan den også stilles på gulvet og eksempelvis bruges som rumdeler. Reolen er uden bagplade, så der er kig til væggen, som reolen står op ad. Den er fremstillet af hvidlakeret træ, hvilket sikrer en høj kvalitet.


  Bestil vægreolen her

 

 1. Skulpturel bogreol i eg

  Bogreal fra SeafordSet hos: BoboOnline til 1.099 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Med reolen her får du nærmest en skulptur ind i hjemmet. Den store reol er oplagt at bruge som bogreol i stuen, gæsteværelset eller kontoret, hvor den vil pynte og skabe blikfang. Reolen skiller sig ud med sit unikke design med hylder og rum i specielle former. Selve stellet er lavet af sortlakeret metal, mens hylderne er udført i egetræ, som er holdt i sin naturlige farve, så træet virkeligt kommer til sin ret.


  Bestil vægreolen her

 2. Landlig bogreol med skuffer og hylder

  Vægreol fra NovasoloSet hos: ES Furniture til 4.895 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Der er noget landligt idyl og fransk romantik over bogreolen her fra Novasolo. Det flotte hvidlakerede mahogni har de smukteste udskårne detaljer, som giver et feminint og dekadent udtryk. Udover at være flot at se på er møblet også praktisk. Forneden er reolen udstyret med to skuffer, mens der foroven er fire hylder med god plads til dine favoritbøger.


  Bestil vægreolen her


 3. Romantisk bogreol i hvidlakeret mahogni

  Vægreol fra NovasoloSet hos: ES Furniture til 4.549 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Bogreolen her ligner den forrige på mange måder. Igen får du den landlige og romantiske stil, som oser af femininitet og ikke mindst kvalitet. Forskellen er dog, at modellen her er en hel del bredere, hvilket giver endnu mere plads til alle dine bøger. Møblet har 16 rum i forskellige størrelser samt en smart skuffe forneden. Den er fremstillet af hvidlakeret mahogni.


  Bestil vægreolen her

 4. Stor hvid vægreol i mahogni

  Vægreol fra NovasoloSet hos: ES Furniture til 11.149 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Er du på jagt efter en smuk og funktionel reol, der giver plads til det hele, har vi her fundet en vinder. Modellen fra Novasolo er enormt rummeligt, så du kan få plads til alt fra vinglas til skåle, vaser, bøger, magasiner, planter og meget mere. Det flotte møbel er udstyret med 10 hylder, og forneden finder du to store skabe med dobbeltlåger, hvor du kan opbevare alt det, som du ikke vil have stående fremme. Reolen er fremstillet af hvidlakeret mahogni og er fuld af fint udskårne detaljer, der tilfører et strejf af romantik til hjemmet.


  Bestil vægreolen her

 5. Vægreol i guld med indbygget spejl fra Nordal

  Vægreol fra NordalSet hos: Unoliving til 2.249 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Der er elegance for alle pengene med den moderne vægreol her fra danske Nordal. Reolen er nemlig udført i guldlakeret metal, hvilket giver et luksuriøst og lidt anderledes møbel, der uden tvivl vil pifte boligen op. Reolen består af flere rum i unikke former, og i et af rummene finder du endda et indbygget spejl, så du altid lige kan rette håret eller læbestiften. Reol vil gøre sig godt både i stuen, entreen og på badeværelset.


  Bestil vægreolen her

 6. Rustik bogreol i vintagelook fra Dutchbone

  Vægreol fra DutchboneSet hos: Unoliving til 2.495 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Hollandske Dutchbone er kendt for at fremstille rustikke og moderne møbler med masser af kant og attitude. Det gælder også for bogreolen her, som har et unikt vintagelook. Rammen omkring reolen er lavet af massivt grantræ med en rustik finish, som giver møblet den særprægede patina. De mange rum indeni i forskellige størrelser er lavet af MDF. Mellem rækkerne af hylder er der desuden etiketholderne, så du kan notere ned, hvad de hver især rummer.


  Bestil vægreolen her

 7. Stilren vægreol fra Temahome

  Vægreol fra TemahomeSet hos: Unoliving til 979 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Er du til rene linjer og stilrent design, går du ikke galt i byen med vægreolen her fra Temahome. Den dekorative reol har tre opdelte rum på nederste hylde, hvor der både er plads til bøger og nipsting. Hyldernes facader er holdt i den naturlige træfarve, mens resten af møblet er sort, hvilket skaber en fin kontrast. Du har desuden mulighed for at udvide reolen med flere reoler fra samme serie, hvis du har brug for mere plads.


  Bestil vægreolen her

 8. Minimalist vægreol fra Temahome

  Vægreol fra TemahomeSet hos: Unoliving til 979 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Er du vild med den overstående vægreol, vil du sikkert også elske modellen her. Det er nemlig den helt samme reol fra Temahome. Forskellen er blot, at reolen her er udført i hvidlakeret komposittræ, som giver et mere lyst og nordisk look. Her finder du ligeledes en hylde med tre rum, hvor facaderne er naturfarvede, hvilket skaber den fine kontrast til det hvide. Den stilrene reol er designet af Nádia Soares og kan holde til en belastning på op til 7 kg.


  Bestil vægreolen her

 9. Stige-reol I fyrretræ fra Karup

  Vægreol fra KarupSet hos: Unoliving til 1.199 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  Er du på udkig efter klassisk og lækkert dansk design, der lægger vægt på gode naturmaterialer, er vægreolen her fra Karup et godt valg. Den unikke reol er nærmest udformet som en stige, der kan lænes op ad væggen, og som kan rumme alle de genstande, du gerne vil dekorere boligen med. Øverst er der hylder, mens du forneden finder endnu et praktisk rum. Den smukke reol er utrolig slidstærk, da den er lavet af fyrretræ, som har fået lov til at komme til sin fulde ret, da det kun er behandlet med et tyndt lag lak.


  Bestil vægreolen her

 10. Opdateret klassiker fra ABC-reoler

  Vægreol fra ABCSet hos: Unoliving til 12.702 kr.

  Derfor anbefaler vi denne vægreol:
  De fleste danske hjem har gennem tidens løb været udstyret med en klassisk ABC-reol. Brandet har dog også fulgt med tiden og opdateret sin stil, så de nu også laver reolsystemer med lækre og moderne detaljer. Det smarte ved reolen her er, at du selv kan designe den efter dine egne ønsker. Du kan selv vælge, hvor der skal være åbne rum, og hvor der skal være skuffer eller låger. Du kan ligeledes vælge mellem forskellige dybder. Reolen fremstår flot og enkel på grund af den lyse egefiner, der passer godt ind i den nordiske indretningsstil.


  Bestil vægreolen her

Indretning med vægreol

Indretning med dine yndlingsbøger, vaser, planter, billeder og pyntegenstande fra diverse rejser kan virkeligt komme til sin ret, hvis du placerer dem på smukke og moderne reoler på væggen. Brug vægreoler og bogreoler gennem hele boligen til at få noget af din opbevaring op i højden, så du sparer gulvplads og dermed også kvadratmeter. Boligtilbehøret er nemlig anvendeligt i alle rum lige fra stuen til køkkenet, kontoret, børneværelset, entreen og soveværelset.  Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Indret dig med en eller flere af de fine bogreoler og vægreoler og spred stemning, hygge og personlighed i hjemmet.

Vægreol

Anmeld

Skriv en kommentar

four × one =