Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er affiliate baseret og gratis for alle. Læs mere
bedste dating sider

Dating sider: Sammenlign priser på dansk dating

Leder du efter dansk dating og de bedste dating sider, så er du kommet det rette sted. Vi drømmer alle sammen om at finde den helt store kærlighed. Men tiden hvor jagten på den eneste ene udelukkende foregik i den virkelig verden gennem sociale sammenkomster og tilfældige møder i supermarkedet er længst forbi. Den teknologiske udvikling har heldigvis gjort det langt mere effektivt og hurtigt for singler, at finde deres rette match. I dag kræver det nemlig blot en app på sin smartphone eller et klik på computeren. Hernæst har man adgang til et hav af mulige romancer.

❤️ Vælg din favorit datingside

🧡 Hvilke dating sider?

Det store udvalg af dansk dating sider, som er eksploderet inden for de seneste par år, har gjort det næsten umuligt at gennemskue, hvor man bedst finder, det man søger.  For hvad kan match.com, som dating.dk ikke kan? Og hvorfor skal jeg vælge en niche-dating side frem for en mere mainstream? Alt det og meget mere får du nu det fulde overblik over lige her. Vi har nemlig samlet en oversigt over de mest populære dansk dating sider. Du kan nu hurtigt og enkelt kan sammenligne dem og beslutte dig for, hvilke dating sider du skal satse på.

gode dating sider

Hvilke dating sider passer til dig?

💛 Gratis eller betalt?

Når du skal vælge, hvor du skal finde kærligheden, skal du som en start gøre op med dig selv. Om du vil betale for det eller ej. Langt de fleste danske dating sider tilbyder dog et gratis medlemskab. Herefter kan et medlemskab med flere fordele derefter tilkøbes, hvis man ønsker flere muligheder for sin profil og søgning efter matches. Et populært valg, hvis man ikke ønsker at betale for dansk dating, er match.com, hvor du kvit og frit bliver medlem, når du opretter en dating bruger. Det samme gælder be2.com og Partner med niveau, hvor det også er helt gratis at registrere sig. Det er altså op til den enkelte at vurdere, om fordelene, som følger med et betalt VIP-medlemskab, er pengene værd. Eller om man blot ønsker at gå med en gratis dating løsning, som der altså også er rig mulighed for at vælge.

💚 Målgrupper

Udover prisen på dansk dating er det også brugbart at overveje, hvad man egentligt søger i en partner. Er det en meget bestemt type person man søger? Så er det måske en god idé at kigge nærmere på de mere niche-prægede danske dating sider. Hvis man eksempelvis kun ønsker at søge en partner, der er 50 år eller derover? Så kan man med fordel væge senior.dk, der fokuserer på senior dating. Her er målgruppen er mere moden end på mange af de andre sider. Single.dk henvender sig omvendt til et yngre publikum. Hvis man er en enlig forældre, der leder efter sin næste kærlighed på et dansk dating side, så er det måske rart at finde et forum med ligesindede. Her er nextlove.dk et god bud på en datingside. Uanset om man er til cougar dating eller ønsker at finde en partner på samme faglige niveau som en selv.

💙 Brugervenlighed

For at vejlede dig bedst muligt i valget af dansk dating, har vi kigget nøje på de forskellige dansk dating siders brugervenlighed, platforme og funktioner. For nogle brugere, er det måske meget vigtigt, at siden også har en app, så man altid har potentielle matches lige ved hånden, selv når man er på farten. Dette tilbyder flere af disse dating sider som eksempelvis c-date.dk og dating.dk. Brugervenlighed og unikke funktioner, der gør netdating til en leg, er også vigtigt for mange brugere. Her skiller blandt andet nextlove.dk og single.dk sig positivt ud fra mængden med sine brugervenlige flader og mange smarte funktioner.

💜 Sikkerhed hos dating sider

Når det gælder dansk dating er altid vigtigt at tænke på sin sikkerhed. Man ved nemlig aldrig helt ved hvem, der gennem sig bag skærmen. De mest populære dansk dating sider, som du finder her på siden er alle sider, hvor der er styr på brugernes sikkerhed. Således at netdating foregår i så trygge rammer som muligt. Flere danske dating sider har vist sig at have store huller i sikkerheden. Det kan eksempelvis dreje sig om, hvordan de behandler personlige oplysninger om sine brugere. Derfor er det vigtigt, at du inden oprettelsen af din dating profil grundigt læser dine vilkår igennem. Hvilke vilkår du går med til som bruger. Her på siden kan du let sammenligne de forskellige dating siders fokus på deres brugeres sikkerhed.

🖤 4 råd i dansk dating

Hvis du ikke har stor erfaring i at begå dig på de mange forskellige danske dating sider. Så er der nogle få og simple råd, som du med fordel kan tage til dig, når du skal oprette en dating profil.

 1. Først om fremmest kan det være en god idé at tilmelde dig et par forskellige dating sites og prøve dem af i en kort periode. Så er du sikker på at træffe en endelig beslutning om, hvor din netdating skal foregå.
 2. Sælg dig selv i din profiltekst. Den skal afspejle, hvem du er som person og ikke bare, hvor du bor, og hvad du laver til daglig.
 3. Leg med sproget, og find de meningsgivende og sjove detaljer ved dig, som gør dig interessant blandt de mange andre danske dating profiler.
 4. Vælg dit profilbillede med omhu. Det skal være tidssvarende og give modtagerne et realistisk indtryk af dit udsende. Det skal desuden kun vise dig fra din bedste side, og derfor duer det altså ikke at vælge et billede, hvor du står sammen med din bedste ven eller lille nevø – uanset hvor sød han er.

🧡 Dating sider øger chancerne

Overordnet er dansk dating en effektiv, nem og sjov måde at finde nye bekendtskaber, hvad end man søger et løst forhold eller en mere fast partner. Tusindvis af danskere har haft succes til at finde kærlighed gennem disse 7 sider, så hvad venter du på? Kast dig ud i det – den eneste ene er måske kun et enkelt klik væk.

Gode råd om datingsider på nettet

💛 Typer af dating sider

Du finder et hav af forskellige dating sider på nettet eksempelvis:

 • Dating for unge
 • Farmer dating
 • XL dating
 • Cougar dating
 • Gratis dating
 • Dating over 50
 • Afro dating
 • Sugar dating
 • Tinder dating
 • Kristen dating
 • Speed dating
 • Vip dating

Vi håber du fandt et nemt overblik over alle dine muligheder og dating sidernes individuelle fordele og ulemper.

Dating sider: Sammenlign priser på dansk dating
4.8 (95.89%) 112 Stemmer

2 kommentarer

 • Hvorfor ikke kalde en spade for en spade.

  “Gratis profiler” på samtlige dating sider, kan ikke bruges til en pind. Man kan ikke sende eller skrive til nogen og får man en mail fra en interesseret bruger, kan man ikke besvare tilbage.

  Det handler om at trække flest mulig penge op af lommen på folk.

Skriv en kommentar

two × 4 =