Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Streaming

Viaplay Rabatkode – Prøv gratis

se viaplay gratis og til en god priis efterfølgende

viaplay gratis

Kan du godt lide at se realityshows, men hader, at du hele tiden bliver afbrudt af reklamepauser? Så er Viasatpakken noget for dig. Her kan du se alle TV3’s realityshows når det passer dig, helt uden reklamer. Derudover kan du også se disse realityshows før de bliver vist på TV3 kanalerne. Hvis du samtidigt elsker sport, og specielt fodbold, så vil den store pakke også være en fornuftig investering. Her kan du følge alle Premierleauge Champions League og superligakampe live, samt et bredt udvalg af film der henvender sig til flere målgrupper med forskellige interesser.

 

Prøv Viaplay gratis her

ViaPlay pris

ViaPlay tilbyder 2 forskellige pakker.

 1. Den første pakke koster 89,- pr. måned. Der kan du se alle Viasats egne programmer, samt serier der bliver vist på TV3.
 2. Sportspakken koster 269,- pr. måned og giver alt det der er i den første pakke plus deres enorme sportspakke.

 Viaplay rabatkode

Det er i øjeblikket ikke nødvendigt med en viaplay rabatkode.

ViaPlay enheder

 • iPhone
 • Android telefoner
 • Chromecast
 • Apple TV
 • Spillekonsoller
 • iPad
 • SmartTV

ViaPlay tilbyder de programmer, som normalt kan ses på TV3, TV3+ og TV3 puls. Det vil sige, at de har mange realityshows som f.eks. Sommer i Sunny Beach, Divaer i Junglen, Fristet, Familien på Brygen og Paradise Hotel. Af serier kan du blandt andet se Two and a Half Men, How I Met Your Mother, Once Upon a Time, Weeds, Bones, Desperate Housewives, Friends, Spartacus, The Hills, Greek, Supernatural, Mad Men og mange flere.

12 serier og realityshow du kan se på Viaplay gratis (første måned)

Californication

Californication

Genrer: Komedie og drama

Californication havde debut d. 13 august 2007 og har i dag fem sæsoner, og er instrueret af  Tom Kapinos. Serien følger den talentfulde forfatter, Hank Moody. Han er flyttet til Californien sammen med sin datter Becca Moody og on/off kæreste Karen. Sammen har Karen og Hank deres datter og en stor fortid, men Hanks trang til kvinder og druk gør livet i Californien yderst kompliceret for ham selv og sine nærmeste. De to andre hovedpersoner i serien er det skilte ægtepar Charlie og Marcy Runkle, som er nære venner med Hank og Karen. Charlie Runkle er Hanks bedste ven og agent. Makkerparrets allerstørste problem er, at de ikke altid formår at adskille fornøjelse fra forretning.

Californication har vundet en Emmy Award og en Golden Globe Award.

I Danmark vises serien på TV2 Zulu og viaplay gratis første måned.

Hovedpersoner i Californication

 • David Duchovny – Hank Moody
 • Nathashca McElhone – Karen
 • Madeleine Martin – Becca Moody
 • Evan Handler – Charlie Runkle
 • Pamela Adlon – Marcy Runkle

Kommentar

Hvis man tilhører de lidt mere sarte sjæle, så skal man ikke se Californication. Hank Moodys liv virker på overfladen som en stor fest med druk, stoffer og er sammen med utallige kvinder. Men forfatteren kæmper med sine indre dæmoner. Han formår ikke at være den far til sin datter som han virkelig ønsker, og selvom han stifter bekendtskab med mange kvinder, så er det stadig Karen han elsker. Californication har fået gode anmeldelser og vundet mange priser, og har det hele. Den underholder på et højt plan, og man sidder tit og griner højlydt, men samtidigt viser den også tømmermændene bag den vilde livsstil.

Gossip Girl

Gossip Girl

Genre: Drama

Fakta om Gossip Girl

Gossip Girl er en amerikansk ungdomsserie, der er baseret på en række bøger under samme navn, skrevet af Cecily Von Ziegesar. Det var først meningen at Gossip Girl skulle være en spillefilm frem for en serie, og med Lindsay Lohan i hovedrollen. Projektet blev dog aldrig til noget, og derfor tog Josh Schwart og Stephanie Savage over, der også har produceret en anden populær amerikansk ungdomsserie, nemlig Orange County. Første afsnit af Gossip Girl blev vist d. 19 september 2001, og kørte frem til d. 17 december 2012, og bestod af i alt 121 afsnit.

Man følger en gruppe mennesker på en dyr privatskole, hvor cyberspacestemmen ved navn Gossip Girl tager en med rundt i krogene. Dramaerne kan opstå ligeså let som et fingerknips eller rettere ved at trykke ”send” på sin mobil. De opstår både blandt de privilegerede teenagere, men også hjemme hos familierne. Serien handler om en række privilegerede teenagere der går på en privatskole på Manhattan, New York. Hele historien bliver fortalt af en cyperspace forfatter, der går under aliaset ”Gossip Girl”. Stedet er New York, Manhatten, Upper East Side hvor de unge teenagere til dagligt går på privat skole.

I Danmark vises serien på Kanal 4 men du finder den også på Viaplay gratis

Hovedpersoner i Gossip Girl

 • Blake Lively – Serena van der Woodsen
 • Leighton Meester – Blair Warldorf
 • Penn Badgley – Dan Humphrey
 • Chace Crawford – Nate Archibald
 • Ed Westwick – Chuck Bass
 • Kelly Rutherford – Lily van der Woodsen
 • Matthew Settle –Rufus Humphrey
 • Kristen Bell – Gossip Girl

Kommentar

Gossip Girl er en dragende serie, der tager alle pigers tanker tilbage til teenageårene på gymnasiet. Et sted, hvor alt er muligt, alt kan ske, og meget skal opleves for første gang. Konflikterne er realistiske og netop dette element gør Gossip Girl spændende. Ens egen moral bliver udfordret undervejs, idet man både kan sætte sig i de rige og de knapt så velhavendes sted.Hvert afsnit byder på nye historier og nye dramaer. Hvis du er typen der er sikker på at have sin moral på det rette sted bør du se Gossip Girl. Serien tager dig med på en rejse fyldt med både konflikter og problematikker, men også lykke og dage man ville ønske der ingen ende havde. Allerede fra det første afsnit vil din moral blive udfordret idet du vil føle en sympati med seriens personer. Man drages fordi man kan sætte sig i personerne sted, velhavende som knapt så velhavende. Man venter i spænding på at se, hvordan de ender med at udvikle sig imens de bliver ældre.

Friends

Friends

Genrer: Komedie og romantik 

Fakta om Friends

Friends (Venner) er en amerikansk sitcomserie, der havde præmiere d. 22 september 1994. Serien indeholder i alt 10 sæsoner, og sidste afsnit blev sendt d. 6 maj år 2004. Friends blev skab af David Crane og Marta Kauffman i samarbejde med Warner Bros. Television. Kauffman og Crane ville først have at serien skulle hedde ”Insomnia Cafe” (Søvnløs Café.) NBC der skulle producere serien, var dog ikke begejstret for navnet og fik det i første omgang ændret til ”Friends Like Us” (Venner som os.) Til sidst kom serien dog til at hedde Friends, som vi alle kender den som i dag.

Friends handler om seks venner der til dagligt lever i New York. Det meste af tiden tilbringer de enten i én af deres to lejligheder der ligger overfor hinanden, eller nede i Cafeen lige nedenunder,  der hedder Central Perk, hvor de er stamkunder.

I Danmark vises serien på TV2 og TV2 Zulu, men du finder den også gratis på Viaplay.

Hovedpersoner i Friends

Kommentar

Friends er iblandt de mest populære tv-serier nogensinde, og er set af alle slags folkefærd verden rundt. Med over 200 afsnit, kan serien ses igen og igen (noget TV2 drager stor fordel af!) og stadig være sjov og underholdende. På trods af, at det snart er 19 år siden at de første afsnit udkom, besidder serien og dets karakterer så stor en originalitet, at serien er tidsløs. Friends er garanteret ligeså populær om 10 år, som den er i dag. Er du én af de få som ikke har set Friends, og kan du godt lide at grine, så kom i gang med Viaplay gratis!

Greys Anatomy

Grey’s Anatomy

Genrer: Drama og Romantik

Fakta om Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy (Greys Hvide Verden) er en amerikansk dramaserie, der er produceret af ABC (American Broadcasting Company). Serien havde premiere d. 27 marts 2005, og tager udgangspunkt i livet på det fiktive Seattle Grace Mercy West Hospital i Seattle, Washington. Serien er i gang med sin 9 sæson, og har modtaget et hav af priser, deriblandt 2 Golden Globes, der må siges at være den mest prestigefyldte award at få for en tv serie.

I Danmark vises Grey’s Anatomy på Kanal 4.

Hovedpersoner i Grey’s Anatomi

Kommentar

Greys hvide verden er en dejlig serie, som du må se, hvis du kan lide drama og romantik. Det er her, du følger Meredith, hendes skøre veninde Christina, betagelsen af McDreamy & McSteamy og de andre skønne hovedpersoner, når de hver dag på arbejdet skal løse usansynlige sygdomsgåder samt privatlivets svære udfordringer. Det er en dejlig feel good serie, hvor man bliver ked af det, når lægerne har det svært, og man bliver rigtig glad, når det går dem godt.

 

How I met your mother

How I met your mother

Genrer: Komedie og romantik

Den amerikanske sitcomserie havde præmiere d. 19 september 2005 og er nu i gang med dens ottende sæson. Serien er produceret af CBS og kan ses på Viaplay gratis. De to instruktører bag serien, Craig Thomas og Carter Bay kender hinanden helt tilbage fra deres tid i college. Der var  de ligesom Ted og Marhsall værelseskammerater, og har tidligere udtalt at dele af serien er inspireret af episoder der er sket i deres eget liv. Serien foregår i år 2030 hvor Ted Mosby fortæller sine to børn om, hvordan han mødte deres mor. De andre hovedpersoner i serien er  den godtroende advokat Marshall Eriksen, Marshalls kone og børnehavelærer Lily Aldrin, den canadiske journalist Robin Scherbatsky og sidst men ikke mindst den kvindebesatte Barny Stinson.

Serien er blevet nomineret til syv Emmy Awards og har vundet seks af dem. I år 2012 vandt serien People’s Choice award, samt Neil Patrick Harris (Barney Stinson) vandt rollen for den bedste mandlige komedie skuespiller.

I Danmark bliver serien vist på TV3 og du kan se serien på Viaplay gratis

Hovedpersoner i How I met your mother

 • Josh Radnor – Ted Mosby
 • Jason Segel – Marshall Eriksen
 • Cobie Smulders – Robin Scherbatsky
 • Neil Patrick Harris – Barney Stinson
 • Alyson Hannigan – Lily Aldrin
 • Big Saget – Ted Mosby (fortæller)

Kommentar

How I met your mother er et must see for alle komdiefans. Hvis du syntes at Friends var en fed serie, så er der også en rigtig god chance for, at du ville kunne lide How I met your mother! Serien foregår i New York hvor de fem venner oftest befinder sig enten i Ted og Marhsalls lejlighed, eller lige nedenunder i deres stambar der hedder MaClaren’s pub. Serien indeholder så mange sjove input og dets karakterer passer så godt til hinanden, at man hele tiden bliver underholdt.

Hvis du er til romantik og højt humør, så vil vi bestemt anbefale at se How I met your mother på Viaplay helt gratis.

Mad Men

Mad Men

Genre: Drama

Fakta om Mad Men

Mad Men er en amerikansk dramaserie som havde premiere i USA d. 19 juli, 2007.  Serien er produceret og skabt af Matthew Weiner, og handler om et reklamefirma i New York tilbage i 1960’erne. Seriens hovedperson er det succesfulde reklamemand, Don Draper, som arbejder som kreativ direktør hos reklamefirmaet, Sterling Cooper. Senere hen bliver Don Draper medstifter af Sterling Cooper Draper Pryce. Serien følger hovedpersonen, der forsøger at håndtere sin tidskrævende og udfordrende karriere, og livet en overhalingsbanen med druk, cigaretter og utroskab. Samtidigt har han også en kone og et barn at komme hjem til, og det er ikke altid let, at få det hele til at passe sammen for Don Draper.

Mad Men har modtaget stor ros for sin autentiske fremtræden og spændende manuskript. Serien skildrer også den udprægede fremmedfjendtlighed, homofobi, sexisme og racisme der prægede USA tilbage i 60’erne.

Mad Men kan ses med gratis Viaplay

Hovedpersoner i Mad Men

 • Jon Hamm – Don Draper
 • Elisabeth Moss – Peggy Olsen
 • Vincent Kartheiser – Pete Cambell
 • January  Jones – Betty Draper
 • Christina Hendrick – Joan Harris
 • Aaron Staton – Ken Cosgrove
 • Rich Sommer – Harry Crane
 • John Slettery – Roger Sterling
 • Kiernan Shipka – Sally Draper
 • Robert Morse – Bertram Cooper

Trailer

Modern Family

Modern Family

Genre: Komedie

Fakta om Modern Family

Modern family er filmet som en mockumentar, idet det fiktive personer nogle gange taler direkte til kameraet. Serien er skabt af Christopher Lloyd og Steven Levitan og blev vist for første gang d. 23 september på den amerikanske kanal, ABC. Historierne skulle eftersigende være baseret ud fra instruktørernes oplevelser fra deres egne familier. Serien har i sin tid vundet en række priser, blandt andet en Emmy award i kategorierne Outstanding Comedy Series og Outstanding supporting Actor in a Comedy Series. Priserne blev vundet af Ty Burrel i rollen som Phil Dunphy og Eric Stonestreet i rollen som Cameron Tucker. Den amerikanske præsident Barak Obama har også udtalt, at han elsker at se Modern Familiy sammen med sin egen familie.
I Modern Family følger man en farfar (Jay Pritchett) der er blevet fraskilt fra sin kone, men nu er blevet gift igen med en ung og smuk colombiansk kvinde (Gloria Delgado-Pritchett). Hun har en søn fra et tidligere ægteskab (Manny Delgado), og de tre bor nu sammen. Jay Pritchett har selv to børn fra sit tidligere ægteskab, den ene er sønnen, Mitchell Pritchett. Mitchell Pricthett er bøsse og lever til dagligt sammen med sin partner, Cameron Tucker. Sammen har de adopteret en pige fra Vietnam, som de døber Lilly. Den anden er Jay Pritchetts datter, Claire Dunphy. Hun er nu gift med Phil Dunphy, og sammen har de tre børn der hedder Luke, Haley og Alex Dunphy.

Du kan se Modern family på Viaplay gratis første måned.

Hovedpersoner i Modern Family

 • Ed O’Neil – Jay Pritchett
 • Sofía Vergara – Gloria Delgado-Pritchett
 • Ty Burrell – Phil Dunphy
 • Jesse Tyler Ferguson – Mitchell Pritchett
 • Eric Stonestreet – Cameron Tucker
 • Julie Bowen – Claire Dunphy
 • Rico Rodriguez – Manny Delgado
 • Nolan Gould – Luke Dunphy
 • Sarah Hyland – Haley Dunphy
 • Ariel Winter – Alex Dunphy

Kommentar

Det er om den ældre mand med lommen fuld af penge, der har udskiftet moderen til sine børn med en colombiansk skønhed. Man skulle tro, at det hele kører på skinner for ham, men han har en søn hvis seksuelle orientering er meget svær for ham at acceptere. Samtidigt har hans datter også formået at finde en ægtemand, der mildest talt går ham på nerverne. Instruktørerne har taget alle stereotyperne og har puttet dem ind i én stor familie, og resultatet er glimrende. Modern Family formår at gøre selv de mest kedelige hverdagshændelser underholdene ved hjælp af deres karakteristiske personligheder. Tror du, at din onkel er mærkelig, eller at din far kan være pinlig overfor dine venner, så tro om igen. Tænd for Modern Family, og du vil se, hvor ekstremt det kan blive.

New Girl

New Girl

Genre: Komedie

Fakta om New Girl

Den amerikanske sitcomserier havde premiere på Fox d. 20 september 2011. Responsen på serien var så god, at Fox allerede efter to afsnit besluttede sig for at tilføje 11 ekstra afsnit i den første sæson, så der kom 24 afsnit frem for 13 som først var meningen. New Girl er skabt af Elizabeth Meriwether, og handler om Jess som er en ung og lidt speciel lærer, der lige har slået op med sin kæreste da han var hende utro. Derfor flytter hun ind i en lejlighed, som hun kommer til at dele med tre singlefyrer. Fyrene har en lidt spøjs opførsel, men de støtter hende da – for det meste.

Hovedpersoner i New Girl

 • Zooey Deschanel – Jess
 • Max Greenfield – Schmidt
 • Hannah Simone – Cece
 • Lamorne Morris – Winston Bishop
 • Jake Johnson – Nick Miller

Paradise hotel

Paradise hotel

Genrer: Reality

Paradise Hotel blev for første gang vist i USA i år 2003. Realityshowet kom til Danmark i år 2005, og har siden hen løbet over skærmen hvert år.
Showet foregår på et luksuriøst hotel i Mexico, hvor en række singler skal bo sammen. Antallet af spillere er ligeligt fordelt imellem mænd og kvinder. Dog er der altid én person i overtal, som skal bo på singleværelset. Hver uge skal deltagerne ud i en parceremoni. Ved parceremonien skiftes fyrene og pigerne til at stå for skud, således den ene uge skal en pige vælge en fyr, og omvendt næste uge. Ugen efter kommer der et antal nye deltagere ind, så der igen kan blive skabt ulighed blandt kønnene.

Kommentar

Hvis du efter en lang dag, enten i skole eller på arbejde bare trænger til at hvile hjernemusklerne lidt, så er Paradise Hotel lige noget for dig! Reality-programmet har det hele. Alt fra druk, sex, romance og intriger iblandt deltagerne. Der er kamera overalt på hotellet, som følger deltagerne 24 timer i døgnet, og derfor er man som seer sikker på, at man altid får det bedste med. Se paradise hotel nyeste sæson på viaplay gratis.

Paradise Hall of Fame

 • Amalie – sæson 6
 • Ulven Peter – sæson 6
 • Mads Gleager – sæson 4 og 5
 • Susan K –
 • Jon – sæson 5
 • Pernille – sæson 7
 • Tammie – sæson 6
 • Rikke – sæson 3
Prison Break

Prison Break

Genre: Drama

Fakta om Prison Break

Prison Break havde premiere d. 29 august 2005 på Fox Broadcasting Company og blev skabt af Paul Scheuring. Serien blev for første gang vist i Danmark d 26 marts 2006. Fox afslog ideen til serien tilbage i 2003, da de ikke så nogle muligheder for en serie der kunne vare længere end én sæson. Da Prison Break så alligevel efter to år blev produceret, var det kun meningen at første sæson skulle have 13 afsnit, men på grund af den store interesse der var omkring serien blev der tilføjet yderligere 9 afsnit i den første sæson.
Prison Break handler om to brødre, hvoraf den ene fejlagtigt er blevet dømt skyldig i et mord og skal derefter straffes med døden. Den anden er et geni, som begår et bankrøveri af én simpel årsag; Han vil indsættes i det samme fængsel som sin bror, så han kan få ham ud derfra inden det er for sent.

Se prison break på viaplay gratis.

Hovedpersoner i Prison Break

 • Dominic Purcell – Lincoln Burrows
 • Wentworht Miller – Michael Scofield
 • Amauray Nolasco – Fernando Sucre
 • Robert Knepper – Theodore ”T-Bag” Bagwell
 • Sarah Wayne Callies – Dr. Sara Tancredi
 • Wade Williams – Brad Bellick
 • William Ficthner – Alex Mahone
 • Paul Adelstein – Paul Kellerman
 • Marshall Allman – LJ Burrows

Kommentar

Prison Break er en utrolig gennemtænkt serie, og man kan ikke andet end blive en lillesmule imponeret over Michael Scofields meget omfattende plan, om at få sin bror ud fra fængslet. Prison Break foregår i første sæson inde i et fængsel, men den viser også hvor meget korruption der er på den anden side af tremmerne,  og hvor langt folk er villig til at gå på andres bekostning for at få succes. Man føler virkelig med de to brødre, der kæmper en uretfærdig, men også tapper kamp imod de højere magter. Dette giver serien en ekstra dimension, som bestemt gør den er værd at se.

Se trailer

Sommer i Sunny Beach

Sommer i Sunny Beach

Genre: Reality

Sunny Beach er en by, der ligger i Bulgarien, som hver sommer forvandles til et sted, hvor tusindevis af unge mennesker vælge at holde deres ferier. Stedet er specielt kendt for dets mange diskoteker og muligheder for at slå sig løs. Feriestedet er blevet populært for unge danskere, og derfor er der blevet åbnet et dansk Diskotek i byen. Diskoteket hedder ”Den Glade Viking”, og er kendt for dets mange danskere, og deres vilde fester.
TV3 har lavet et program ud af det, hvor man følger en række unge mennesker dernede, der både er dernede for at arbejde og for at holde ferie. Én ting har de dog alle til fælles – de elsker fest og farver, og når de kommer ned i sydens varme, bliver der ikke holdt igen.

Prøv viaplay gratis og se Sommer i Sunny Beach.

Hovedpersoner

 • Flotte fyr
 • Olsen
 • Action-Pierre
 • Peter
 • Anders ”Buk”
 • Casper
 • Malene
 • Nicklas
 • Carina
 • Trine
 • Line
 • Jonas
 • Johnni
 • Anders

Kommentar

Hører du til iblandt dem, der selv elsker at gå i byen og gerne drikker dig i hegnet, så skal du se Sommer i Sunny Beach. For det er nemlig dét, de foretager sig. Selvfølgelig arbejder størstedelen af dem også, men det ses tydeligt at den største grund til at de er dernede, er fordi at stedet er et paradis for festaber. Sommer i Sunny Beach har forarget mange mennesker, og det er da heller ikke alt der vises, der er tilladt for børn. TV3 skal dog roses for at filme og producere programmet så hudløst ærligt, at man ved bare at se én enkelt udsendelse har en fornemmelse af, hvor vildt det er dernede. Man ser og hører om alt fra hvor mange Barcardi Breezers de har drukket, til hvor mange sexpartnere de har haft under deres ophold dernede. Går du selv og ”drømmer” om at komme til Sunny Beach, eller har du måske børn der har ytret et ønske om at komme afsted, så gør dig selv en tjeneste; Se programmet først gratis på viaplay!

The Walking Dead

The Walking Dead

Genre: Drama og horror

Fakta om The Walking Dead

The Walking Dead er en amerikansk produceret tv serie, skabt af Frank Darabont. Serien er baseret på en tegneserie, under samme navn, lavet af Robert Kirkman, Tony Moore og Charlie Adlard. The Walking Dead havde premiere d. 31 oktober 2010 og handler om Rick Grimes (Andrew Lincoln) der arbejder som sherif. Serien starter med at Rick Grimes vågner op fra et koma, til en verden der pludselig er blevet domineret af menneskeædende zombier. Han beslutter sig for at finde sin familie, og på vejen møder han andre mennesker der ligesom ham, forsøger at overleve kampen imod de menneskeædende zombier.

Serien er blevet rigtig godt modtaget, og er blandt andet også blevet nomineret til flere Golden Globes.

I Danmark kan The Walking Dead ses på blandt andet Viaplay gratis i en måned

Hovedpersoner i The Walking Dead

 • Andrew Lincoln – Rick Grimes
 • Sarah Wayne Callies – Lori Grimes
 • Laurie Holden – Andrea
 • Steven Yeun – Glenn Rhee
 • Chandler Riggs – Carl Grimes
 • Norman Reedus – Daryl Dixon
 • Melissa McBride – Carol Peletier
 • Lauren Cohan – Maggie Greene
 • Scott Wilson – Hershel Greene

Læs også om: Outlander bøger, Dan Brown bøger, Jo Nesbø bøger, Harry Potter bøger, Ken Follett bøger,  Lær fransk med lydbog, Wype magasiner, Nye bøger, Lydbøger til børn, Storytel guide, Mofibo gratis

5 kommentarer

Skriv en kommentar

1 × one =