Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Vælg lagerreoler og få en mere solid og holdbar reolløsning

lagerreoler

lagerreoler-funktionelleReoler i skuret eller værkstedet skal kunne holde til at bære mange tunge emner, men hvordan finder du lige de rette reoler, hvor kvaliteten er helt i top? Det har vi her samlet nogle gode råd til

Mangler du reoler til værkstedet eller skuret, vil du nok typisk gå efter en af de løsninger, du kan finde i dit lokale byggemarked. Det er dog ikke altid den bedste løsning, da kvaliteten ikke nødvendigvis er i top, fordi der ofte her er fokus på at tilbyde lave priser. Derfor bør du overveje at vælge en mere holdbar løsning, så du kan have glæde af dine reoler i mange år frem. Vi giver dig her tips til, hvilke typer reoler du bør gå efter.

Undgå byggemarkedernes mindre holdbare reoler

Generelt når der skal nyt inventar ind i skuret eller værkstedet, vælger de fleste først og fremmest at undersøge udvalget hos de forskellige byggemarkeder. Her er udvalget uden tvivl også rigtig stort, og priserne er attraktive, men kvaliteten er ikke altid helt i toppen.

Du kan hurtigt ende med en løsning, der ikke er så holdbar og dermed ikke holder i så mange år, som man ellers havde håbet på. Derfor er de lave priser ikke så attraktive mere, da man i stedet er interesseret i en løsning med en lang levetid, så reolerne ikke skal udskiftes flere gange, og man ender med en langt dyrere løsning end først planlagt.

Få mere for pengene med en alternativ løsning

I stedet for den klassiske løsning fra byggemarkedet kan du gå efter en alternativ løsning og vælge reoler, der ellers primært er fremstillet til virksomheder. Et godt valg her er at gå efter de solide lagerreoler, der har en yderst høj bæreevne.

Lagerreoler er, hvad navnet også antyder, reoler, der er fremstillet som inventar til et lager. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at lagereolerne er solide og robuste, så de både kan bære mange forskellige ting, men også meget tunge ting. Det er især en fordel, når du skal bruge dem i skuret eller værkstedet, hvor det ofte er værktøj og diverse maskiner, man gerne vil opbevare.

Optimér dine opbevaringsmuligheder

Med lagerreoler til opbevaring kan du få plads til rigtig mange ting, og du kan samtidig optimere dine opbevaringsmuligheder markant ved at udnytte al pladsen på de massive hylder. De brede og robuste hylder kan rumme markant mere end de almindelige reoler fra byggemarkederne kan.

Ved at optimere din opbevaring kan du samtidig effektivisere dit arbejde i skuret eller værkstedet. Gør det endnu mere overskueligt ved at inddele dit værktøj og andre ting og sager i forskellige kasser, du kan placere på lagerreolerne, så du nemt kan finde frem til lige netop det, du skal bruge. Det sikrer, at du nemt kan holde orden og få plads til endnu flere praktiske redskaber.

Gør det lettere for dig selv ved at sætte mærkater på de forskellige kasser, så du ved nøjagtigt, hvad du kan finde i kasserne, og dermed kan undgå en masse spildtid på at lede efter det. Det giver et helt simpelt overblik, hvis dine lagerreoler blot er fyldt op med kasser og diverse maskiner fremfor en hel masse forskellige små og store ting, der ikke er sat i system.

Med lagerreoler vil du hurtigt opleve, at du har fået en løsning, der giver dig de bedste opbevaringsmuligheder og hjælper dig med at holde orden på en simpel og effektiv måde. Gå derfor efter den alternative løsning, som du får langt mere effekt af på længere sigt end de mindre holdbare og billige løsninger.

Anmeld

Skriv en kommentar

fifteen + 14 =