Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler Streaming

7 Viaplay Serier som er TOP Rated ⭐

Viaplay

Er du en rigtig serienørd? Så er du ikke alene. Tv-serier stormer frem og er snart lige så, hvis ikke mere, populære som film.

Herhjemme er Viaplay en af de største streamingtjenester for serier. Her er du garanteret at finde det bedste af det bedste. Og det er let som en leg at gå til. Du opretter blot en bruger, og så kan du streame alt det, du vil for en fast månedlig pris. Der kommer dog konstant nye serier til det i forvejen store udvalg. Det kan gøre det svært at finde ud af, hvad du skal kaste dig over. Derfor har vi her samlet syv serier hos Viaplay, som vi i den grad kan anbefale. Fælles for dem alle er nemlig, at de er top rated hos verdens største tv- og filmdatabase IMDb. Du kan altså være sikker på, at du sætter dig til at se noget, der har fået et kvalitetsstempel, du kan stole på.

📺 1. Fargo

Viaplay Fargo

Fargo er en antologi-serie i genrene sort komedie og krimi. Serien er en bearbejdelse af filmen af samme navn, som Coen-brødrene vandt en Oscar for tilbage i 1996. Karaktererne er nye, men problemstillingerne og tonen er den samme, som mange seere kender og elsker. I serien befinder vi os i 2006 i Minnesota i den lille by Bemidji. Her følger vi forsikringssælgeren Lester Nygaard, som ved et tilfælde møder lejemorderen Lorne Molvo. Det vikler ham ind i en farlig plan, der kan blive skæbnesvanger.

⭐Score på IMDB: 9.0

Videre til Viaplay

 

 

📺 2. Seinfeld

Viaplay Seinfeld

Hvem elsker ikke en god gammeldags komedieserie med dåselatter i baggrunden, som man bare kan koble helt af til? Inden for den genre er Seinfeld kongen over dem alle. Det er komikeren Jerry Seinfeld, der står bag den prisbelønnede serie, der storhittede gennem 90’erne. Her følger vi hverdagslivet på godt og ondt for Seinfeld og vennerne George, Elaine og Kramer. De er alle i 30’erne, bor i New York og har ofte lidt rod i tilværelsen til stor morskab for publikum.

⭐ Score på IMDB: 8.9

Videre til Viaplay

 

 

📺 3. Atlanta

Viaplay Atlanta

Skaberen bag denne serie er lidt af et multitalent. Daniel Clover har nemlig selv skrevet serien, mens han også selv spiller hovedrollen. Derudover hitter han som musiker under navnet Childish Gambino. Med Atlanta har han dog virkeligt slået sig fast i serieverden, hvilket allerede har sikret ham to Golden Globes. Musikken er da heller ikke til at komme udenom i Atlanta. Komedieserien handler nemlig om rap-scenen i Atlanta. Her følger vi to fætre, som kæmper for at slå igennem. Det går dog ikke altid helt efter planen.

⭐ Score på IMDB: 8.6

Videre til Viaplay

 

 

📺 4. Mr. Robot

Viaplay Mr. Robot

Hvis du ikke allerede har sat et stykke tape over kameraret på din computer, så er Mr. Robot serien, der får dig til det. Hen følger vi nemlig den yderst talentfulde hacker Elliot Alderson. Om natten hacker han på egen hånd folk, han ikke stoler på. Om dagen arbejder han ironisk nok for et cybersikkerhedsfirma. Inden længe blive den lettere ustabile hacker viklet ind i en stor sag, der har til formål at få et multinationalt firma ned med nakken. Spændingen er høj hele vejen igennem og Rami Malek er sublim i hovedrollen.

⭐ Score på IMDB: 8.6

Videre til Viaplay

 

 

📺 5. Mad Men

Viaplay Mad Men

I serien Mad Men bliver du taget med på en tidsrejse tilbage til 60’ernes USA. Her kommer vi med inden for i reklameverdenen i New York, hvor det bestemt ikke går stille for sig. Vi følger medarbejdernes indbyrdes stridigheder og magtkampe. Samtidig er serien også en skildring af tidens homofobi, sexisme og racisme. Temaer som alkoholisme og utroskab spiller dog også i høj grad ind. Serien har modtaget hele fem Emmy-statuer og to Golden Globes.

⭐ Score på IMDB: 8.6

Videre til Viaplay

 

 

📺 6. Outlander

Viaplay Outlander

Er du vild med historiske fortællinger? Og har du heller ikke noget imod en anelse magi? Så er Outlander serien for dig. Den finder sted i det skotske højland. Her møder vi Claire og Frank Randall, der er på forsinket bryllupsrejse lige efter 2. verdenskrigs afslutning. På en udflugt alene til en mystisk stenhøj, bliver Claire sendt tilbage i tiden til Skotland i 1740’erne. Her falder hun i selskab med en af tidens store klaner, som kæmper mod englænderne for landets selvstændighed. Outlander er dog ikke bare en skildring af historiske begivenheder. Det er også en ægte kærlighedshistorie. Claire forelsker dig nemlig hovedkulds i klansmedlemmet Jamie Fraser.

⭐ Score på IMDB: 8.5

Videre til Viaplay

 

 

📺 7. Community

Viaplay Community

Trænger du til et godt grin? Så kan du passende tænde for komedieserien Community. Her følger vi en noget umage gruppe mennesker. De går alle på det samme community college i Colorado, USA. Hovedkarakteren er advokaten Jeff Winger, som er blevet tvunget tilbage på skolebænken. Han er nemlig blevet opdaget i at have forfalsket sin universitetsuddannelse. Serien er fuld af popkulturelle referencer og sort humor. Det er dog den fantastiske sammensætning af skuespillere, der gør Community til en sikker vinder. Det gælder blandt andet komediegenier som Donald Glover, Chevy Chase, Joel McHale og Ken Jeong.

⭐ Score på IMDB: 8.5

Videre til Viaplay

Anmeld

Skriv en kommentar

14 − seven =