Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Hus og have

WhiteAway rabatkode & tilbud – Få ekstra rabat på dine hvidevare

white away rabatkode

Er opvaskemaskinen stået af, trænger du til et mere energivenligt køleskab, eller er du på udgik efter nyt køkkenudstyr til at gøre madlavningen sjovere og mere effektiv? Så er Whiteaway stedet for dig. Her finder du alle de kendte og bedste mærker inden for hårde hvidevarer, køkkenudstyr og meget mere. Vigtigst af alt får du det til fordelagtige priser. Lige nu kan du nemlig indløse deres Whiteaway rabatkode og tilbud. Se dem nedenfor.

Nuværende rabatkoder og tilbud:

Spar
30%
TILBUD

Gælder ikke "Bestseller-pris", i forvejen nedsatte varer, returvarer, ydelser, tilbehør, ydelser eller prisgaranti. 27/3-19.

 

More Less
Udløb: 27-03-2019

Hvorfor skal jeg vælge WhiteAway

Når hvidevarerne skal skiftes, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, da det er en stor udgift i de fleste husholdninger. Derfor er det afgørende som forbruger at undersøge, hvor du finder kvalitetsprodukter, der ikke sprænger budgettet, og her er WhiteAway et oplagt bud. Siden stiftelsen i 2003 er det kun gået fremad for virksomheden, der har vundet indpas i hele Skandinavien ved at sætte konkurrencedygtige priser, hurtig levering og enestående kundeservice i centrum. Det har givet pote, og i dag er de en af de største spillere på markedet for hårde hvidevarer og andre husholdningsartikler.  Med den unikke rabatkode whiteaway, finder du ikke dit næste køleskab, komfur eller blender billigere noget andet sted.

Hvilket udvalg af mærker finder jeg hos WhiteAway

Uanset om du er på udkig efter en støvsuger, en ny ovn eller, en grill eller et strygejern, så finder du de bedste mærker til de billigste priser på WhiteAways webshop. Her er udvalget langt større end hos mange af de andre danske konkurrenter på markedet som eksempelvis Skousen. Virksomheden sætter en ære i konstant at have fingeren på pulsen og opdaterer jævnligt deres side med nye produkter og mærker, så kunderne altid finder lige det, som de søger. Selvom WhiteAway ofte forbindes med salg af hårde hvidevarer, er sortimentet langt større end det. Her finder du nemlig også alt inden for både køkkenudstyr, personlig pleje, hus og have og meget mere. Man går altså aldrig forgæves hos WhiteAway.

Populære mærker hos WhiteAway:

 • Miele
 • Brandt
 • AEG
 • Electrolux
 • Bosch
 • Nilfisk
 • Philips
 • Siemens
 • Kitchenaid

 Hvordan får jeg rabat hos WhiteAway?

Hos WhiteAway er det nemt og hurtigt at finde frem til de produkter, du søger. Når du har lagt dine ønskede varer i indkøbskurven, skal du blot trykke ’indløs rabatkoden’, så får du gavn af den eksklusive Whiteaway rabatkode, som betyder, at der bliver trukket 20 procent fra hele dit køb. Du kan altså sagtens komme lidt ekstra i kurven, når du er i gang. Du finder ikke en lignende værdikode andre steder.

 Hvilke fordele får jeg med min WhiteAway rabatkode?

Som den unikke WhiteAway rabatkode ikke var nok i sig selv, så er der en lang række andre attraktive fordele ved WhiteAway, som altid gør det til et sikkert, billigt og godt valg for forbrugere på jagt efter en vaskemaskine eller en ny kummefryser. Webshoppen kører ofte med udsalg og lagersalg, hvor du finder kvalitetsmærker til uhørt billige priser. Til jul kører de desuden med en julekalender, der lokker med spændende gevinster til trofaste kunder. Du får derudover altid dine varer inden for få dage, og fragten er naturligvis gratis. Som noget helt specielt er Whiteaway også altid fleksible med leveringstidspunkterne, så du ikke behøver at tage halve eller hele fridage for at være hjemme, når dine varer ankommer. Særlig når det kommer til kundeservice, skiller WhiteAway sig positivt ud fra konkurrenterne. Syv dage om ugen sidder WhiteAways kompetente medarbejdere nemlig klar ved telefonen, chat og e-mail for at servicere kunderne og vejlede dem i hele købsprocessen. Det giver kunderne en tryg, gnidningsfri og behagelig oplevelse, som da også har sikret WhiteAway en høj score på Trustpilot.

Faste fordele med WhiteAway:

 • Gratis levering
 • Ubegrænset returret
 • Prisgaranti på alle varer
 • Stort sortiment
 • Fordelagtige rabatter og tilbud
 • Kundeservice fra kl. 08-22 næsten hver dag

Få billige hvidevarer i dag

Hvis du er på jagt efter billige hårde hvidevarer, hvor kvaliteten altid er høj, men prisen lav, så bør du gøre dig selv den tjeneste at vælge WhiteAway. Med deres særlige værdikode for 2017 får du en besparelse på dit køb, som næsten er for god til at sige nej til. Og hvis du fortryder dit køb, kan du altid sende varerne retur ganske gratis. WhiteAway har deres kunders bedste interesser i fokus og ønsker at tilbyde dem det bedste varer til de billigste priser. Så indløs din Whiteaway kuponkode i dag og få 20 procent på dit køb.

WhiteAway rabatkode & tilbud – Få ekstra rabat på dine hvidevare
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

5 × two =