Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
vivus laan

Vivus lån: Gennemgang af låneudbyder

Står du pludselig med en stor uforudset udgift? Mangler du de sidste kroner for at kunne gøre drømmerejsen til virkelighed? Eller har du bare brug for lidt mere luft i økonomien for at få hverdagen til at hænge sammen? Så kan et online lån være løsningen for dig. Her kan du nemlig på få minutter få penge på kontoen. Og modsat i banken slipper du for en masse papirarbejde og spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til.

  • ✅ 50 % rabat i op til 30 dage
  • ✅ 4 ud af 5 stjerner på Trustpilot
  • ✅ Få penge på 1 minut
Detaljer

 

 

Vælg en af Danmarks førende kreditvirksomheder

Vælger du at låne online, bør du stifte bekendtskab med VIVUS.DK. Siden 2012 har virksomheden nemlig udbudt kassekredit til danskere med stor succes. Faktisk er kunderne så tilfredse med lånevirksomheden, at de i dag har mere end 100.000 kunder i Danmark. Dermed er VIVUS.DK hurtigt blevet blandt de førende i Danmark. Det afspejles også med en vurdering på 4 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Det er da også utroligt erfarne folk, der står bag VIVUS.DK. Virksomheden er nemlig en del af den internationale låneudbyder 4Finance ApS, som har 17 afdelinger og millionvis af kunder på verdensplan.


Fordelagtige låneforhold

Men hvorfor skal du så vælge at låne dine penge hos VIVUS.DK? Den største fordel ved låneudbyderen er, at låneprocessen er gjort enkel og smertefri for kunderne. Som ny kunde kan du låne op til 6.000 kroner. Dem kan du låne rentefrit de første 30 dage. Er du tilbagevendende kunde, kan du låne helt op til 12.000 kroner på ingen tid. Når den rentefriperiode ophører, skal du naturligvis betale renter, indtil lånet er indfriet. Her tilbyder VIVUS.DK dog også 50 % rabat i op til 30 dage. Det giver altså rigtig gode forhold for nye lånere. Inde på din profil på VIVUS.DK kan du altid følge med i dit lån og udføre indbetalinger. Du kan også løbende ansøge om at få forhøjet beløbet af dit lån. Du behøver altså ikke søge om det maksimale beløb med det samme. Det kan være en god idé at starte med et mindre beløb. Derefter kan du vurdere, om du har brug for mere råderum eller ej.

Sikker og nem ansøgning

Du låner ved at udfylde en ansøgning online. Her oplyser du, hvor meget du vil låne, din første indbetalingsdato og nogle oplysninger om dig selv. Derefter underskriver du blot med dit NemID. Du får svar på din ansøgning inden for få sekunder. Hvis din ansøgning godkendes, kommer pengene ind på din konto senest dagen efter på hverdage. Er du kunde hos Nordea, kan du have pengene på din konto inden for 30 minutter. Det kræver blot, at du ansøger før kl 17.30. Det bliver altså ikke lettere at låne penge. Det er desuden altid helt uforpligtende at ansøge om kassekredit hos VIVUS.DK. Du forpligter dig først, når du selv underskriver lånekontrakten. Du kan også føle dig i gode hænder hos VIVUS.DK. Virksomheden har nemlig stor fokus på at behandle dine personlige oplysninger fortroligt. Det sikres blandt andet gennem brugen af NemID. Derudover er VIVUS.DK SSL-certificeret. Det sikrer, at al data, der modtages online, bliver krypteret.

Vivus lån: Gennemgang af låneudbyder
5 (100%) 1 Stemmer