Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Streaming

WYPE pris: Læs frit magasiner & blade med abonnement

wype abonnement

wype gratisWype pris: Findes der noget bedre end at dykke ned i et inspirerende magasin over morgenkaffe en stille søndag formiddag, på togrejsen eller på liggestolen ved poolen i sydens sol?
Om du går efter inspiration til boligindretningen med Bo Bedre, gode tips til vægttab hos I Form eller et historisk vingesus gennem magasinet Historie, finder du, hvad du søger med WYPE.

Prøv WYPE gratis nu

1. Den nye dreng i klassen

WYPE er det nyeste skud på stammen blandt online magasintjenester i Danmark. Det er magasinudgiveren Bonnier, der står bag WYPE, som gik i luften i november 2015, og dermed fulgte i fodsporet på Egmont og Aller, som også tilbyder deres egne digitale bladkiosker gennem henholdsvis Flipp og Pling.

2. Ubegrænset adgang til favoritmagasiner

Som bruger af WYPE får du fri og ubegrænset adgang til 16 forskellige magasiner udgivet af Bonnier. I app’en finder du altså alle de læseoplevelser, som du kender fra hylderne i din lokale kiosk – forskellen er blot, at du nu får adgang til dem alle for et fast månedligt beløb.

3. Slår konkurrenterne på udvalg

Allers tjeneste Pling minder på mange måder om WYPE, men modsat WYPE har Aller valgt ikke at give brugerne adgang til alle deres ugeblade og magasiner. Man får kun et begrænset udvalg, hvorimod WYPE har åbnet op for hele kataloget.

Pling skiller sig godt nok ud med udvalget af ugeblade, men når det gælder magasiner, kan de ikke følge med WYPE med sine blot 13 magasinmuligheder.  På papiret virker Egmonts Flipp som tjenesten med det bredeste udvalg med 33 magasiner og ugeblade. Det er dog kun 20 af titlerne, som er på dansk, da resten er norske og svenske udgivelser.

wype abonnement

4. Stærk i magasinkategorien

Det er netop på magasinfronten, at WYPE stikker af fra konkurrenterne. De har et varieret udvalg inden for alle tænkelige genre. Er man til boliginspiration finder du både Bo Bedre, Bolig Magasinet, Costume Living og Nordic Living hos WYPE.

På livsstilsfronten tilbydes alt fra Woman til de yngre kvinder, Magasinet Liv til det ældre segment og Costume for de modebevidste. Hvis ens interesser strækker sig ud over mode, skønhed og boligindretning, kan man stadig få gavn af WYPE. Magasiner som Bil Magasinet, Gør det selv, Komputer for alle og Illustreret Videnskab kan også findes også her. Ifølge journalist og ekspert i medier og bærbar teknologi John G. Pedersen er det en styrke for WYPE.

”Hvis man er til ugentligt kongeligt og kendisstof, så skal man nok vælge Allers Pling. WYPE rammer derimod lige ned i målgruppen, som sætter pris på et godt kvalitets magasin, og her er der jo tale om en stor målgruppe, da udvalget favner bredt og tiltaler mange forskellige interesser og aldersgrupper, ” siger John G. Pedersen.

5. Brugervenlige funktioner

Hos WYPE er brugervenligheden i højsædet. App’en er overskuelig at navigere i, og du finder nemt den udgivelse, du søger, uanset om du bruger tjenesten på din iPhone, iPad, PC, MAC eller Android smartphone eller tablet.

Faktisk er WYPE den eneste af de danske online magasintjenester, som giver læserne mulighed for også at bruge tjenesten på computeren. Har du problemer med at læse på din smartphones lille skærm, har du altså mulighed for et større format via din computer. Og de fordelagtige funktioner stopper ikke her:

  • Tjenesten kan bruges af hele familien, da et abonnement giver adgang via fem enheder
  • Du har adgang til dine magasiner, når du er uden internetforbindelse
  • WYPE kan bruges i udlandet
  • Du får besked, når nye udgivelser udkommer
  • Du har hurtig adgang til de magasiner, du har downloadet, via en knap i højre hjørne 

6. Fordelagtig og konkurrencedygtig wype pris

Men hvad så med prisen? Som du kender det fra tjenester som Netflix og Spotify, betaler du hver måned et fast beløb og får dermed ubegrænset adgang til alle magasiner. Prisen er 99 kroner om måneden, og WYPE ligger derfor på præcis samme prisniveau som både Pling og Flipp.

Med WYPE er der dog den fordel, at hvis du i forvejen har abonnement på et af Bonniers magasiner, får du den digitale udgave af magasinet med gratis via WYPE, og prisen på WYPE falder til kun 29 kroner om måneden.  Er du kunde hos TDC kan du desuden gennem dit abonnement hver måned frit vælge fire magasiner fra WYPE, da Bonnier har indgået en aftale med TDC.

7. Billigere end et fysisk blad

Der er generelt ingen tvivl om, at der er meget at spare ved at vælge WYPE, hvis man er typen, der ofte går ned i kiosken og hiver sit favoritmagasin ned fra hylden. Hvis man eksempelvis skal købe den nyeste udgave af I Form, står det i hele 68,95 kroner i butikkerne. For blot 30 kroner mere får du adgang til yderligere 15 magasiner med WYPE.

8. Enkel til- og afmelding

Som ny bruger af WYPE er det hurtigt og nemt at komme i gang. Det kræver bare et download og et login, så er du klar til at gå i gang med at udforske de mange læsemuligheder. Tvivler du på, om online magasinlæsning er noget for dig, kan du endda prøve WYPE gratis og helt uden binding i en måned. Fortryder du, er det ligeledes nemt at afmelde sig igen.

Du skal blot huske at gøre det inden 30 dage, og her kan det være en god ide at indstille en alarm på sin telefon, så betalingen for næsten måned ikke automatisk bliver trukket fra dit betalingskort. For at afmelde WYPE skal du være logget ind på kundeservice.nu med abonnements- og postnummer, og klikke på “Opsig abonnement” i menuen til venstre. Hvis du vil være helt sikker på, at du er afmeldt kan du også ringe til kunderservice på tlf.: 39103000.

10. Tilfredse brugere

Danskerne har allerede taget godt i mod WYPE, selvom tjenesten kun har et år på bagen. En af brugerne, som har oplevet stor glæde ved at skifte sit fysiske blad ud med WYPE, er 56-årige Ellen Rasmussen fra Aarhus.

Hun har været fast læser af Danmarks største boligmagasin Bo Bedre i mere end 20 år. Hver måned har hun været vant til at få kvalitets billedserier, tips og tricks til indretning samt vedkommende livsstilsartikler i sit foretrukne magasin. I dag får hun det samme, men i stedet for at bevæge sig ned til købmanden for at købe sit Bo Bedre, åbner hun nu blot sin tablet på natbordet ved siden af hende og har alt det gode boligstof, hun kender fra det fysiske blad, lige ved hånden med et enkelt klik.

”Nu har jeg prøvet WYPE i seks måneder, og jeg er overbevist om, at det er her jeg skal læse mine magasiner fremover. Det er meget lettere, og så slipper jeg også for at bunken med gamle magasiner hober sig op på stuegulvet,” siger Ellen Rasmussen.

Hun tilføjer, at WYPE også har åbnet hendes øjne for en masse andre magasiner, som hun ellers ikke ville være faldet over.

”Jeg har blandt andet opdaget Magasinet Liv. Jeg har længe ledt efter et livsstilsmagasin, som ramte netop mine interesser, og i Liv finder jeg både mode, opskrifter og sundhed,” siger den tilfredse WYPE-bruger.

Så skynd dig at hente WYPE, hvis du ligeledes vil udvide din magasinhorisont.

Prøv WYPE gratis nu

Læs også om: Outlander bøger, Dan Brown bøger, Jo Nesbø bøger, Harry Potter bøger, Ken Follett bøger,  Lær fransk med lydbog, Nye bøger, Lydbøger til børn, Serier på Viaplay, Storytel guide, Mofibo gratis

Skriv en kommentar

five + three =